-> Tuner#2: moment, já doufal, že mám první jízdu slíbenou já, jakožto jasný účastník od začátku ale ne, dělám si legraci, já se rád s Eidym svezu, ale hlavně jsem rád, že jedu vůbec :-) a pokud dorazíš na Kladno v sobotu, tak já taky
-> Tuner#2: Že by? A při kterým řízení budu topit? Jako ve Volvu? To je jasný. V Kóče to jaksi nelze. Jinak v pohodě. V sobotu klidně doraž. T ještě neví, jestli přijede v sobotu nebo až v neděli ráno.
-> mirecek.666: Moc lidí asi ne. Bude to pár jednotlivců.
-> Eidy: -> T: Tak zmena planu, mozna dostanu v pondeli dovcu a tim padem by to slo vymyslet i se sobotni before party. Podminka je, ze Eidy v aute pri rizeni topi a zamlouvam si svezeni v Koce hned prvni jezdu, protoze ty dalsi az si nacte trat bych asi nevydejchal
Vtipné je (v kontextu s časem vložení mého předchozího postu), že v 17:53:36 22.10.2014 mě přišla poměrně dlouhá SZ od Eidyho, jak to se mnou na neděli vypadá a že bych mohl dorazit už v sobotu... Pak že telepatie neexistuje
-> Dušan: Tak od nás je to kus cesty a nechci vyjíždět šíleně brzo. Řekněme v sedm vyrazit. Takže tam budeme mezi desátou a jedenáctou. (?) Takže jednu jízdu kolem poledne, druhou odpolko a zase v klidu naložit a kolem čtvrtý-pátý vyrazit dom.
-> Eidy: Tak se aspoň svezeš,já teda vloni 120 protáhl ale je to velká křeč se na chvilku trhnout. Tady bývá masakr provoz a tak je to za volantem dost o nervy.. Co jsem viděl videa tvoje z Mostu,máte tam větší klid aspoň subjektivně. Hlavně to počasí aby klaplo.
-> Eidy: Sakra a já se už tak těšil Jen hlavně aby bylo hezky,znám to tady dobře a kolikrát bývá dlouho mlha že se neotevře dráha. Zima na čaj s rumem.. Ty pojedeš s erkem?
-> WMA - navigátor :): Mno já určitě a Tuner2 a T budou asi dělat závaží. Pak co vím, tak se chystá pár Alfistů. Měly by tam bejt i dvě pětasedmy s Bussem (V6) pod kapotou. Na ty se těším dost.
-> Eidy: mel jsem na mysli celou sadu vcetne disku za tu cenu :) Jinak je to dost měkká směs v rozměru 205/570 a jestli tam je nějaký extra kód druhu směsi, ještě jsem ho nenašel.