skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
-> Nepér 26.10.19 15:55:01: No ono to nejde ani do levý, za pasáží po matadoru jsi šel taky ven a tam to dokáže nepěkně stáhnout do svodidel proti, cos tam dělal? 

Tak dobrý. Auto funuje, jen do pravý zatáčky to nejede, jako dycky. Jednou jsem kvůli tomu vyjel do trávy.
2:26, můj nejlepší čas, dycky jsem měl 2:28
2:26, můj nejlepší čas, dycky jsem měl 2:28

-> Tuner#2: Loni jich meli 10, ale realne jsme jezdili tak 4, tkaze realne amx 10min cekas... Ja jsem v zasade jel kazdou jizdu, a jezdili jsme pak uz stejne za sebou, abychom se nezdrzovali...
-> pavucina 24.10.19 13:17:19: Je omezení jen na 5 aut z pit line otázka je kolik prodali boxů.
Letos jsem nechtěl jet vůbec.. Nakoenc jedu ozkouset nový setup aspon na 1x10min.
Na jaře beru zase box, je to dobrý, ale musí t ocelý den vydrzet auto no.
Jinak jezdci z boxu nijak neomezuji ostatní účastníky.
Na jaře beru zase box, je to dobrý, ale musí t ocelý den vydrzet auto no.
Jinak jezdci z boxu nijak neomezuji ostatní účastníky.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.10.19 08:48:29: Na cilovce v Mostě slyšíš v jednom okamžiku jak to na šestku prohrabuje nadlehčené. A to jsou ještě okruhy jako v Maďarsku Panonia Ring. A tam je asfalt zvlněný jako nějaká okreska. Tam je to masakr, jezdit s něčím co v podstatě nemá odpružený podvozek...
-> kpt.Budha 23.10.19 09:07:22: Myslím že to s tou stopou nebude Bc tak těžký.. respektive já ji tu znám dobře. Horší to bude s tou Nordschleife. 

-> Antony - zrušená registrace 23.10.19 13:37:09: Ale prd, boxy mají otevřené 3-4, takže to bude jako vždy. 

Na FB zveřejnili, že všechny boxy na sobotu jsou obsazeny. Takže šance se normálně svést moc velká asi nebude.
-> MVM: Když to Brno je moc těžký na správnou stopu i rychlosti, zlatě úzké tratě po rovině 

-> MVM 23.10.19 08:42:19: JJ je to takový nadivoko + jak je vše na tvrdo jak na motokáře, tak věřím, že cílovka v Mostě s tím musí být peklo a bylo to slyšet i na zvuku. Bourat bych v tom nechtěl vůbec, pedály to má hned za lízátkem. V mobilu mám i video, zkusím ho časem nahrát.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.10.19 21:27:04: Strašný zverstvo. Performer a Pacemaker. Obojí německý, 185koni, GSX R Suzuki 1000motory. Rám teda nic moc svařený z " jeklu" Celý je to prevykonovany. Díky tomu to tak jede. Sledoval jsem to tři roky co jsme jeli Carbonii a s Elkmanem jsme o tom diskutovali když přivezl první dva. Měli box vedle mě. Ale když to jede po trochu víc nerovné trati je to o život, i na mokru. Nechtěl bych v tom mít kolizi většího rozsahu.. Na mokru to jen ječí a hrabe..
-> Tuner#2: To jsme ale hrozný ostudy.

Minulý týden jsem byl na carbonia cupu a tohle mě tam dostalo. Tyhle dospělý káry znám jen z netu, ale vidět to na živo jak ve dvou zatáčkách před cílovou rovinou to pokosí dva Caterhamy byl mazec...
-> T 22.10.19 12:41:36: Brno je krásná trať, žiju tady celej život. Ale je bohužel prioritně motorková, celou sezónu obsazena moto kluby. Dostat se na dráhu autem je jednak omezený a poměrně drahý. Výkonově slabším autem se může zdát i trošku nudný. Dáno šířkou a profilem. Ale to už je na posouzení každýho kdo se projede.
-> MVM: No nic lepšího jsem zatím nezažil, takže asi jo
Ale Nordschleife jsme si užili i s tisícovkou opatřenou sériovým 130 motorem. Jen se nesmí do kopce moc chvátat

Ale Nordschleife jsme si užili i s tisícovkou opatřenou sériovým 130 motorem. Jen se nesmí do kopce moc chvátat

-> Luky: Tak pokud si nastaviš laťku v úrovni Nordschleife...
-> MVM: kam se Brno hrabe na Nordschleife ne?
Asi vás tam budu zdržovat se Sportem

-> T: Máte se přijet svézt někdy sem do Brna. Tady to stoupání nahorů je nekonečný. Natož OHV škodovky,ty šplhají zdatně celý stoupání .. Tam se hodí i držák na kafe 

-> vhml: tam jsem se vyškrábal i se 70-ti koněma 

-> Luky: koukám,že asi budu muset jet,když mám vézt Honzu
Zítra něco musím udělat na autě,tak to snad dopadne dobře a bude hezky....

Zítra něco musím udělat na autě,tak to snad dopadne dobře a bude hezky....

-> Luky 21.10.19 15:15:22: myslím že ne 

-> Tuner#2: to já taky na opravy čas nemám, proto tak nějak plánuju že to zvládneme bez ztráty kytičky
Horší než na Křenicích to tam snad moc nebude, ne? 

-> Luky 21.10.19 14:09:55: včera dala Žlutka jasný náznak, že nikam už nechce.
Navíc potřebuji, aby auto bylo po Mostě ihned pojízdné a nemám moc času řešit případnou opravu čehokoliv.
-> vhml 21.10.19 14:12:22:

Navíc potřebuji, aby auto bylo po Mostě ihned pojízdné a nemám moc času řešit případnou opravu čehokoliv.

-> vhml 21.10.19 14:12:22:

Papírově to ani nevyjede nahoru k Matadoru 

-> Luky: Asi kvůli papíru z tý brzdy. 

-> Tuner#2: takže Tomáš zahodí zednickou lžíci a jede? To je dobrá zpráva. Co že vynecháváš?
-> Luky 21.10.19 10:46:13: Já ale asi jen na kukačku, ale už mám slíbené svezení s Téčkem, tak bych ještě zkusil Evo 

-> vhml: No jo, zima je dlouhá 

-> Luky 21.10.19 10:46:13: ideální příležitost to rozbít 

Kdo teda jedete? Uvažuju o tom, zrovna to nemám rozbitý 

Možná se taky zastavím sklouznout když to vyjde
-> Tuner#2 - zrušená registrace 13.10.19 20:33:39: tiez som dnes aj vcera spalil nieco malo cez 70litrov 100oktanu na 750km okolo nasho kraja...priemerka .... 105km/h aj to nas dost zlozili dediny kde dodrzujeme.... na vacsine ciest ktore jazdime skoro nestretnes auto /srnku alebo medveda ano/ akurat nemame drom kde by to slo este lepsie...mate stastie.
Dneska jsme s kamarádem spálili krásných 27 litrů 100octanu. Ráno jsme vyrazili po cestě vytipované v článku z posledního čísla časopisu Speed od Zvíkovce až po Žatec samé pěkné silničky. Pak jsme to protáhli do Mostu na poslední závod Carbonia Cupu, pozdravili se s Jan Červenka, zkoukli kvaldu a po dobrém obědě vyrazili domů přes Kadaň a Podbořany. Opět krásné klikaté silničky
-> kpt.Budha 02.10.19 08:45:16: Hanika vie tahat ...videl som jeho jazdu na kawasaki...masaker.
Tak jsem si tak vzpomněl na Zdrubáka a incident s Mazdou.
Jen tohle bude asi o jiných penězích.
m.facebook.com/story.php? story_fbid...
Jen tohle bude asi o jiných penězích.

m.facebook.com/story.php? story_fbid...
-> Tuner#2: Tak to jsem si teda nevšiml. Ale já si toho nevšimnu, dokud nespadnu do nějaké díry, takže se budeš muset tázat povolanějších 

-> kpt.Budha 02.10.19 08:45:16: Byl jsi v poslední době na okruhu? Proslýchá se, že ten povrch se už drolí a že je objednaná oprava?
-> kpt.Budha 02.10.19 08:45:16: JJ taky mě to FB prásknul 

Koukám v neděli se podařil nový rekord v motorkové kategorii, 1:35,417 - docela frčák 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.09.19 14:32:27: jo, hlavu měl v péči Petr včetně rozdělovače. Odbrzdenych 107koní při 6300ot/min.( k čemu si myslím ze ty teď nebudeš mít daleko). převody jsou super. Tam kde “všichni” řadí na 4 mám dávno 5 plnej. Ale v zimě budu vracet 4.22..
-> George88 06.09.19 14:29:10: Tak podle popisu máš dělanou hlavu (o té mé se to dá říct stěží proti Petrovo práci) + delší vačku, takže nějaký ty koně tam budeš mít navíc+ ty převody a slicky taky udělají hodně. Sám jsem zvědavý co to provede s jinou převodovkou 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.09.19 22:31:54: no, ja myslím že máme auta hodně podobný. Výkonově určitě, podvozek máš lepší, vzadu máš vlečku s kotoučem,programovatelny zapalko,vyladěnější geometrii.. Já mám slick, jiný kola v převodovce( i když zabitý převodem 3,9)a možná o trochu menší hmotnost..
-> StepaNoFUN: Jo takhle, díky. Mě to po ránu nějak nesecvaklo