skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most 2013
-> MaxSvratka: Já mám půjčené GoPro Hero I.
Takové jedna mimo:jakým zařízením nahráváte?Mám doma sice mini DV kameru ktrá stála kdysi batoh a v dnešní době batoh svojí velikostí spíš připomíná.Koukám tedy po něčem vtipnějším
-> Maťulo 24.03.13 01:34:55: horka hlava 

-> Eidy: ješte že máš tak rychlý ruce...
3/4 lidí by se válelo už někde ve škarpě jak na to koukám... ale hezký .. moooc hezký
jen ten tachometr si promazal nějak zvláštně

Eidy paráda. Jen ještě ten 5q a lepší pneu, ať to lépe pobírá ten výkon.

-> Eidy: : jedeš jenom víc na krev no
jinak teda něco na stopě,něco na převodovce a ještě něco málo někde a máš to za 2minuty 
-> ZdrubT: : jak to ? vždyť jsem tu věc píchnul do zásuvky

-> ZdrubT: : jak to ? vždyť jsem tu věc píchnul do zásuvky

-> Eidy: Ty gumy měly dle mého eště rezervu. S -> T: Jsem jel eště rychlejc, ale bohužel nemam záznam. :-((
-> Eidy: tak pardon toho seata som si nevsimol lebo som bol zazraty do toho onboardu...
-> Tuner#2: mal som dojem ze ho nejako zbytocne vyblokoval...
-> Tuner#2: mal som dojem ze ho nejako zbytocne vyblokoval...

-> Maťulo 24.03.13 01:34:55: Důvod? Sjel jsem to jen jednou a jdu spát, ale nepřišlo mě, že s tou Mazdou udělal něco špatně...
-> Maťulo: Ono to není na záznamu vidět, ale těsně před náma tam vylítnul z trati Seat. Prolítnul zatáčku rovně přes kačírek a vyházel ho na trať. A ten s tou RX8 se s ním nechtěl srazit, tak to zahamoval. Já koukal po tom Seatu a nějak mi uniklo, že RX8 je tak blízko. Bylo to o fous.
-> Tuner#2: Dík. Jo, na cílovce to bylo už na omezovači v maximálce. A ano, bratránek bude shánět asi další motor. To se ještě uvidí. A převodovka by chtěla jinčí, no. O tom žádná. Kdy budou fotky z muzeí?
-> ZdrubT: Nepřijde mi, že bys brzdil moc. Možná párkrát. Ale když jsi mě vezl, tak jsem si párkrát říkal, že brzdíš pozdě, že to nedáme. Ale slicky to podržely bez problémů. Tobě chybí fakt jen výkon, jinak si myslím, že jezdíš dobře. Máš rezervy ve stopě, ale to já taky. Dík za svezení.
BTW: než jsme najeli na trať, tak jsem měl křeče a bál jsem se znečištění oděvu. Fakt jsem se bál. Ale v okamžiku, kdy jsme najeli trať, to ze mě spadlo a už jsem si to jen užíval.
-> Tuner#2: Dík. Jo, na cílovce to bylo už na omezovači v maximálce. A ano, bratránek bude shánět asi další motor. To se ještě uvidí. A převodovka by chtěla jinčí, no. O tom žádná. Kdy budou fotky z muzeí?
-> ZdrubT: Nepřijde mi, že bys brzdil moc. Možná párkrát. Ale když jsi mě vezl, tak jsem si párkrát říkal, že brzdíš pozdě, že to nedáme. Ale slicky to podržely bez problémů. Tobě chybí fakt jen výkon, jinak si myslím, že jezdíš dobře. Máš rezervy ve stopě, ale to já taky. Dík za svezení.
BTW: než jsme najeli na trať, tak jsem měl křeče a bál jsem se znečištění oděvu. Fakt jsem se bál. Ale v okamžiku, kdy jsme najeli trať, to ze mě spadlo a už jsem si to jen užíval.
-> Kurier Grobar: ja jaky som nervak, tak by som si ho asi po jazdach vyhladal! 

-> Maťulo:
tiež som pozeral

-> Eidy: ten na tej mazde RX8 jako cisty saboter! 

Tak u Mercedesu
Jsem uťapkanej a jdu chrnět. Jsem rád, že jsem viděl jednu Tvou jízdu, je to mazec, ale chce to jinou převodovku a nebo alespoň 5q ta 4řka na trojku prostě neváže.

-> Eidy 23.03.13 23:07:35: Teda pane paráda, Ty prostě jak do toho sedneš, tak mozek je v poloze OFF. Málem by ses zbláznil, kdyby to Pepa strejchnul o vrata, ale v zápětí to několikrát málem rozstřelíš na trati
ne to přehánm, ale ta Magda byla blízko, proto nemám rád provoz na trati. pak stačí málo, ale jako vždy bravurní reakce. To na cílovce už byl vždy omezovač? Moc pěkný časy.
BTW: Bratránek to už je další motor? Ten do toho taky jen sype a moc si nezajezdí co?
P.S. My se měli královsky jak u Porsche...

BTW: Bratránek to už je další motor? Ten do toho taky jen sype a moc si nezajezdí co?

P.S. My se měli královsky jak u Porsche...
-> palinator: nebo po? :)) ba ne, slouzi to dobre, nad ocekavani, fakt jsem tomu autu vdecnej. Misto nej bude nejakej prcek, pac na litani do prace fakt nepotrebuju nic velkyho.
-> U-Geen:
Koupit další m*dku před smrtí...
Koupit další m*dku před smrtí...

-> palinator: nabidka plati :))
Tak fáááájn. Chyba počátek vstřiku - regulační odchylka, akční člen ventil N108 - Ventil počátku vstřiku bez odezvy. Po několika hodinách boje s místem byl vyndanej a radost ještě větší... zalepený sejtko ventilu šponama. A né malejma... A špony všude, kam se podíváš...
-> Nepér: Nee. Ale byly tam minimálně 2 větší bouračky, že to brali na odtahovku z trati a taky zakukalo dost motorů. Dneska to bylo kritický.
-> T: No, širší gumy by to sneslo, to nepopírám. Při maximálce je to v pohodě stabilní. V zatáčkách to taky jde, ale na brzdách už se to vlní jak hadice. Možná z toho chci dostat víc, než je možný. Zdrub nejezdí o tolik pomaleji, ale nejede tak na krev jako já. Možná jsem jenom příliš brutální řidič.
-> T: No, širší gumy by to sneslo, to nepopírám. Při maximálce je to v pohodě stabilní. V zatáčkách to taky jde, ale na brzdách už se to vlní jak hadice. Možná z toho chci dostat víc, než je možný. Zdrub nejezdí o tolik pomaleji, ale nejede tak na krev jako já. Možná jsem jenom příliš brutální řidič.
A tentokrát žádná Fábie na střeše?
vše napsal už Eidy a já dodávám za sebe, že akce super...moc a moc mě mrzelo, že nemam auto hotové....sucho,fronty nikde a ten mráz zachránilo hodně sluníčko, takže jsem rád, že jsem jel i bez auta :-)
-> Eidy: : nemam problém si sednout vedle někoho, kdo umí ovládat svoje auto a svezu se kdykoliv budu mít další šanci
jinak teda rozborka svezení :
vezl jsem se i se ZdrubT a moc parádní zjištění, co umí slicky :-) jen by si řidič zasloužil něco málo koníků navíc :-)
a Kóča je asi bez komentářů jako vždy :-D všechno bylo super bez problémů...jen asi dle mého a jestli se nepletu, tak to Eidy potvrdí, nejslabší článek Kóči jsou asi gumy
-> Eidy: : nemam problém si sednout vedle někoho, kdo umí ovládat svoje auto a svezu se kdykoliv budu mít další šanci

jinak teda rozborka svezení :
vezl jsem se i se ZdrubT a moc parádní zjištění, co umí slicky :-) jen by si řidič zasloužil něco málo koníků navíc :-)
a Kóča je asi bez komentářů jako vždy :-D všechno bylo super bez problémů...jen asi dle mého a jestli se nepletu, tak to Eidy potvrdí, nejslabší článek Kóči jsou asi gumy

-> Eidy: Špatně mi nebylo, já taky koukal na video a raději ho nikam dávat nebudu
Brzdim kdesi dávno před, řazení pomalý, všichni mě předjeli 

Tak to je fain že se aspoň někde sevezl
já hned v 9 hodin na trati a pod matadorem v prvním kole nečekaně hodiny, pak po trati jsem si všiml že auto do pravotočivé zatáčky jede víc prdelí napřed a zatím závěr je, že nejspíš odešlo nové ložisko kolo má 3cm vůli.

-> kamikaze: koukal jsem teď na video a vypadáš, že ti bylo chvílema špatně :) Nebo se mi to jen zdá? Ale ty i T máte můj obdiv. Já bych si k sobě nesednul ani za zlatý prase :D
-> jok3r: už to tlačím na youtube ;)
-> jok3r: už to tlačím na youtube ;)
Byla zima, dobrá parta a dobrý zážitky, škoda jen úmrtnosti techniky

-> palinator: mozna tak pul roku. na dily zatim asi ne, spis cely nejak zarozumno, je tam par spatnejch veci ktery se budou muset v nejblizsi dobe poresit .-) neco mam ale navic, bud to poslu s autem (sedacky, volanty) a nebo prodam bokem :-)
-> U-Geen:
No de facto jsi ho nabízel už dlouho předtim, než jsi Lego koupil... Ty ho chceš poslat na díly?
No de facto jsi ho nabízel už dlouho předtim, než jsi Lego koupil... Ty ho chceš poslat na díly?
-> palinator: :-) pet let urcite ne, rikam to po tu dobu co mam Lego, ale ted jde opravdu pryc. Kdybys z toho chtel treba Corrado sedacky nebo kozenej volant, je mozno :-)
-> U-Geen:
To už říkáš 5 let...
A Toledo už fakt néééé. 
To už říkáš 5 let...

-> palinator: nechces cely toledo? :-)) asi se budu toho myho veterana zbavovt :-)
-> Eidy: bude video?

-> Nwkt:
Turbo sice po první jízdě houkalo jako astmatik, ale nakonec se srovnalo, že byl klid. Ale něco se posralo, podle mě předvstřik, protože to dělá příšernej kravál, zní to jako mrtvý vstřiky na common-railu. Takže buď se někde něco protočilo na hřídeli nebo nefachčí regulace předvstřiku v čerpadle. Že by skočil řemen o zub se mi nezdá, protože to by podle mě bylo poznat hned, tohle se kurvilo postupně. Čtvrtou jízdu jsem to odstavil na varovky.
Když do toho nejde nafta, je to ticho, když to jede v rámci nouzáku na plnej knedlík, tak je to taky celkem normální, ale na částečný zatížení příšernej rachot. Lidi se otáčeli.
Turbo sice po první jízdě houkalo jako astmatik, ale nakonec se srovnalo, že byl klid. Ale něco se posralo, podle mě předvstřik, protože to dělá příšernej kravál, zní to jako mrtvý vstřiky na common-railu. Takže buď se někde něco protočilo na hřídeli nebo nefachčí regulace předvstřiku v čerpadle. Že by skočil řemen o zub se mi nezdá, protože to by podle mě bylo poznat hned, tohle se kurvilo postupně. Čtvrtou jízdu jsem to odstavil na varovky.

Když do toho nejde nafta, je to ticho, když to jede v rámci nouzáku na plnej knedlík, tak je to taky celkem normální, ale na částečný zatížení příšernej rachot. Lidi se otáčeli.
-> palinator: Turbo udělalo pápá?
-> Eidy:
Mně to taky ještě jede... v nouzáku...
Mně to taky ještě jede... v nouzáku...

Tak nakonec jsme situaci zachraňovali jen zdrubt, kamikaze a já. Pak tam byla nějaká stodváca, jinak nic. Sice mrzlo a foukal vítr, ale sluníčko to zachránilo. Bylo tam strašně málo aut, jezdilo se celej den prakticky bez čekání.
Já jsem si ověřil, že loňské trable jsem definitivně odstranil, ale přivodil si nové. I přes mrazivé počasí jsem přehřál olej (svody jsou těsně u vany) a někde se něco mázlo nebo vydřelo. Začla trochu klepat klika, takže si dám opět rozborku-sborku. Ono taky zabíhat motor na okruhu není to pravý ořechový. Moje blbost. Ale když to jelo, tak to bylo peklo (zeptejte se kamikaze a T). Ani mě to tolik nemrzí.
Mimochodem, bratránek s Civicem tam "nechal" motor asi komplet. Bum, prásk, všude vylítanej olej a motor mrtvej. Mě to ještě aspoň jede :)
Já jsem si ověřil, že loňské trable jsem definitivně odstranil, ale přivodil si nové. I přes mrazivé počasí jsem přehřál olej (svody jsou těsně u vany) a někde se něco mázlo nebo vydřelo. Začla trochu klepat klika, takže si dám opět rozborku-sborku. Ono taky zabíhat motor na okruhu není to pravý ořechový. Moje blbost. Ale když to jelo, tak to bylo peklo (zeptejte se kamikaze a T). Ani mě to tolik nemrzí.
Mimochodem, bratránek s Civicem tam "nechal" motor asi komplet. Bum, prásk, všude vylítanej olej a motor mrtvej. Mě to ještě aspoň jede :)
-> Tuner#2: zbaběle jedeš do muzea a nás nutíš do Mostu ;)
Užij si to.
Užij si to.
Tak si to užijte bando, závidím a těším se na videa 

-> palinator: To už bych víc věřil těm norům 

-> U-Geen:
I česká předpověď hlásí kolem -4°C v 9 ráno v Mostu.
I česká předpověď hlásí kolem -4°C v 9 ráno v Mostu.
-> U-Geen: Kéž bys měl pravdu.
-> Eidy: norove mi prijde ze maj teplotu dycky trochu niz nez je pak realita :-)
já zatím jedu, pokud ráno nebude bílo, nebo chcát, tak jedu.
-> Zazaa: Jako asi pojedu já. Ale nevím jestli na kukačku nebo si zajezdit.
Dle Norské předpovědi bude celý den pod mrakem a mrznout a já v Kóče bez topení... To není dobrej nápad.

-> Zazaa: Já, se tak ukážu

-> Tuner#2: vcera sem ho privezl ze dam zgeneralkovanej motor, ale nejak sem udelal chybu v propoctu pri odklizeni a zjistil sem ze se nedokazu vytocit kolem druheho auta co je na spalkach takze s nim nehnu :(
takze vymena bude probihat asi venku ...
mimochodem kdo teda pojede i s touhle predpovedi pocasi ?
takze vymena bude probihat asi venku ...
mimochodem kdo teda pojede i s touhle predpovedi pocasi ?
Taky mi to láká,ale bez tý červený samolepky se mi po ose moc jezdit nechce,navíc ve špatnym počasí co má bejt bych taky nejel........koukal jsem zrovna min. tejden na nějaký videa co jsem tam jezdil za Eidym a byla to fajn zábava....snad se ještě někdy po okruhu svezu :)