Taky bych rád poděkoval všem, co se na srazu podíleli, řečeno toho bylo už hodně, asi vše podstatné, tak jen zkonstatuji, že mi Pohofest přijde rok od roku lepší
Mimo jiné jsem přišel na to, že udělat si o někom obrázek jen na základě virtuálního projevu moc nejde. Jaké bylo moje překvapení, když jsem si došel nenápadně přečíst na tričko, kdopak to vlastně je, a on to Tomaso :)
Taky se tu postupně dozvídám, kdo vlastně byl ten BMP, to jsem netušil, s kým mám tu čest
Jinak bych se trochu zastal klučiny ze startu zručnosti, bylo to celý myšlený ve srandě, něco ve stylu na blbou otázku blbá odpověď, každej se zasmál a pochopil, jen dotyčný asi ne... Čekal bych od někoho, kdo celej sraz prolejzal s hůlkou a baretem, že bude mít větší pochopení pro vtip
A ještě k mercedesům- když už tam byly, škoda, že se toho nevyužilo víc jako alternativa k zábavě... takhle nikdo nevěděl, jestli vůbec patří k nám, a jestli se k nim může :) Co jsem slyšel, tak muzika nebyla úplně špatná, a jejich sobotní koukání na film na plátně by se třeba příště mohlo uzpůsobit pro širší veřejnost...