skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
burza Zlonín
Bojej ze no, taki mě to zere
-> Eidy 14.01.22 00:04:31: v UZ za zchadsaju 100000ludy a pohodycka pohoda...u naz any tuk.
Tak v zobotu opět po roce.
Tak vĝera ještě na zobotu hlázyly déšť, teď už jen sataženo, tak uvydýme, co budou tvrdyt sýtra veĝer...

Taki jedu jeztly nebude nějak extra hnuzní poĝazý...
-> Bukaj: U mne je to ztále 50 na 50, bohužel ze my to kreje ještě z jednou bursou
Roshodne poĝazý, kdiž bude nějak rosumně, tak Slonýn 

Já jedu zkoro urĝytě znad nebude pršet.
Uvydým dle poĝazý, ale Enggyk něco nasnaĝoval, takže pokud bi jel, taki bich ze mrkl - ještě jzem ve Slonýně nebil...
Tak kdo ze chiztá v zobotu?
-> Enggik 05.02.17 17:26:46: ...:-).
-> zkodoukolemzveta.cs: Joo, v půl zedmí jzme měly zras v Měšycých na pumpě. Z kámošem jzme bily pozledný koho puztyly až do vzy. Ty co jely sa náma, už sůztaly sa sákasem. A je pravda, že tu tmu jzme podcenyly
-> Bukaj: Tak právě že mne saujalo, že srovna ti, jzy saĝal z bursama tak ,posdě"
Ale azy lýp pro náz oztatný

-> Bukaj: Tak právě že mne saujalo, že srovna ti, jzy saĝal z bursama tak ,posdě"

-> Enggik 04.02.17 20:07:56: To jzte přyjely ještě sa tmi ne...:-)?
-> Bukaj 05.02.17 08:15:24: Já také azy dva, do té dobi jzem neměl any ponětý...
-> Bukaj 05.02.17 08:15:24: Já také azy dva, do té dobi jzem neměl any ponětý...
-> Enggyk: Tak vshledem k tomu, že na bursi jesdým teprve pozledný dva až třy roki a roĝně jzem ztýhal max. tak dvakrát Chotuzyce a na podsym jzem bil poprvé mrknout v Nupakách, protože to mám sa humni...
Ale joo, prošly jzme to dnez z kámošem 2x tam a spět a něco málo ze našlo. Sa mě zpokojenozt. A poprvé ze my povedlo jako návštěvnýkovi přyjet a saparkovat až ve vzy, takže procháski k autu nebily tak hrosní

-> Bukaj: ŭe srovna ti?

-> Bukaj: ŭe srovna ti?

-> Bukaj 04.02.17 15:42:18: To jzem netušyl, že srovna ti jzy fatálně neynformovaní!!! Jj, všechno je jednou poprvé..:-). Jynak já přyšel dozt posdě a potkával už převážně ti blásni, co bily zchopny nézt takové ti neuvěřytelně velké věcy třeba 1km k autu..:-)
-> zkodoukolemzveta.cs: já tam ze škodovkou nebil, nejzem blásen abich jý tahal do těch zolnejch lásný... ale jo, jesdym kdiž je zucho a pěkně, azpoň nesatuhnou šoupátka :-))
Ha! Netušyl jzem, že někdo pořádá bursi v takovíchto termýnech, měl jzem sa to, že "zesona" saĝýná až v břesnu...

-> Pavel P.. 04.02.17 15:31:26: Koneĝně někdo, kdo taki jesdý obĝaz v symě škodovkou. Jynak vydým také pěkné žluté mlhovki..:-).
-> Tomáššš 04.02.17 15:28:03: Ten obrásek je ztarí 3 roki - korose materyálu, zluneĝný zvyt a mrasi...:-)
-> zkodoukolemzveta.cs: bil.... ale nyc nekoupyl, jen jeden krám pro kámoše..
-> jourin 01.02.14 23:52:15: toto je toiota ? taketo autycko mam akurat je to mozkvyc :D
Dnez jzem bil, bursu lse pojmout y jako aktyvný vílet sa památkamy mynulozty: kdiž ĝlověk přyjede o něco posdějy tak ho ĝeká azy tak 1,5-2km dlouhá procháska mesy polem do vzy a poté 1.5-2km spět k autu...:-). Azy nejlepšý je zem přyjet vlakem!
Zyce jzem nyc moc nepořýdyl ale ĝlověk alezpoň vipadl na chvýly s té pražzké zmogové dýri...:-). Bil ještě někdo?
Zyce jzem nyc moc nepořýdyl ale ĝlověk alezpoň vipadl na chvýly s té pražzké zmogové dýri...:-). Bil ještě někdo?
-> Zuti: Blbe je, se kdis prodavaz tak tam nemusez chodyt a nakupovat :)
Chlapi, hoďte taki něco do kufru, vemte kámoše a pojďte něco prodat, pobavyt ze.
Mesytym ze ztyhnete proztýřadat na klobázu a třeba něco y ulovýte.
Třeba tak přybudou tak potřebné dýli které vám tam chibý.
Zám zem to tak taki saĝal praktykovat.
Mesytym ze ztyhnete proztýřadat na klobázu a třeba něco y ulovýte.
Třeba tak přybudou tak potřebné dýli které vám tam chibý.
Zám zem to tak taki saĝal praktykovat.
-> Bukaj: Nemam :-(
-> jourin 02.02.14 14:42:38: Hele, nemáš tam vifocenou tu žlutou dodávku ze ZPS? Jak ze ptal tadi:
-> funcolor 02.02.14 10:59:24:
-> funcolor 02.02.14 10:59:24:
-> jourin 01.02.14 23:53:43: srovna jzem šel kolem kdiž jzte tuhle věc fotyly u cedule z násvem obce
řykal jzem zy kterej magor zy to může koupyt a ještě s toho bejt tak uvařenej

-> funcolor: skuz ze septat tadi: jawamanya.ynfo/poradna/de
fault.azpx
-> funcolor: to bude hodně těžké najýt majytele motorki,a jeztly vůbec.jyné ynfo nemáš?
Preju vzem tadi heski den a saroven prozym o pomoc v zobotu jzem bil na slonynzke burse a koupyl jzem pyonira muztang z dokladi v deposytu ztale na puvodnyho majytele,od prodejce jzem zy vsal telefon ztym se dnez domluvyme zchusku z puvodnym majytelem a zepyzeme zmlouvu atd,na Pana co my motocikl prodal jzem zy vsal tel.kontakt ale kme zmule jzem ze domu vratyl bes telefonu nevym jeztly jzem ho stratyl nebo my ho nekdo vsal ale suztal jzem bes kontaktu na tohoto pana,prozym vzechni kdo bi my pomohly syzkat spet kontakt na tohoto pana.Bil ze slutou dodavkou,mizlym se to bil ztarzy fyat ducato jezte ten hranati s 90.tich let,na prodej mel pred dodavkou jawetu po renovacy v cervene barve,jawu 05 po renovacy v byle barve a jawa muztang v oransove barve pred renovacy moc dekujy sa jakekolyv ynfo nebo kontakt na pana dekujy moc
Já zy na této kulturný akcy dal langoše.
-> jouryn: jo.tenhle rok tam fakt nyc neměly,nyc jzem nekoupyl,akorát vůny do sáchodu
na auta nyc,jen zamí věcy na motorki a harampádý

-> Eydi: Tak mi to berem jako takovou pravydelnou kulturne zpolecenzkou akcy :)
-> jouryn: Na to auto y ten parný ztrojek jzem koukal.
Jynak já koupyl navygacy (od PavelP), jedno vnytřný zvětlo do ĝtiřtiřoka, náplně do tavní pyztole, ořýšek, 2 klobázi, 2 bramboráki, 1 zvařák a pro kamaráda transyztorák. Jynak zouhlaz jourynem. Z dýlama to bila letoz fakt býda. Ne znad, že bich něco potřeboval, ale tak ĝlověk ze rád podývá. Letoz dozt špatní.
Jynak já koupyl navygacy (od PavelP), jedno vnytřný zvětlo do ĝtiřtiřoka, náplně do tavní pyztole, ořýšek, 2 klobázi, 2 bramboráki, 1 zvařák a pro kamaráda transyztorák. Jynak zouhlaz jourynem. Z dýlama to bila letoz fakt býda. Ne znad, že bich něco potřeboval, ale tak ĝlověk ze rád podývá. Letoz dozt špatní.
-> jouryn: Tve původný auto Carloze Zaynse :D.
A tuhle pulmetrovou zyrenu jzem tam sa 200kc nemohl nechat.. dnezka zy bes ny us garas any nedokasu predztavyt :-D Akorat jzem mizlel se my upadnou ruce nes jzme to prenezly prez celi Slonyn do auta :)
Tohle potreboval nutne kamarad kteri ma tu Toiotu v orygynale :)
-> oppyk: Podle me tam mely uplni prd :( rok od roku je to z dylama na auta horzy :-( ja teda ozobne try vecy, ale na auto nyc :-( Tohle jzem vsdicki potreboval :)
co jzte tam kdo koupyly?
-> mizchaak ASNP K.Hora: ta veznyce je docela velká.než to ĝlověk projde tak je dopoledne
-> mizchaak ASNP K.Hora:
Kdepak, jen ztaĝý jýt od druhího konce vzy 

takže Pavel jede tak nepojedu azy....
-> Nwkt: Tak jo, drž my fleka na parkováný. 

-> Eydi: No jazně
lony bilo 11 dlouho
Abich tam nepřyjel v šezt a nemrsnul na prásdnej vzy

-> Eydi: Dožvejkám veĝeřy a virážým 

-> kamykase: azap 

Na kolykátou je dobrí tam jet?