skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zážitky ze srazu v Plzni a ze závodu do vrchu.
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 28.07.2002 do 19.07.2009, založil/a
-> Tuner#2: Tak sem to do sveho planu nezaradil :( Mam dneska den celkem nabitej a musim toho jeste plno udelat... Tak snad priste...
-> Jirik grilovaný: 

Kde se co jede kuwa ? 

-> Tuner#2: Toz to jo, ale musel bys pribrzdit abych to stihnul cvaknout 

-> Syny: Jasný, pokud Tě to vyjde a i mě a bude kloudné počasí, tak budu rád za nějaké akční foto.

-> Tuner#2: No podivat se muzu, proc ne :) Spis nevim jak na tom budu casove, jelikoz v podneli ve 3 rano odizdim do Alp :)
-> Syny: Jo, ale vypadlo mě tam slovo... už to edituju
-> Tuner#2: To patrilo me to co jsi psal?
-> MATTESS: Týjo to už je let 

-> jarda.u1 14.07.09 22:25:49: Hehe, to jsem nečekal, že to někdo vytáhne
NJ to byli akce, já když to četl jak mě to MATTESS poslal, tak jsem u toho brečel smíchy...
-> Syny: Tak co přijedeš se v neděli podívat, dáme po letech eRZetu. Tentokrát v rámci pořádání veteránské akce, pokud mě tam vezmou, rád se zas svezu.

-> Syny: Tak co přijedeš se v neděli podívat, dáme po letech eRZetu. Tentokrát v rámci pořádání veteránské akce, pokud mě tam vezmou, rád se zas svezu.
-> Mr_Kubas: někde se už o tom píše, první stránky měl U-geen snad v ´99 (nebo 2000). Š105 jsem sem dával někdy v roce 2001 - to ještě přidával fotky U-geen.
Jo s Váma je legrace
Tyjo rok 2002, to jsem neměl snad ani občanku
Kdy vlastně vzniknul VIRT? Dole na lištičce je Copyright 2004-2009, tak to je docela zavádějící 

a já se divil proč tam má tolik chyb :D
-> MATTESS: No,ja jsem to prave ted cetl a zaujalo me to.Akorat me nenapadlo se podivat na ten datum.Myslel jsem,ze se to jelo nedavno.

-> jarda.u1: to jsem mu posílal někdy o víkendu jako vzpomínku. Nějak jsem na to narazil při hledání. Jo, to byly akce. Přežili jen silný kusy.
Tyvoe 

Ja jsem ted narazil na odkaz u Tunera 2,ktery tam dal dneska.Nevsiml jsem si toho stareho datumu.

to je vůl 

-> petr s:

-> jarda.u1: Ale před 7 lety
-> Dan: -> Tuner#2: Takze ty cajti prijeli na udani???Jinak koukam,ze byla dobra akce

Já taky.
Ale fakt.
:o)
Ale fakt.
:o)
Tak jsem se dostal nečekaně k netu (mám totiž dovču) a pokud je to jak říkáš, tak jsem měl štěstí, že nepoznal moje auto, protiože já tomu prvnímu v tom pick-upu tvrdil že jsem právě přijel ( měl jsem štěstí že jsem byl pro auto nahoře v lese a právě přijížděl do cíle :o)) Jedna pokuta šla stáhnout, takže to vyšlo nakonec jednoho člověka na 1.000,- a my jsme se domluvily že se mu na to po 100,- každý složíme - už se těším na příště...
- part 1 -
He he he, bylo to fakt super. Sraz moc bombovej, povětšinou pěkný kousky. Jenom mě dost vytočilo to, co se tam událo : najede Mercedes kabriolet, nevim jakej, ale měl ty 4 kulatý světla (xenon), rozsvícený mlhovky, a 2 černý huby v koženým interieru. Voni ty kurwy černý si začali ukazovat prstem a tlemit se.
No mít po ruce flašu vyjeťáku, už to měli v tom koženým světlým krámu hozený. Samozžejmě, že dyž odjížděli, začal hrabat jak kokot, až mu šla prdel stranou a já se jen modlil, aby to narval do nejbližšího topolu nebo s tim svým burnoutem skončil v pangejtě.
Zmrdi černý !!!!!! (měli červený písmo na bílým podkladě - Itálie ?)
Tohle mě fakt dokáže nasrat......
He he he, bylo to fakt super. Sraz moc bombovej, povětšinou pěkný kousky. Jenom mě dost vytočilo to, co se tam událo : najede Mercedes kabriolet, nevim jakej, ale měl ty 4 kulatý světla (xenon), rozsvícený mlhovky, a 2 černý huby v koženým interieru. Voni ty kurwy černý si začali ukazovat prstem a tlemit se.
No mít po ruce flašu vyjeťáku, už to měli v tom koženým světlým krámu hozený. Samozžejmě, že dyž odjížděli, začal hrabat jak kokot, až mu šla prdel stranou a já se jen modlil, aby to narval do nejbližšího topolu nebo s tim svým burnoutem skončil v pangejtě.
Zmrdi černý !!!!!! (měli červený písmo na bílým podkladě - Itálie ?)
Tohle mě fakt dokáže nasrat......
- part 2 -
Pak byl přesun an RZ. Taky dost dobrý - řada asi 10 Škodovek s většinou laděným vejfuckem, to je panečku sluchovej zážitek.... !!!
Jízdy byly dobrý, ty 100-vky s motorama Favo jedou ukrutně. Všichni se moc znažili a jeli velmi efektně. Lubošovo průlety zatáček sou opravdu lahoda pro oko a i pro ucho :o)
Co se týká těch policajtů, bylo to takhle : u nás zastavili dva ve Feldě. Jeden byl vpravdě dominantní vůdčí a autoritativní osobnost :o) Ptal se : co tu děláte, prej se tu jezdí se Škodovkama po poli ! :o) A kámoš prej : sme tu na vejletě ! A prej co filmujete ? Já na to : krajinu ! Von : nedělej ze mě blbce ! Ukaž mi to, já se podívam ! Já mu řikam, že to takle nejde přehrát a von prej : nedělej ze mě blbce, muj táta prodával auta v Americe !!!! :o) Tak sem mu to ukázal, ale moc si to neužil, páč na začátku bylo asi 5 min záběrů na naší rozsekanou 120, přitom akorát blbě mlel hubou (prej : tos to pěkně rosekal, to je Favorit, viď ?!), tak se nudil, a nakonec viděl cca 5 sec průjezdu HONZOVO 105, kokot, nic nepoznal, v tom hledáčku totiž vidíš leda tak hovno s mákem......A ke fšemu to sem to eště točil z jinýho místa :o) Paxem stál jinde. Takže utřel. Jesli něco blemstal nahoře, tak kecal.
Pak byl přesun an RZ. Taky dost dobrý - řada asi 10 Škodovek s většinou laděným vejfuckem, to je panečku sluchovej zážitek.... !!!
Jízdy byly dobrý, ty 100-vky s motorama Favo jedou ukrutně. Všichni se moc znažili a jeli velmi efektně. Lubošovo průlety zatáček sou opravdu lahoda pro oko a i pro ucho :o)
Co se týká těch policajtů, bylo to takhle : u nás zastavili dva ve Feldě. Jeden byl vpravdě dominantní vůdčí a autoritativní osobnost :o) Ptal se : co tu děláte, prej se tu jezdí se Škodovkama po poli ! :o) A kámoš prej : sme tu na vejletě ! A prej co filmujete ? Já na to : krajinu ! Von : nedělej ze mě blbce ! Ukaž mi to, já se podívam ! Já mu řikam, že to takle nejde přehrát a von prej : nedělej ze mě blbce, muj táta prodával auta v Americe !!!! :o) Tak sem mu to ukázal, ale moc si to neužil, páč na začátku bylo asi 5 min záběrů na naší rozsekanou 120, přitom akorát blbě mlel hubou (prej : tos to pěkně rosekal, to je Favorit, viď ?!), tak se nudil, a nakonec viděl cca 5 sec průjezdu HONZOVO 105, kokot, nic nepoznal, v tom hledáčku totiž vidíš leda tak hovno s mákem......A ke fšemu to sem to eště točil z jinýho místa :o) Paxem stál jinde. Takže utřel. Jesli něco blemstal nahoře, tak kecal.
- part 3 -
No prej esli mu to neukážu, budu mít problémy, že to... a tak.... no znáte to. Nakonec mi zkontroloval řidičák a občanku. Pak technickou na autě, ani ho nenapadlo, že mam SPZ něgde, gde jaxi nemá bejt. :o) Čekal sem, že se na mě vyřádí, ale nic.
No a nakonec došlo na ty s tou Vectrou. Předesílám, že my (2 auta z Planý - Favo a Vectra) spolu kamarádíme už pěkně dlouho a přijeli sme na ten sraz a RZ z cca 70 km vzdálenýho městečka. No a ty policajti prej : znáte je, ty dole, s tou Vectrou ? A já : EEEeeeehhmmm chrrmmm, kámoš : no vlastně ne. A voni : to je ale náhodička, co ? Tak znáte je ? (to už skoro řval) a kámoš prej : no vlastně jo, ale nebavíme se s nima !!!!! :o) Pak nás teda nechali a jeli směrem k cíli nahoru. Já sem okamžitě nažhavil mobil a volal Honzovi, ale nemoh sem se ho dovolat. No, dopadlo to, jak to dopadlo.
Ty s tou Vectrou vyfasovali litr pokutu (auto nemělo papíry).
Jinak se mě to moc líbilo a až budu mít podvozek ve schopným stavu (né 12 let starý tlumiče), tak si tu RZ dam taky. Jenže já si chci nadělit H&R a Koni, tak musim šetřit.....
Závěrem chci poděkovat Lubošovi a Honzovi, jak to pěkně zorganizovali (jak sraz, tak RZ včetně listiny, časomíry a jištění).
No prej esli mu to neukážu, budu mít problémy, že to... a tak.... no znáte to. Nakonec mi zkontroloval řidičák a občanku. Pak technickou na autě, ani ho nenapadlo, že mam SPZ něgde, gde jaxi nemá bejt. :o) Čekal sem, že se na mě vyřádí, ale nic.
No a nakonec došlo na ty s tou Vectrou. Předesílám, že my (2 auta z Planý - Favo a Vectra) spolu kamarádíme už pěkně dlouho a přijeli sme na ten sraz a RZ z cca 70 km vzdálenýho městečka. No a ty policajti prej : znáte je, ty dole, s tou Vectrou ? A já : EEEeeeehhmmm chrrmmm, kámoš : no vlastně ne. A voni : to je ale náhodička, co ? Tak znáte je ? (to už skoro řval) a kámoš prej : no vlastně jo, ale nebavíme se s nima !!!!! :o) Pak nás teda nechali a jeli směrem k cíli nahoru. Já sem okamžitě nažhavil mobil a volal Honzovi, ale nemoh sem se ho dovolat. No, dopadlo to, jak to dopadlo.
Ty s tou Vectrou vyfasovali litr pokutu (auto nemělo papíry).
Jinak se mě to moc líbilo a až budu mít podvozek ve schopným stavu (né 12 let starý tlumiče), tak si tu RZ dam taky. Jenže já si chci nadělit H&R a Koni, tak musim šetřit.....
Závěrem chci poděkovat Lubošovi a Honzovi, jak to pěkně zorganizovali (jak sraz, tak RZ včetně listiny, časomíry a jištění).
Koukam že ty cajti byly dost v klidu ne?
Tak v sobotu po dobrém obědě jsem vyrazil do Plzně na sraz. Jakožto spoluorganizátor jsem na místo dorazil v 1:30 a byl jsem tam pochopitelně první. Za chvíli začali přijíždět další účastníci a já byl zvědavý kolik se nás vůbec sejde v době dovolených. Nakonec přijelo cca. 20 - 25 aut. Pěkně jsme pokecali, Jířík koupil od Dana nový volant a od známýho štěfty (už abys tam měl podložky :o))), já jsem si poseděl u Dana ve Sparcu (moooc pěknej posez, ale blbě se z toho leze :o)), cvíli jsem i zahrál. Asi po hodině a půl jsme se rozhodli ject na místo závodu do vrchu. Odjelo nás asi 10 aut, ale na vrch přijeli ještě další kamarádí, takže nás tam bylo asi kolem 25 aut. Ty odvážnější se přihlásily na startovní listinu, takže nakonec jelo 14 aut. Měly jsme vysílačky a silnici jsme uzavíraly, takže nemohla vzniknout žádná kolize, kromě té zaviněné řidičem auta, který jel na čas do vrchu, Vzhledem k tomu, že ale máme své "miláčky rádi, tak se nic nestalo a pěkně jsme si zazávodily. Nejlepší čas měl podle očekávání TUNER to 0:59. Ostatní to měli přes minutu a nejhorší čas měla poladěná 105 a to 1:11. Musím pochválit Michalovo "kilo" který to zajel za 1:04 (má tam motor z fáčka a vačku 272/268), trochu mě zklamal Dan který nejel (příště až poladíš motor tak doufám pojedeš ne?? :o))). Když odjelo všech 14 aut, tak jsme šli do cíle podívat se na výsledky a většina se rozhodla odjet domů. My skalní příznivcí jsme se rozhodli si to zajet ještě jedou - to jsme ale netušily co nás čeká. Svezli se pouze dvě auta a jeden kamarád jel dolů na start. Cestlou dolů ale potkal bílého pick-upa a v něm byl policajt. Zastavil u Dana který stál na trati s kamerou a asi mu došlo že se tam něco děje. Přijel tedy až na horu na strat. Já jsem měl štěstí že jsem byl pro auto v lese a zrovna jsem ze zhora přijížděl, takže jsem to ukecal že s tím nemám nic společného a že jsem teď přijel. On bohužel ale zavolal další policajty a ty když přijely nahoru, tak tvrdily že viděly záznam od Dana (tímto na tebe apeluji - ukazoval jsi jim to nebo ne??? oni totiž podle slov známého policajta na to nemají právo, pokud by tam nebyl natočený nějaký trestný čin...) a začaly jako že nám seberou papíry a tak. Zasedly si na dva známý co tam ještě se mnou stály a začaly že tam mají podložky, širší gumy.... no nakonec z toho byly dvě pokuty za 1.000,- Přes jednoho známého policajta, ale večer jedna pokuta byla stažena, takže to odnesl pouze jeden známý za 1.000,- a na tu se mu složíme, protože by to bylo nespravedlivé. Hůře asi dopadly Danovo kamarádí, kteří se tam byly podívat s nějakou Vectrou, která byla lehce bouraná a v dosti bídném stavu (asi z vrakárny) a měli na tom jiná čísla. Když to policajt ověřoval, tak si to nechal dvakrát zopakovat, protože mu podle čísel hlásily Opel Kadet 1,4 :-O, takže když to vyřídily s námi, tak to začaly řešit. Konec tohoto příběhu bude muset napsat Dan. Myslím si že i přes nevyvedený konec se sraz povedl a že se všem zůčasněným líbil a že příště přijedou zas.