-> Burák 31.08.15 14:48:53: No a to je přesně ten rozdíl v chápání té podstaty. Ty kritizuješ Karlovu luxusní práci a přitom by o tvém vozovém parku šlo napsat taky něco poměrně hanlivého... Ne každý to má hozený tak koupím hujdu za 5 a ještě mě 20 vydělá a mít xy aut, ale ani jedno dotažený... Ale to je přesně o přístupu, lidi co umí a dělají detailní práci, tak moje auto obdivujou a chápou kolik hodin jsem tomu třeba jen letos obětoval a pak přijde nějaký lepič co řekne, že jsem na tej žlutej 120tce vyměnil sedačky a pásy což by udělal za odpoledne... Takže asi tak.
Já nějak nechápu, co na tomhle můžete kritizovat? Ať si každý staví auto jak chce, myslím, že aut hodných kritiky se tam našlo dost, ale Karlovo Golf to rozhodně nebyl... To, že se někdo hodí link na Kubiho, to je de fakto polepená série na vzduchu s pár style prvkama v introši a motoráku a tím to hasne. Spodek (myšleno ramena, spojovací materiál, podlaha, atd.) klasická zašpiněná série. To se prostě s dotaženýma autama co mají spodek v laku a chrom nápravy jako třeba ten Kadett co dal MATTESS a nebo Golf nedá srovnat. A je na každém jak své auto pojme a využívá. Já sám tomu neholduju a jen za neděli jsme najel 200km jen tak, ale i tenhle druhý tábor chápu a rozhodně bych si ho narozdíl od nějakého tuzingu nedovolil kritizovat.
-> Milan 136 31.08.15 18:58:07: Nevím já pokérovanej holkám neholduju ba mě to spíš odpuzuje, ale jako chlap nevypadá:
lh3.googleusercontent.com
/-M04AG3IgMFI/.../02.jpg a i se k tomu umí slušně postavit
www.tube8.com/hardcore/..
./18925772