skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hrocháč výsledky?
-> beastyLA - ten první: to házení jsem ani neviděl... asi můžu bejt rád
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj, souhlasím, že ta guma nebyla lehká... ale pořád lepší dotyk kola do auta než klikovkou
no nějaké mušky tam byly ale jinak celkový dojem z hrochu byl super

-> beastyLA - ten první: no ta guma byla pěkně tvrdá a celkově to kolo bylo těžky jako prase, kdyby tě to srazilo měl bys co dělat abys to rozdejchal a rozhejbal... taky jsem ho měl v ruce, teda spíš zkoušel koulet, ale když jsem viděl jak daleko to posílají a jakým směrem, tak jsem si říkal že to není zrovna dobrej nápad...
-> Syny: copak kolo - to by se dalo ještě přimhouřit oko (je to přeci jen z převážné části guma) ale házení klikovkou mezi auty, když někteří házející popuzeni pivem ani nevěděli kam hází.... to bylo na hranici soudnosti

-> Syny: Museli byt blizko piva,ne? 

-> havlik: nejisté zvuky se po druhé rozjížce ukázaly jako odcházející spojka , domů pak je uplně bez ní :-( a my za ní a pomáhaly jsme tlačit
-> havlik 06.07.09 09:10:24: No to byl debilni napada nak sem to taky nepobral... Bylo to asi kvuli zatezi, ale dat do toho naky sutry, to je teda opravdu inteligentni... Ono ale tech veci nad kterejma sem kroutil hlavou bylo nekolik... Jedo z toho byla treba soutez s valenim kola... Pul hriste prazdnyho a ono se to kouli mezi autama 

-> magor-no1: no to jo a po příjezdu řikal že se z toho linou hrozný zvuky ale hlavně že to maže:D ale o to nejde i tak si myslim že ty časy sou až moc dobrý na 400 metru s nejistym startem

-> havlik: starej pešan měl hlavně postavenej novej motor , takže ani nevěděl co to bude dělat
-> havlik: Pac bych si to chtel zkusit zmerit abych vedel kde bych tak byl 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: proč pro tebe? nevim kolik to mohlo bejt nemam představu. Jinak třeba starej pešan má v mimoni na pořádnym měření časy kolem 14.4 a tady měl 13.93 nebo kolik
-> havlik: Tak kolik cca? Cim min tim lip pro me 

400 metrů to rozhodně nebylo nato máme všichni moc dobrý časy
-> Nwkt:
Jak muze bejt fobie lina?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Prostě je ten motor línej a já jsem vemeno a neumim řadit 

-> Nwkt: Nastaveni, reakce na zelenou? Razeni?...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já sem řikal, že mi to nejde, mi nikdo nevěřil
mam horší čas jak havlík se sériovou feldou 

-> Nwkt: Nojo, kdybys mel 4,22... :-P Nebo posadit za volant nejakou tycku, treba Vencu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 3,9
-> Nwkt: Jakejze mas stalej prevod?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dobžďoval jsem před křižovatkou 

-> Nwkt:
Jak dlouho si jel, nez si zastavil?
Ja si to chci zmerit, zda bych si skrtnul mezi vama 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jj měla bejt 400 m, ale kde byl cíl jsem neviděl 

Jaka ze je trat? 400m?
-> havlik: a jak moc se ta pneu ponicila?nahod foto...
-> Vrba: hm tak jako že někoho napadlo dát cihly do kuželů mě fakt jako netrklo nápravy budiž s tim se tak nějak počítalo
-> Mantrabeach 05.07.09 23:05:34: chtělo by to oříznout ty prázdný okraje, pak by ta fotka tady byla větší a šlo by to přečíst... nebo mi to pošli v plným rozlišení a zkusím s tím něco udělat
-> Mantrabeach: Dej ty sprinty treba sem: sklad.obrazku.cz/ a hod sem pak tzv primy odkaz. Takhle je prd videt 

-> havlik: Tys to auto za ten víkend uplně rozprasil...škoda no
-> Mantrabeach 05.07.09 23:05:34: Nešlo by to dát větší?
-> petr s: to bych nejezdil nejsem vrah ale asi ve dvou kuželech byla cihla a ten jedem sem sejmul a mam bouli na pneu

-> havlik: To tam mohli být hned betonové obrubníky
-> petr s: hlavně sem jednou kuželkou v který byla ta cihla zkurvil pneumatiku takže děkuju no

-> havlik: To chtělo opravnou jízdu viděl jsem jak ta kuželka sama skočila pod kolo chtěla spáchat sebevraždu
-> Mantrabeach 05.07.09 23:04:47: hej ty woe já měl fakt nejlepší čas debilní kuželka:(
-> Mantrabeach: Je to tak,myslím,že z prvních 4 to mohl vyhrát kdokoli

-> Vojťas: jo bejt fotobuňky tak by to bylo o něčem jiným.Se koukni jak dopadly výsledky minimálně čtyř lidí vepředu,byli jsme tam nahňácaný hned za sebou takže je jasný že to mohl z nás bejt skoro kdokoliv.Trochu mě sere že jsem byl v obou disciplínách čtvrtej ale je to taky dobrý.už jenom když se kouknu na ty časy skoro stejný
Hm, ve sprintech sem dopad jako poslední
startovní číslo 204 a na slalomu sem byl na 25 místě. Žádná sláva teda

-> Mantrabeach 05.07.09 23:04:47: stejne ty casy jsou tak bajvoko, tak ze myslim ze sem mel spis stesti :), teda to sem mel kazdopadne :-D ale jestli vetsi nebo mensi :) moje paty misto je imho blbost :-)
-> gabo000000: viz fotky :)
-> U-Geen: bol blby asfalt? ja som totiz trat nevidel...pred obedom som usiel

-> gabo000000: bud se bal havlika, nebo ty hardcore trati :-)
-> Mantrabeach: a preco nejel slalom?
-> gabo000000: nevím,to bude někdo jinej
-> Mantrabeach: jo slalom...tak kto je honza?
-> gabo000000: není zase tak nízko.myslíš ve slalomu?ten nejel
-> Mantrabeach: ze co sa stalo ze je tak nizko? zvalil po 2 kuzely? to je +10s?
-> gabo000000: co myslíš?
-> Mantrabeach: co spravil tuner2???