skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy podzim 2007
-> Pavel P.: jj,a strašně mu řechtaly rozvody

-> Pavel P.: toho rapida v černý kůži bych si nechal líbit

zajimavej sedan... s hadrovou střechou, vzadu kapsy jak MBčko a pěkný netradiční kola

-> Pavel P.: jj,hodně pěknej ale jak říkám,byly tam takový chybičky který by z fabriky asi nepustily...ale pěkná byla,to se jí musí nechat..
-> myschaak: taky se mi zdálo že ty podběhy jsou jak kdyby to nikdy nejelo... ale lak byl pěknej.

-> Pavel P.: -> Pavel P.: akorát co jsme koukali tak je možná stříkaná...byly tam takový chybičky který z továrny asi nebudou,těžko říct...
-> myschaak: taky jsem na to koukal, asi tuning

-> Pavel P.: spzky za plexisklem....

-> myschaak: já jsme si jí pořádně prohlídnul až dneska, ale minulej rok na jaře tam taky byla.
podle tachometru 23tis km

-> Pavel P.: jj,ta byla,já už u ní slintal na jaře...

-> MartinR19: to je veselý,no...

-> Apple: ajo

Jojo Doksy byli opet uplne super.Jen me mrzi ze nam je potom pokazil majitel tehle Feldy kdyz v sobotu dopoledne scela bezduvodne napadl jednoho kamarada v domneni ze mu kamarad ukradl dalkove ovladani od radia.A to takovim zpusobem ze zniceho nic pribehl a zacal do nej mlatit a rvat.A pote co jsme ho od nej roztrhli a vse se vyresilo tak misto omluvi pouze zarval (Mas stesti.A ted se seber a tahni odsud).

-> Pavel P. 15.09.07 21:08:09: kubina

rapid po velký ráně asi,brzdy uplně na opačný straně

sjelo se hodně anglánů...akorát v tom maj bordel jeden má volant vpravo,druhej vlevo