skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2016 1.-3. 7. 2016
prohledat
685 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 19.11.2015 do 14.10.2016, založil/a OndraKrupi
-> StepaNoFUN: no do spacáku nepršelo,respektive jo ale něco jinýho

Jinak letos jsme měli s manželkou a rodinou kamaráda bejt v týhle době na jižní moravě, nakonec akce zrušena (nemoci si nevybíraj a u malejch dětí obzvlášť), takže jsme skončili sami na Mácháči s tím, že pro tenhle víkend budou Doksy dobrou základnou pro vejlety na Bohemku... Příště uvidíme. Třeba se to příští rok nebude s ničím krejt... ;-)
-> Mantrabeach: Napršelo do něj, nebo to bylo zajímavější??? :-D
tak za mě letošní PF jako každej rok parádní
cesta domu až na to že mě ta moje plečka trochu pozlobila (ucpanej karb) v pohodě

-> Čokin: tak výborně
.škoda že jsme nějak neměli čas pokecat moc.Jo a příště si vemte náhradní spacák

-> Tomaso435: Jak 10tý snad 7.
-> Mantrabeach: Nebudeš tomu věřit, ale právě jsme si jednoho dali, že jsme úspěšně dorazili tam i zpět
Zuza nechává pozdravovat a vzkazuje, že určitě!

-> Mantrabeach: Nebudeš tomu věřit, ale právě jsme si jednoho dali, že jsme úspěšně dorazili tam i zpět

Zuza nechává pozdravovat a vzkazuje, že určitě!

Nějaký kompletní výsledky soutěží se budou někam dávat až ze všech spadne vyčerpání nebo jak to funguje? Případně budu rád když by mi je někdo zaslal. Dík Honza
-> Tuner#2: však jsme si pak sedli ještě blíž k sobě abysme se slyšeli trochu
-> Čokin: a co vy rumový pralinky dvě?
Vyřiď pozdravy přítelkyni a řekni jí že příště tu flašu rumu dopijem
. 

-> Čokin: a co vy rumový pralinky dvě?

-> Tomaso435: K tombole, jestli celá probíhala jako prvních 20min, kdy jsem to videl, tak se ani nedivím, že lidi nadávaj
.
V tomto počtu lístků by to chtelo neco ve stylu, vytáhnu číslo, 2x ho vyvolám, a tahám další, kdyz si pro to nikdo nepřijde, tak v dobré víře připnu na výhru lísteček a odložím to za sebe, byli jste tam 3 organizátoři, takze by to v nejakem podobném ražení šlo udělat, aby to trvalo půlku času
A nebo neprodávat 500lítků, ale méně a rozumný počet na osobu. A nebo kdž už tolik, tak to brát jako podporu srazu a vythnout jich tech 50 ...
A neber to jako hate, ber to jako námět k zamyšlení

V tomto počtu lístků by to chtelo neco ve stylu, vytáhnu číslo, 2x ho vyvolám, a tahám další, kdyz si pro to nikdo nepřijde, tak v dobré víře připnu na výhru lísteček a odložím to za sebe, byli jste tam 3 organizátoři, takze by to v nejakem podobném ražení šlo udělat, aby to trvalo půlku času

A nebo neprodávat 500lítků, ale méně a rozumný počet na osobu. A nebo kdž už tolik, tak to brát jako podporu srazu a vythnout jich tech 50 ...
A neber to jako hate, ber to jako námět k zamyšlení
-> palinator: Nevím a ani nechci vědět,nemám teď v poslední době radost vůbec z ničeho...
-> Čokin: víš jak.... Když ses mě při každým průchodu branou ptal , jestli nemám ještě nějaký lístky do tomboly náááhodou někde daný stranou.... a já vždycky pro tebe něco našel.. tak jich ve výsledku bylo fakt hafo.. a tahat jen 50 lístků by nebylo uplně fér... Ale všechno je poučka pro příště... Počkej na 10. sraz. ten bude vypilovanej !

Tak my dorazili dnes na oběd a byl jsem opravdu rád, že mě Ondra ukecal at ještě zustaneme do neděle. Sobotní večerní pokec s Eidym a Petrem Molčanem u pivka, které bylo v závěru na účet podniknu.....opravdu jsem se dobře bavil až do 2:00 ráno. Ráno odjezd v 10:00 za slunečného počasí, technika fungovala perfektně a jízdu jsem si náležitě užil, 180 km za 1:50 h doma
Sraz výborný tak jako každý rok, prestiž a účast to jen potvrzují a organizačně už to mají kluci opravdu v malíčku. Slabší stránkou byl opravdu DJ a technika (ale nerad bych se tímto k něčemu přihlásil). Tombola se pak už spíše zvrhla v rozdávání upomínkových předmětu, ale nadruhou stranu chválím snahu ,,at se dostane skoro na všechny"
Sraz opět dostál svému jménu a byla to opravdu ,,Pohoda" moc děkuju všem organizátorům a Ondrovi za tu práci a vypětí co si stím dali. Všem díky a za rok už se těším

Sraz výborný tak jako každý rok, prestiž a účast to jen potvrzují a organizačně už to mají kluci opravdu v malíčku. Slabší stránkou byl opravdu DJ a technika (ale nerad bych se tímto k něčemu přihlásil). Tombola se pak už spíše zvrhla v rozdávání upomínkových předmětu, ale nadruhou stranu chválím snahu ,,at se dostane skoro na všechny"

Sraz opět dostál svému jménu a byla to opravdu ,,Pohoda" moc děkuju všem organizátorům a Ondrovi za tu práci a vypětí co si stím dali. Všem díky a za rok už se těším

Ale i další auta moc pěkná, galerka někdy v nedohlednu 

Robson to má taky luxusní, jen to chce na předek ty sedmičky, tohle leze moc ven 

Tak já dorazil včera před 2 v noci. Cestou od Hradce až po Prahu déšť, ale pak už bylo sucho, tak se auto pěkně vysušilo.
Před Prahou jsem začal klimbat, takže bodnul energeťák, který jsem vyhrál v soutěži pohoňfest - tímto bych měl vlastně poděkovat team degeš pásmu za vyzvání
Jinak sraz naprosto super, jídlo pití a ta sobotní snídaně, to byl luxus! Nelíbila se mě jediná věc a to opravdu zbytečně dlouhá tombola (taky jsem neposlouchal a raději se bavil s přáteli takže mě asi nějaké lístky propadly) a druhá věc je ta hudba, pokud se tomu tak dá vůbec říci. Kvalita hrozná a když jsem večer nerozuměl tomu co říká Dušan 2m odemě, tak to mě a nejen mě celkem vadilo. Jinak není opravdu co vytknout a pokud bude příště volno, jedu zas.
Před Prahou jsem začal klimbat, takže bodnul energeťák, který jsem vyhrál v soutěži pohoňfest - tímto bych měl vlastně poděkovat team degeš pásmu za vyzvání

Jinak sraz naprosto super, jídlo pití a ta sobotní snídaně, to byl luxus! Nelíbila se mě jediná věc a to opravdu zbytečně dlouhá tombola (taky jsem neposlouchal a raději se bavil s přáteli takže mě asi nějaké lístky propadly) a druhá věc je ta hudba, pokud se tomu tak dá vůbec říci. Kvalita hrozná a když jsem večer nerozuměl tomu co říká Dušan 2m odemě, tak to mě a nejen mě celkem vadilo. Jinak není opravdu co vytknout a pokud bude příště volno, jedu zas.

-> Jindas:
Jo, máš prošláplý brzdy.

Jo, máš prošláplý brzdy.

Vratili sme sa okolo 0400 akurat tie burky na morave boli na .... este stale spracovavam data ze dechtak nieco vyhral ...
-> ondro + organizacny team VELIKÉ DÍKY ZA SUPR SRAZ
-> ondro + organizacny team VELIKÉ DÍKY ZA SUPR SRAZ
Vše v pohodě,domů jsem dorazil o půl noci.... :-/ Auto vcelku ujde,ale ještě to není ono....
-> Jumbo 03.07.16 18:24:55: to je brzo na to
-> All: Jinak v sobotu se po arealu pohybovala pani, co pise pro novinky.cz, neco jsem ji rekl, tak snad z toho bude nejaky kloudny clanek... Kdo ho najde jako prvni? Ja ho zatim nikde nevidel...
-> palinator: se nediv když máš 40kg i se škodovkou že po jednom párku máš na tejden vyřízíno
měl si mi to dát, já bych se napravil 

-> Tomaso435:
Právě že vyhrál.
-> Jumbo:
Možná jsem Dorota, ale nakoupit si losy a pak věnovat x hodin pro losování párků v rohlíku, to mě moc nebavilo. Po prvním párku v rohlíku jsem zbytek hodil do koše.
E: jako nechci o tom vytvářet nějakou vášnivou debatu, ale tomboly se pro příště zúčastňovat nebudu.
To vám radši část z těch peněz dám jako dýško. 
E2: Možná si za to můžu sám, protože jsem zrovna před párkem v rohlíku měl hambabr s hranolkama a než jsem dostal hlad, tak se odjíždělo do Opočna.
Právě že vyhrál.

-> Jumbo:
Možná jsem Dorota, ale nakoupit si losy a pak věnovat x hodin pro losování párků v rohlíku, to mě moc nebavilo. Po prvním párku v rohlíku jsem zbytek hodil do koše.

E: jako nechci o tom vytvářet nějakou vášnivou debatu, ale tomboly se pro příště zúčastňovat nebudu.

E2: Možná si za to můžu sám, protože jsem zrovna před párkem v rohlíku měl hambabr s hranolkama a než jsem dostal hlad, tak se odjíždělo do Opočna.

Šumperk též doma. Já teda asi jako poslední, protože jsem louda
.
Parádně strávený víkend zásluhou všech zúčastněných
.

Parádně strávený víkend zásluhou všech zúčastněných

-> Tomaso435: s chladicem nic nebylo, sakra... ;-) Ale zda se, ze vsechno ostatni je v pohode, vodu jsem po ceste kontroloval a nikam neutekla, takze to bude asi vsechno jak ma byt...
-> Jumbo: že nevyhrál
jinak chladič cajk už?

jinak chladič cajk už?
Brno je v poradku doma, cestou uz zadne zavady, vse bez problemu... Za me moc vsem diky za sraz, bylo to super jako vzdy. S bourkou se muselo pocitat, byl to prece sudy rocnik, ne? Pristi rok bude zase 40 ve stinu...
-> palinator: Co konkretne ti na tombole vadilo? At vime, co zlepsit...
-> Sejki: Me tohle delala civecka v rozdelovaci, jakmile se zahrala, prestala fungovat...
-> palinator: Co konkretne ti na tombole vadilo? At vime, co zlepsit...
-> Sejki: Me tohle delala civecka v rozdelovaci, jakmile se zahrala, prestala fungovat...
-> Sejki:
Ten problém může bejt i cívka. Mně auto jelo úplně normálně, ale jak se ohřála, tak to zdechlo. Po vychladnutí to zase chvíli jelo.
Ten problém může bejt i cívka. Mně auto jelo úplně normálně, ale jak se ohřála, tak to zdechlo. Po vychladnutí to zase chvíli jelo.
-> Tomaso435 03.07.16 16:38:23:
Celá tombola byla tvůj nápad viď? S takovým základním kapitálem můžeš rozjet vlastní srazy.
Krom tomboly se asi nedá nic vytknout, škoda jen, že se zkazilo počasí a z Opočna došlo k útěku značné části zúčastněných.
Celá tombola byla tvůj nápad viď? S takovým základním kapitálem můžeš rozjet vlastní srazy.

Krom tomboly se asi nedá nic vytknout, škoda jen, že se zkazilo počasí a z Opočna došlo k útěku značné části zúčastněných.
-> Tomaso435: Já na tom byl ještě dobře,zeke na tom byl hůř

-> doly120: však byly :-D v losovacím osudí byly všechny takže šanci měl každej dle toho kolik si jich dobrovolně, zcela bez nátlaku výhodně koupil 

-> Tomaso435: tvrdil jsi že byli výherní,kecko

A já si počkám rok na další sraz ;-(
a já by som chcel všetkým poděkovat že jste si vzorně kupovali lístky do tomboly

Jj, taky díky 

Diky 

-> Sejki: Mám od někoho pro tebe koberce do auta, strčil mi je, že ti je mám vzít no.
...my přečkali liják v Opočně na benzině.

Tak my sme došli okolo 6:00 domov :))) na Morave nás chytili poriadne búrky ale inak pohoda :))) čo sa týka zrazu spokojnosť nad mieru 

-> Tomaso435: já vím.vás tam bylo nalezlejch na pódium
-> oppik: na podiu ale nepršelo 

-> Vojťas 02.07.16 23:15:26: ještě že už tam nejsem
Chčije a chčije
Před chvílí jsem dorazil domů z Pohofestu,cestou jsem nikoho nepotkal,Ondro nebyl čas se s tebou rozloučit,diky za super sraz
Sraz super, počasí super, lidi super :)
Celkem najeto 370 kiláků a byla jen jedna závada na autě, uvolnilo se mi zpětný zrcátko na dveřích
a spotřeba byla pod 6 litrů na 100 km. Takže já jsem spokojen na všech frontách

Celkem najeto 370 kiláků a byla jen jedna závada na autě, uvolnilo se mi zpětný zrcátko na dveřích

my teda trochu předčasně doma. Před tim lijákem jsme to vzali z Opočna rovnou dom. I tak bych chtěl Ondrovi a spol poděkovat, maj to zmáknutý:-)
-> aspetras: hele tezko rict, chovalo se to jako kdyz me nekdo vypina a zapina zapalovani... takze to spis typuju na kladivka a nebo kondik...
-> Sejki: nejakej borcus v nadrzi co rozviril jak si menil hadicku a pak si sedl jinam?