skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy podzim 2007
-> Majkl: OK, budu se těšit

-> MATTESS: aha skoda :( na Besiny bych ale mel jet taky tak se uvidime pravdepodobne tam
-> Majkl: Majkl 11.09.07 15:42:07 napsal: -> MATTESS: ty nejdes??
moc práce doma, jedu už jen Běšiny
moc práce doma, jedu už jen Běšiny
kedze za 11 hodin odjizdim
najblizsia zmienka o mne bude az v doksoch takze zatim se loucim ...
aneb abstak vitaj

Chystá se někdo jet v sobotu ráno z Prahy? ale mimo placený úseky, tj. přes St. Boleslav->Mělník->M
šeno....

v usti mam tetu tak ju idem na den navstivit
-> bnjaro: tak to nejni cesta na 3dny ne?
-> havlik: nie cez usti... zo skotska

-> bnjaro: jedeš přes košice?

uz zitra vyrazim

Nééé, něco na mě leze, tak já tam asi nepojedu. A já si tak chtěl s váma pokecat, ještě jsem tam nikdy nebyl.

-> Bobesh: ja je vytiskl a pripravil a s havlikem sme to namontovali
-> Bobesh: já s majklem
A kdo tam dal od recepce ty cedulky na stromech na jaře? To bylo fajn,i slepej by trefil.
-> Gryzly: tyjo to me nenapadlo

-> havlik: některý jo, ale moc ne. a oblízat kde je největší koncentrace nálepek virtu na zadním skle se mi nechce
-> Majkl: zavez tam auto ve čtvrtek a pak přijeď v sobotu vlakem.
-> Gryzly: neco vymyslim aby to bylo poznat i kdyz tam nebudu :)
-> Gryzly: tak snad poznáš některý auta z virtu?
Tak když tam v pátek nebude Majkl, jak poznám virt koutek? jsem tam v životě nebyl.
-> Syny: MATTESS bohužel nejede, já jedu sám bez Mášy, ta musí pracovat na stáji a TUNER dnes možná spadne konečně zas do čech, tak se pak s ním domluvím, ale spíš pojeden a EMMu do Heřmanova Měštce
Uvidíme, ve čtvrtek to domluvíme, ale za místečko budu rád.

-> MATTESS: ty nejdes??

-> Syny: taky nejedu
-> Tuner#2: ja te ho tma kdyztka zajistim
Kolik vas teda jede? Ty a MATTESS? TUNER na to prdi?

-> Tuner#2: no jiste..
I kdyz teda si vyhrazuju pravo jet az v sobotu rano (kdyztak zavolam a pojedem spolu) jestli bude v patek prset..
I kdyz teda si vyhrazuju pravo jet az v sobotu rano (kdyztak zavolam a pojedem spolu) jestli bude v patek prset..
-> Majkl: Co to místo? budete držet něco pro nás co přijedou v sobotu?
-> Gryzly: :-))) mozna se neco najde, pokud tam to auto vubec dojede teda :-)
-> Gryzly: že bych se taky postavil do řady... už mám člověka na sčíhnutí rozdělovače, ale nějak se mi nelíbí chod motoru - občas mi přijde, že je to spíš nějakek trojválec

-> Tuxik: copak to bude? něco spešl, nebo jen běžná výměna synchronů?

-> Gryzly: destiku imbus budu mit, takze v klidu :)
-> Gryzly: mozna ja :-)
takl mě napadlo jestli chce zas někdo neplánovaně vyměnit těsnění pod hlavou, rozdělovač, spojku, nebo cokoliv jiného tak dejte vědět, a já si sebou naložím nářadí, protože ted Chip nepojede aby mi pujčil desítku imbus. ;-)
-> Pavel P@nkáč: máš ve škodovce bufík?
-> havlik:

-> Pavel P@nkáč: jaj to abys spal na záchodech

-> havlik: bez komentare, jinak mam co slavit tak bude legrace:))
-> Pavel P@nkáč:

-> havlik: co?
-> Pavel P@nkáč: a ty okna to je taky věc
-> Gryzly: myslim ze se chatky najdou i volne alespon na jare to tak bylo ale me je to jedno nezavisle topeni je best vec

-> Gryzly: no podle mě sou většinou plný jinak prostě letos neplatim za stan stejně to nikdy nikdo nekontroloval
-> havlik: a níž se to pak vztahuje jen na ubytování v chatkách. jedu letos poprvé, jak moc jsou ty chatky plné? kdybyb byla fakt kosa radši bych šel tam, než do stanu.
-> Gryzly: hm nevim je to nějaký divný
-> Gryzly: Hodláte-li přenocovat, je nutné si v kempu zajistit ubytování (možno i při příjezdu).
-> Gryzly: piči už za tři kila? na to seru a dovnitř nejedu..

-> havlik: www.tuning-doksy.cz/main.
php?page=sraz
takže by přespání mimo chatku mělo být v ceně, ne?
jinak já jedu s ještě dvouma kámošema a budem tam pá-ne, ale ten jeden kámoš přijede jen asi na sobotu.
jinak já jedu s ještě dvouma kámošema a budem tam pá-ne, ale ten jeden kámoš přijede jen asi na sobotu.
-> Gryzly: fakt tak to je nějaká haluz normálně se vždy platilo vlezný a pak eště za auto
Jak je to s tím ubytováním? na jejich strákách je napsáno toto:
Vstupné auto --> 300,- (nehledě na osoby)
v ceně je zahrnuto:
- srazová samolepka
- soutěže
- ubytování ve vlastních stanech a karavanech
Divák 20,-
Vstupné auto --> 300,- (nehledě na osoby)
v ceně je zahrnuto:
- srazová samolepka
- soutěže
- ubytování ve vlastních stanech a karavanech
Divák 20,-
-> Pavel P@nkáč: jj to mas pravdu, chtelo by to zabrat uz rano brzo.. muzu se jeste domluvit s davidem po ICQ vecer zkusim zaridit..