skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 5.7.-7.7.2019
prohledat
783 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 26.10.2016 do 26.08.2019, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: v sobotu v poledne jdu na svatbu kamaradum, jestli teda budu mit co na sebe Pac tenhle tejden chodim z prace jen do garaze
tak snad dojde i na satnik

-> Vojťas: jakto?
-> OndraKrupi: Hele ja dorazim jen v patek a sobota rano pryc, tak si me dopiste na seznam

Domluveno se ZEKEM!
-> OndraKrupi: Kdyby nedopadl nějakej pražskej Pepík, tak bych mohl ve čtvrtek cestou ze služebky z Litvínova
-> OndraKrupi: Zeke si právě rezervoval místa, tak možná on...
Praha: prosím kdo jede na pohofest a mohl by něco vyzvednout v modřanech nebo kamýku? a dovézt na pohofest?
-> Jumbo: jen upravím Enggikovu informaci o "pražských" užovkách. LSa bohužel stále nejezdí takže přijedu spotřebákem (fela combi), takže si stoupnu někam vedle enggika a ostatních :)
-> Tomaso435: opraveno 

-> OndraKrupi: Y 

-> Eidy: jsem zapomněl, že máš záclonu... tak šup na STK a doval!!!
-> Tomaso435: Není nic lepšího do zatáček než vytocena 100ka s řínčícím vetrakem na OR34 dveřmi napřed :D
-> Eidy: Klidně Volvem, aspoň tam nebudu sám se severským stěhovákem... 

Když stihnu na Zácloně udělat technickou, tak by to šlo. Nebo případně Volvem na pokec.
-> Eidy: Neni to ani tak o autech, ale o lidech... Pokud bys neprijel jenom kvuli poruse na aute, byla by to velka skoda... Navic pokud mas doma Zaclonu, tak vytahni ji, misto pod plachtou ti podrzim i tak... No a sampus ti Ondra urcite taky da, takze akorat budes muset jet pomaleji na sraz a ze srazu... 

-> Čokin: to je fakt proč nepřijet záclonou?
-> Čokin: víš jak by se musel krotit po cestě do zatáček ?

-> Eidy: To je špatně, zrovna ty mě na Pohofestu budeš chybět. Pokud nestihneš opravu, jako že asi ne..... co provětrat záclonu ??

-> Eidy: Mojemu autu se taky letos nechce, tak přijedu potřebákem, jako předloni no :D
-> Bukaj 16.06.17 09:48:34: a vedle sem stal já 

-> Eidy 17.06.17 21:47:21: A sakra .... velká škod, ať tomu hlavně nic velkýho není ....

-> Antony: Nevím. Klepe v něm. Vrčí, ale klepe. Do Běšin jsem to dovezl na plaťáku.
-> Eidy: ajaj :( aja ti sehnal jahodovy sekt,ten co loni...
-> Eidy: Teď koukám na fotky a našel jsem tam i tvoje auto. Tak jsi nakonec nějak dojel? Jinak přeju pevný nervy při opravě.
-> Eidy: neke, copak povolilo? 

Já svojí účast bohužel ruším. Včera cestou na Běšiny se mi vysypal motor v Kóče a za 2 týdny to asi nestihnu opravit.
-> Bukaj 17.06.17 09:04:30: Špatně chápeš. Dostaneš do jedné ruky gumu, do druhé kužel a budeš to válet po cestě
.
...máš pro mě hromádku?

...máš pro mě hromádku?

-> Bukaj: Možná teda na auto ještě přidělám radlici 

Nedá mi to nerýpnout si - četl jsem si o Pohofestu v Oldtimeru a dočetl jsem se mimojiné že při slalomu:
"Soutěžící budou projíždět vymezenou trať pneumatikami a kužely."
Takže doufám, že na vymezené trati nebude pneumatik a kuželů moc velká vrstva, aby se jimi dalo vůbec projet
Aneb jak přehození pořadí dvou slov ve větě může totálně změnit její význam
"Soutěžící budou projíždět vymezenou trať pneumatikami a kužely."

Takže doufám, že na vymezené trati nebude pneumatik a kuželů moc velká vrstva, aby se jimi dalo vůbec projet

Aneb jak přehození pořadí dvou slov ve větě může totálně změnit její význam

-> Jumbo: Dyk už to máš bez práce, všichni si najedou na svoje místečko
.
...Ale pro mě by jsi mohl dorovnat to moje místečko a nebo chcu jiný, prosím
.

...Ale pro mě by jsi mohl dorovnat to moje místečko a nebo chcu jiný, prosím

-> Jumbo: ,,Pražští" užovkáři + vyvrhelové z Ledče
prosí o tradiční místečko, s prosbičkou o povolení opět si zde rozbalit i bydlení

-> Tuner#2: já jsem začal razit heslo "práce neuteče, nemá nožičky" 

-> Jumbo 16.06.17 09:30:01: Ja to mam 50/50 ale spise ne. Fasada ceka :-(
-> Jumbo: já jen že jsem neviděl v seznamu napsaného, tak aby pak nenadával
Takže Reklamace pak na tohoto pána jo?
né na mě 

Takže Reklamace pak na tohoto pána jo?

-> Jumbo 16.06.17 09:54:35: Děkuji :)
-> OndraKrupi: vím, znám, řeším, rezervuju, virtuálně parkuju už teď...
P.S.: Nekecej mi do toho, už to nějaký pátek dělám... :-P
P.S.: Nekecej mi do toho, už to nějaký pátek dělám... :-P
-> Jumbo: Dadide ti psal myslím email 

-> Bukaj: píšu si... 

-> Jumbo: Asi ne - rožek druhého dvouřadí před pódiem - takové to místo, kde si několikrát při projíždění málem někdo odřel dveře o můj nárazník... 
Edit: červené Mko se žlutými mlhovkami img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../754_84682_.jpg

Edit: červené Mko se žlutými mlhovkami img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../754_84682_.jpg
-> Čokin: Už mi psal Eidy i Dušan SZ...
-> Bukaj: Pravý zadní rožek, je to tak?

-> Bukaj: Pravý zadní rožek, je to tak?
-> Jumbo: Také bych porosil jako obvykle "na růžku" 

-> Jumbo: Já, Vrba , Eidy , Tuner2 , Quatro bychom prosili jako každý rok

Tak už se nám to blíží, začínám přijímat objednávky na parkovací místa. Pokud má někdo zájem rezervovat místa pro sebe, nebo skupinku, pište mi SZ.
-> Čokin: že bych nějaký pohár vylepšil ranou kladivem? A dostal ho takový "mistr" volantu? 

Že by nová kategorie ,,Mistr škarpa"