1. Bornfloss Historic, Žacléř

prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 10.05.2023 do 10.05.2023, založil/a Merlin VW
řadit dle data
00:31:46
10.05.2023
Merlin VW
Ahoj Bando!
Tak je to tu, plakát s programem níže. V areálu se dá zakempovat na trávě. Jelikož je to fesťáková základna, tak sociálky jsou v podobě stanoviště s korejtkem a tekoucí vodou. Záchody v podobě toitoiek. V případě nepřízně počasí je k dispozici přístřešek přímo naproti pódiu. Areál se nachází přímo ve městě Žacléř, takřka naproti hasičské zbrojnici a budou k němu navádět šipky okolo hlavní silnice. Jinak je v Žacléři víceméně vše, co se týká běžné občanské vybavenosti - potraviny, několik večerek, k sobotnímu, nedělnímu obědu poměrně slušná restaurace ("U Medvěda"), cukrárna. V pátek si dáme do nosu z vlastních zdrojů, k zapití bude točené, pivo. Na sobotní odpoledne a večer je zajištěno občerstvení přímo v areálu, tak jak bývá v provozu během hudebních akcí zde konaných.
Sobotní vyjížďka je naplánovaná cca na 20kilometrů po okolí se zakončením v muzeu na dělostřelecké tvrzi Stachelberg, největším plánovaným pevnostním komplexem z dob budování obrany našich hranic před II. světovou válkou.
Případné návštěvníky bych poprosil o registraci na mém mailu: bedrich.merlin@hotmail.co m Poprosil bych Vás o specifikaci, zda na celý víkend, či pouze na sobotu.

S případnými dotazy na mě.
Konec hlášení, těší se na Vás, Merlin a Julča.
zvětšit 1. Bornfloss Historic, Žacléř - obrázek od Merlin VW vložen 10.05.2023 00:31:46
Extreme Tyres