Jsem po dnešním průjezdu průběžnou myčkou, dlouhou 65 km (z jihu přes Nep a Přeštice do PLZ) docela skeptickej - prší, jak kdyby nemělo přestat už nikdy..
-> MATTESS: Ne že bych si to pamatoval tak přesně.. ale můj dojem je dle fotek správnej - P2010 v Běšinech samotnejch jsem v sobotu opravdickej déšť vůbec nezažil - jen na Korábu a až někdy kolem 15h, to zapršelo slušně, ale po návratu nazpět do kempu už nic.. ale je to úplně jedno, čo bolo, bolo - hlavně aby nelilo tuhle sobotu (a těm co jedou v pátek, přeju to samý..)
-> MATTESS 11.09.14 16:52:23: Ono taky je dost podstatný, čemu říkáš "déšť".. Třeba na podzim 2010 si těch pár kapek takovej honosnej název ani nezasloužilo (teda pokud nelilo nějak po setmění, to už jsem nebyl)..
-> Lůďa: to jste másla, známý tam byl už minulou sobotu. A hrozně si pochvaloval, že před kempem hezky zaparkoval. Pak mu pravda bylo divný, že tam není stránek s registrací a vůkol žádné škodovky, tak se otočil a jel zase domů
-> Mates 10.09.14 11:37:29: Já tohle taky jako kluci nechápu, kdyby jsi viděl teď v neděli silnice u žatce, tak bys to asi vzal na záda Přijeď a nedělej Zagorku...
-> Luky: Z vrchu mi je to jedno, ale podvozek se nemusí zbytečně zasrat (zatím je docela čistý). Pokud mě zastihne během jízdy déšť, tak to přežiji, ale brát ji, když vím, že prší nechci .
-> Deacon 09.09.14 18:35:12: Počasí jim nevychází ani den dopředu a řídit se jím, tak jsem nejel ani do Mostu a ejhle bouřka okruh vyloženě obešla pár metrama.