skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy podzim 2007
hezký fotečky
-> Pavel P.: 2krát jo?thank you"!

-> Pavel P.: 2krát jo?thank you"!

už jsem taky doma,bylo to hezký ale oproti jaru slabší...
-> Pavel P.: pravda pravda, já se vrátil ted, pěkných aut pomálu
Tak já se právě teď dostal k netu, ale vrátil jsme se už kolem 15h, sraz byl fajn, sice ráno trochu sprchlo, ale než to stačilo uschnout tak to známí leštiči měli už naleštěný
pár fotek přidám.. moc jseme ale nefotil, pěkných aut nebylo mnoho.

My jedem dneska večer
Tak kde sou nejaky fota, ku*va?!

-> TUNER: No jo, teď koukám na winguru. to kur*a nemůže být jako dnes? 100% oblačnost, no snad nebude moc pršet, nemělo by.
-> Maja: japato že bez technický???
-> Tuner#2: Myslim že to nenapravíš,páč hezky určitě bejt nemá.....ale záběry klidně udělej... Já si vlezu pod peřinu a zaberu....))))
-> Maja: Díky a Vám taky.

-> MATTESS: JJ prve jsi mě honil a žádný pořádný záběr nemám :o)) tak to zkusím napravit

-> Tuner#2: Ok, super, kdyžtak se ozveme. Dobrou cestu

-> pyroman: Ne, ne, bohužel, jsme bez technický...

-> Tuner#2: ááááá, foto repete
-> Maja: nejela si večer směr čerňák s rozsvícenými zadními mlhovkami? kolem osmé +-
-> Maja: Ještě ani nevím kdy pojedu
Počítám, že vyrazím tak v 7:00, takže za Prahou někdy po osmé, ale v Boleslavi chci zaject k muzeu a udělat si tam pár fotek, pokud bude hezky. Možná pojedu o něco dřív, spíš jak se dostanu z postele. Jedu z Plzeňské bandy sám, takže mě nikdo netlačí, abych někde byl na čas
Kdyžtak mě brnkni 731556286 kde případně jsem, abych ještě nebyl v posteli

-> Tuner#2: V kolik myslíš že budeš na té benzínce (na té, na které je dnes sraz) v sobotu ráno? Možná bysme se připojili, ať se jede příjemněji

-> bnjaro: to mám plánovaný odchod. ;-) Předpokládám že jsi zdárně dojel do Ústí.
bude tam niekdo skor nez ja? planovany priuchod 1600