Pohofest 2013

prohledat
1398 příspěvků (zobrazeno 451 až 500) od 17.12.2012 do 29.04.2015, založil/a OndraKrupi
řadit dle data
20:20:15
08.07.2013
Martin120L
-> OndraKrupi: Se omlouvám za odjezd v sobotu, ale jinak to nešlo. Jinak vše zuper a příští rok jedu.
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 20:21:29
20:12:02
08.07.2013
beastyLA - ten první
-> Zeke-ten šestý: i tobě Zeke díky...

trochu jiný sraz (myšleno tak, že akce nenavazuje na akci, nic není pevně nalajnováno, i kdyžy program je) ale je tu čas si zazávodit a ukázat se a v neposlední věci - hlavně (a o tom ten sraz je), je tu čas popojít a seznámit se s lidičkami, se kterými se známe jen pod přezdívkami... mouchy se dají vychytat ale ráz posezení a seznámení tu je a to chci a chceme zachovat :) díky všem, kteří to chápají :)
20:06:17
08.07.2013
Zeke-ten šestý
Nebudu tu psát román, ale skvělá akce, nejlepší sraz na kterým sem kdy byl :))
20:05:05
08.07.2013
beastyLA - ten první
-> VS: díky, myslím, že to Ondra, Tomaso a Jumbo potřebují slyšet. mají dost energie ale i tak podpora je posílí :)

díky Vám všem :) ... váš vjezd :)
19:27:15
08.07.2013
Jé že bych tu konečně nebyla jediná ženská ! :-) Ahoj Ivetko a Lucko, vítám Vás tu :-)

Byla jsem na všech ročnících Pohofestu. A musím říct, že letošek byl fakt dokonalý. A už to, že první reakce byly perfektní dokazuje, že se sraz líbil a příští rok Tě Ondro čeká víc práce :-) Pokud si pročtete loňské reakce po sraze, ve kterých se řešila jedna připomínka za druhou, tak letos je vidět, kolik práce máte všichni za sebou! Mercedesy se mi taky líbily. Reakce naší skupinky byla: když už tu kluci jsou, tak se na ně jdeme kouknout. My u stanu měli v pátek hudbu ze tří stran. Od pódia, od felicií kousek od nás - hráli, dokud si nevybily baterie a od mercedesů - takže dokonalé :-) Nelíbila se mi reakce, že cenu dostal trabant. Stál mimo areál, ale chtěl si zajezdit. Náhodou bylo fajn, že něco dostal. Dobře nebyla to škodovka, ale hodně z Vás má na trabantíky svůj názor, ale majitel měl odvahu a rád jezdí se starším autem.

Jsem ráda, že dorazili všichni, ve které jsem doufala. Že nechyběli Bobešovi kluci, kteří nezkazí žádnou soutěž a jsou od roku lepší a lepší :-) A malý budoucí pořadatel. Toho jsem fakt chtěla moc vidět :-) Konkrétně byly soutěže pro děti víc organizované. První rok soutěžili ze zvědavosti, loni se vecpali :-) a letos už byly ofiko soutěžící.

Opravdu jediné, co se mi nelíbilo, byla tombola. Na druhou stranu je problém vymyslet, kdy by mohla být. Napadlo mě v mezičase před vyhlašováním. Kdy se počítá a hodnotí...

Příští rok přijedu, odhodím všechny problémy a budu se bavit ! A ráda holkám pomůžu. A jestli se budou objednávat zase trička, tak jedno budu chtít. Červené, nebo modré. Pro všechny brouky jsem byla jako kytička :-)

Ondro a všichni moc díky!
19:19:34
08.07.2013
suri
-> palinator: neviem o čo ide u teba , hold ja mám viac príspevkov tu , ty na zraze ;-)

ale neboj , teraz toho bude viac a budem mať aj dovolenku , budeš mať do ledna klid aby si to príspevkami podoháňal ...
19:17:47
08.07.2013
Mejot
-> Tomaso435: to já taky
19:17:39
08.07.2013
palinator
-> Tomaso435:

Ono těch kelímků jsem zase tak moc neměl.

-> suri:

A o co jde? Když už něco tady plácnu, tak si za tim stojim (pokud nepřijdu na vlastní chybu)... i v reálu. Tak nevim, co s tim souvisí, jestli budu středem pozornosti na srazu nebo klevetit v ústraní.
19:13:09
08.07.2013
suri
-> palinator: tu ide o počet príspevkov ? tak potom sa nesmejem ;-)
19:11:33
08.07.2013
Tomaso435
-> palinator: no já tě vždycky potkal jen s kelímkem 3
19:11:00
08.07.2013
palinator
-> suri:

A ty se tlemíš čemu? Pořád máš 3x víc příspěvků jak já, tak máš co potvrzovat! 4
19:09:49
08.07.2013
suri
-> Karlos (WIO46): 08.07.13 18:55:583 3 3
19:07:27
08.07.2013
palinator
-> Tomaso435 08.07.13 18:54:39:

Co to kecáš že jsem pil i bez nich... naopak.
19:06:19
08.07.2013
palinator
-> Karlos (WIO46):

Ono to tak bejvá...4
18:55:58
08.07.2013
Karlos (WIO46)
-> palinator: Z toho jak vehementně se projevuješ na virtu bych čekal, že i v reálu budeš jeden ze středů pozornosti. Takže něco jsi opravdu nepotvrdil.
18:54:46
08.07.2013
exwrcteam
-> Qwak: co to ctu... sis hral na driftera jo?:)))
18:54:39
08.07.2013
Tomaso435
....ještě mimo soutěž, nevím kdo to přišel k našemu ochočenému zvukaři, mu vytýkat v pátek že hraje sračky (ty co se dle něho zamlouvali většině-takový ty starší český nebo zahraniční) a at se podívá že ty lidi tam jen seděj povídaj si u piva a "nepařej"=nudí se .... ale myslim že to bylo celkem mimo.. tohle nebyla Tuning párty, ani gogo šou, ani koncert, a už vubec ne dýza.... myslim že tam právě šlo o to si pokecat, posedět, a vyjma mě abstinenta, popít s kolegy z klubu /kamarády (palinátor pil i bez nich *ehm ehm*), se kterejma se člověk vidí jednou za XXX... a jestli si neměl onen dotyčný s kym popovidat tak to bylo špatný no...
18:53:12
08.07.2013
Tomaso435
-> M@rtin: kdybys moh udělat galerku ? všimnul sem si že si fotil více méně neustále... ( a poprosil bych fotku jak jsi stal na konci tratě sprintů, nejlépe tu se mnou :-D ) kuju...
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 19:06:47
18:53:07
08.07.2013
krusa
Mám taky fotky zde:

krusaa.rajce.idnes.cz/Poh ofest_5-6.7.2013

ale je jich tam hodně 1
18:45:49
08.07.2013
M@rtin
-> Qwak: No já mám jen nějaký fotky3
18:45:15
08.07.2013
M@rtin
-> Tuner#2 08.07.13 16:35:41: Ano, s tím není problém, když přidáš Žlutku, nebo Míšu či Mášu, tak to bude absolutně nejlepší47
16:57:03
08.07.2013
dragon_cb_cz
-> palinator: Více méně 3
16:35:47
08.07.2013
Qwak
3 zpívat budu, ale jedině s Molsíkem.. a už jen jako hodní kluci... a propo doufám že neexistuje jakykoliv záznam ... 7 3
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 16:36:17
16:35:41
08.07.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
-> M@rtin 08.07.13 14:11:35: Pokud to zase bude i s erotickou myčkou, tak beru ženu a jedéééém 4 3
16:32:04
08.07.2013
palinator
-> dragon_cb_cz:

Zato já představy o mně potvrdil. 47
14:42:38
08.07.2013
OndraKrupi
-> Pavel P@nkáč: časomíra jela a chvilkama vypadávala. ale měřili jsme to stopkama tak, že jak se auto pohlo tak jsem stopovali. a když časomíra jela tak se nám to shodovalo na desetinu se stopkama
14:16:08
08.07.2013
dragon_cb_cz
-> Tuner#2: Tohle můžu potvrdit - Tomaso byl jeden z lidí, kteří v osobním kontaktu výrazně vylepšili mojí předběžnou představu o nich, získanou tady na virtu 4 A vůbec většina lidí byla opravdu v "pohodě" a dělali jménu srazu čest...
14:11:35
08.07.2013
M@rtin
-> Tuner#2 08.07.13 13:37:48: Jeníku, tak v to já doufám že se také konečně ukážeš tady u nás na severovýchodě47
14:08:57
08.07.2013
M@rtin
-> ivetka a OndraKrupi Ó díky za pochvalu, od Vás to obzvláště potěší.

-> Tomaso435 08.07.13 13:03:41: Ano o tom jsem se s Ondrou bavil, ale nějak z toho nakonec nic nebylo, příští rok to snad dopadne a něco takového vymyslíme.47
13:45:27
08.07.2013
Pavel P@nkáč
-> OndraKrupi: a ta casomira fungovala i na sprintu nebo ne? jsem nevedel ze to meris stopkama ja myslel ze me cvakne fotobunka tak sem se na nejake tvoje odpocitavani vykaslal a rozjel jsem se az kdyz se me chtelo....3
13:37:48
08.07.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
-> OndraKrupi 08.07.13 10:54:19: Podle ohlasů a fotek lituju, že to letos nevyšlo a asi budu muset upravit i svůj postoj k Tomasovi po tom co tu čtu. Co se týče Mercedesů, jen jsem se podivil co tam dělali a sám za sebe souhlasím s tím, že "předvádění" muziky nejlépe celý den je fakt na pěsť a vykázání směr pole hodně daleko. Sám jsem kdysi měl v autě taky nějaký ten aparát, zahrál jsem jednu/dvě skladby a konec a i to bych dnes už neudělal. Opravdu to účastníky pohodového srazu spíš ruší při pokecu než aby to mělo nějaký význam. Tak snad za rok 4
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 14:04:28
13:31:15
08.07.2013
Karlos (WIO46)
Jsem rád že jsem pobavil ještě s kolegou Grepem a ostatními. A vzhledem k tomu, že mě Ondra nezmlátil klackem, tak asi nápis "POHOŇ FEST" nevadil.3
13:30:33
08.07.2013
Tomaso435
-> Lucik: jééé milááááčkůůůů ahooooj *muck*

a tobě -> ivetka: samozřejmě taky *muck*

3 3
13:19:15
08.07.2013
Lucik
Tak jsem se úspěšně zaregistrovala 136 , jednak teda děkuju za chválu a doufám, že příště už se budu podílet víc 2 Byl to můj první sraz a bylo to naprosto super, úžasná atmosféra, poznala jsem bezva lidi a už teď se těším na další! Moje díky patří samozřejmě všem, ale obzvlášť Ivetce, Ondrovi a mojí drahé polovičce, že mě vzali mezi sebe, šéfkuchaři, který naprosto vzorně zaháněl hlad a nemůžu zapomenout na dva miláčky na bráně, kteří se nejenom starali, ale dokázali mě rozesmát tak, jak se to nikomu dlooooouho nepovedlo, takže Beasty a Tomaso - DĚKUJU, byli jste skvělí a jsme ráda, že jsem Vás mohla poznat!! 45 45
13:03:41
08.07.2013
Tomaso435
-> Nepér: Nebojí.. to totiž bylo tak dokonalý :-P :-P :-D Snaha byla. v popisu práce to nebylo :-D čeho šlo toho se myslim každej hned chytil aby to odsejpalo...

S tim super sound systemem sem to řešil tak, že jsem vyhlásil mikrofonem vše co bylo třeba, zeptal jsem se kdo mi nerozuměl ruky hore... to fungovalo dobře, dědek z kauflandu se přihlásil vždy :-D :-D Eidy jenom jednou :-D no, pak sem letěl k zadní části k rouře , tam jsem nechal pulku hlasivek (všichni se na mě votačeli co to za magora řve... takže snad slyšeli) , a pak k mercedesum kde jsem nechal zbytek hlasivek , rozdal pokyny co se bude dít a vracel jsem se zpět na bránu regulovat vjezdy případně co bylo třeba (objimat se s Ivetkou-když Ondra nemoh, obtěžovat Jumbovu Lucku , případně řikat beastymu at furt něco nežere že bude tlustej...no a tak....)

-pro příště za mě návrhuji: určitě vyhradit týpkům co maj potřebu ukázat apáru vyhradit prostor na louce. tj tam, kde nam bude více méně jedno co tam dělaj, a ostatní si budou moc i povídat.

( a i tam muže mistr na hudbu M@rtin udělat onu poslechovou soutěž v kvalitě speakerů, na kterou se v mezičase mužou jit ostatní podívat. teda poslechnout)

Bohužel přez asi dva nebo tři maníky co předvádali jak hodně jim to dělá bum bum si mě asi ani ty neslyšel když jsem hlásal čísla aut na zručnost (a to jsem běhal i po venku kdyby byl někdo odejitej) pak na sprinty se posílali auta ale vypadalo to jako by nikdo jezdit nechtěl... a to jsem tam chodil a vyřvával.... a ty slalomy a jak se bude na ně odjíždět a jak se bude jezdit, to sem vopakoval snad 5x nejdřív to vypadalo že se k tomu nikdo moc nemá a najednou během asi 5minut vyjel celej areál ven a nikdo se nam nevracel.. Ondra na vysílačce nic. řikam kurva to tam bouchlo nebo co.. no nakonec z toho vyšlo že všichni jeli čumět a vratilo se to až pak hromadněji.....

... Příště si asi vemu nějakej klakson kterým se dá najevo že je třeba nastražit uši a ztišit hudbu...

Jo a program byl vytištěnej u stánku na vjezdu... možná pro příště před podium dat nějakou cedulu DNES: Toaletní papír, meloun, a tak :-D

Jinak za mě super není moc co řešit :) , jen beasty by nemusel tolik žrát 40
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 13:12:05
13:01:17
08.07.2013
OndraKrupi
-> Nepér: díky určitě tohle zlepšíme.

-Mikrofon a tech. vybavení bylo zapujčeno a nebylo řádně vyzkoušeno, kluci co si ho pujčovali určitě příště odzkouší předem.

-Moderátora určitě z někoho uděláme.

-Státní svátek se snažíme využít co nejvíce, přeci jen jsme poučeni, že prostě sobota odpoledne se ujíždí ze srazu... nevím proč, hlavně ti co to nemají daleko, ale je to tak... takže koncepce srazu je postavená tak aby se stihlo něco v pátek a něco v sobotu.

-Tomaso se toho ujal iniciativně, jsem mu velmi vděčný, celý víkend se snažil, dřel jako kůň. Ani jsem nečekal, že bude takhle akční. 4

-a jízdy, jo tak bezpečnostní pokyny jsou na stránkách, byli u registrace, ale i tak každý by měl vzít rozum do hrsti a vědět, že ve vesnici se musí jet normálně. Jinak harmonogram do každé tašky určitě4
12:50:06
08.07.2013
ivetka
-> Nepér: Příště to bude moderovat jedna z holek, aby i členové Klubu sráčů měli nějaké potěšení 1
12:36:30
08.07.2013
Nepér
To vypadá, že se na to teď každej bojí cokoliv napsat 1

Sraz dobrej, je vidět, že to dělají lidé, které to baví. Celková koncepce srazu je dobrá - myslím tím soutěže v "kempu", soutěže s autem mimo a tak. Poměr cena/výkon bezkonkurenční. Jestli s tím teda nehodláš seknout, tak je v podstatě už jen pár detailů ke zlepšení.

Docela často jsem "nevěděl, co se děje, nebo bude dít", celkem mě překvapila jízda zručnosti už v pátek, ale on byl vlastně svátek, ale i tak. Třeba lístek s harmonogramem do toho pytlíku by se hodil... Docela tragédie byl ten PA systém na pódiu, jednak teda technicky, že to nebylo slyšet a jednak tam chyběl někdo, kdo by to "moderoval", ač třeba tomaso se o to docela zasloužil (nevím, jestli samozvaně, nebo to měl v popisu práce, v tom případě se měl snažit víc 3), chtělo by to prostě nějakého "informátora s mikrofonem", protože ty ani tomaso nemůžete být v jednu chvíli všude. Proto možná taky pokulhával harmonogram, že lidi nevěděli, nebo neslyšeli, co bude. Dokonce si myslím, že kdyby se před jízdami zručnosti zdůraznilo, že po vesnici se dveřma napřed nejezdí, že by to ten zpěvák nezkoušel 3 . A třeba slalom na nečisto jsem taky nevěděl, že mám jet pomalu. Ale celkově hodně dobrý, škoda že jsem měl nějakou blbou náladu a moc jsem se večer nesocializoval.
10:54:19
08.07.2013
OndraKrupi
Po dlouhém přemýšlení bych zde také rád zhodnotil sraz

Rád bych poděkoval účastníkům a diváků za příjezd, je vidět, že tato varianta srazu se Vám libí a já jsem za to rád. Také za vaše chování, které bylo skoro ve všech případech suprové.

Dále bych rád poděkoval pořadatelům a polo-pořadatelům, konkrétně Martinu Vikovi za pomoc ve čtvrtek s vysekáním trávy a pomocí s rozplánováním soutěží. Neváhal přijet ve čtvrtek a plýtvat časem i když neměl nic slíbeno. Pak Jumbovi, Tomasovi, klukům Minářovým, Krušovi za videa a pomoc, Michalu Bednářovi za dojednání uzavírky a dovozu značek a přípravu srazu. Myshaakovi AZNP za perfektní zábavu! Holkám Ivetce, Lucce, Katce od Syslíka1 za super práci a také skautíkům z LA, doufám že jsem nikoho nevynechal

Pak také Lubošovi za pujčení vleku. A také "pražské partě" a Košňarům za parádní páteční a sobotní noční zábavu (doufám že kompromitující záběry nebudou3)

časový harmonogram nám opět utekl z vícero důvodů, ale hlavní je fakt, že nahlášeno bylo 90 aut a přijelo skoro 160, což docela prodlužuje doby soutěží. nicméně musím s tím holt počítat, takže se zapracuje případně časová rezerva

Na sraze bylo k vidění mnoho aut, hodně věcí se mě líbilo, ale také nelíbilo a rád bych je tu zveřejnil

-libí se mi zápal a nadšení mnoha účastníků a také jejich věčné snahy o pomoc, Děkuju a moc si toho vážím. Jsem rád, že na sraze vypnete od běžných starostí a užíváte si ho.

- také ocenění soutěží a lidí co se na tom všem podílí a ohleduplnost k areálu, lidem a okolí.

naopak jsou věci které se mi nelíbí a kazí mě to dojem dobrého srazu

- neukázněná jízda (doufám že se dotyční poučili a už to dělat nebudou, ale myslím si že zpívali super a nemusí se stydět zazpívat i příště bez nějakého porušení pravidel4)

- některé názory přiopilých účastníků, kteří nedokázali pochopit proč to tak prostě nejde.

- Ad Mercedesy: kluci napsali, že by rád přijeli udělat show, po konverzaci ohledně toho jaký jsme sraz, jaká jsme "banda bláznů" nadále trvali že by dojeli. Tak jsem souhlasil. Myslím si že nějaké odsuzování aut lidmi, kteří tam ani nebyli není na místě. Za mě klobouk dolů, kluci se snažili, když jsem něco po nich chtěl neměli problém a i přes noční rámus, který jsme vyřešili domluvou bez nějakých velkých problémů (i když se báli tuxíka, který se s nima nechtěl vůbec srát3) je hodnotím jako takovou pěknou atrakci. Jasně někomu se to nelíbí, jak víte snažíme se pořád nacházet nějaká vylepšení a bez vyzkoušení v praxi to prostě nejde.

- dále se mi hrubě nelíbilo páteční chování jednoho z pořadatelů. Když za mnou dojde účastník srazu, že vysvětlení zručnosti bylo laksní. Konkrétně přišel Zdeněk (důchodce z kauflandu) za mnou a povídá, že se ptal na shození kelímku s vodou zda shodit či ne a dostal prý odpověď a to cituji: "když to neshodíš, tím méně práce pro mě" Toto není profesionální chování

-dále chování dalšího pořadatele a po extempore s jeho vlastní jízdou, následném uražení a najetí do areálu jako prase, kdy prý málem přejel nohy pořadatelům nevím co si myslet... Problémy už byli i dříve na minulých srazech a je vidět, že to asi není správná cesta, že by to chtělo více porozumění a hlavně tady nahlédnutí do svého já a né jen ukazovat na chyby ostatních a místo řešení jen furt remcat a místo snahy dát vše tak nějak dohromady.

- dále bych se rád veřejně omluvil MYROVI s černou felicií za čas na slalomu. Jak asi víte časomíry nejela jak má, takže stopky a ruční měření. Díky mojí chybě jsem se ucvakl a napsal jiný čas, který jsme po konzultaci s pořadateli upravili tak jak jsme mysleli, že by to mělo být. Myrovi jsem napsal na FB, omluvil se, vysvětlil jak vše bylo, nabídl náhradní řešení. Strašně mě mrzí a mrzet bude, že si to přečetl, ale ani mu nestojí za to odepsat.

Pokud bych chtěl podvádět, což si asi Myra myslel, upravil bych si svůj čas a né někoho jiného. Tímto mě donutil k zamyšlení, že asi nemá cenu se účastnit soutěží do hodnocení, ale jen mimo soutěž a k nové časomíře dát někoho nezávislého aby se zamezilo nějakým spekulacím s časy.

Abych nekončil jen negativně, jsem rád že píšete jak se vám líbilo, ale určitě nám napiště co se vám líbilo i nelíbilo. buď sem nebo na info@pohofest.cz chci aby vše mělo nějaký tvar a směr. Něco nevidím takže jsem rád že o tom vím a mohu s tím něco dělat.

Foto octávky na obrubníku ze soboty, videa ze spanilky a časy dodám jak to pujde, přeci jen naspal jsem toho málo a je to znát.

Děkuji za reakce a doufám že se vše vyjasní a zlepší

OndraKrupi
upraveno 2x, naposled 09.07.2013 13:13:47
09:10:24
08.07.2013
MerHanz
-> MOLSO: No ty pomlč, tvůj přejezd z areálu na zručnost ve stylu rallye byl na ťafku 2 . Škoda, že jsem neslyšel zpěv provinilců. Jak se znám, neostalo by to bez komentáře 3
09:06:56
08.07.2013
MerHanz
-> Jumbo: Nebreč, za mě jsi frajer. Že ti neujeli nervy a některý od tebe nedostali při parkování tečku :D. Já bych asi měl velkýýýý pokušenííííí :P
08:57:45
08.07.2013
ivetka
->Jumbo: Omlouvám se ti 114 Tobě děkuji hlavně za podporu a ochotu pro nás s Luckou udělat vše. Musela bych poděkovat totiž téměř všem :) Při předávání cen byl nejlepší Zeke, který mi řekl, konečně jsem dostal ten čistič na ty okna. Klubko mi zase řekl, jéé konečně houby na umývání auta. Toto mě opravdu dojalo a díky takovým lidem ten sraz stojí za to :) 6

Jumbo, vyřiď Lůce, ať se zaregistruje 1
upraveno 3x, naposled 08.07.2013 09:07:15
08:53:55
08.07.2013
MerHanz
-> ivetka: Jj Hektických stavů pro organizátory jsem si vědom a tím u mě mají všichni respekt v čele s Ondrou 4 . Já tam jen pobíhal s foťákem, ale i tak jsem se do toho občas musel vložit ( nedalo mi to ), zejména to parkování. Někteří účastníci by v tomhle ohledu měli znovu projít autoškolou 3 .
08:50:27
08.07.2013
Jumbo
-> ivetka: 12 12 12
08:48:26
08.07.2013
ivetka
Věděla jsem, že jsem něco zapomněla. Poděkovat - Míšu Minářovi a Beastymu, že se o mě tak krásně starali (respektive o mé naplnění břicha), Martinu Vikovi,Merhanzovi a Palinátorovi, že tu moji občasnou drzost vydrželi, jste skvělí pánové. Pražským občanům (Grepovi :D, Karlosovi a spol) za večerní párty. A samozřejmě Největší Díky patří tomu hlavnímu a to je můj Ondra :-* Měl z toho docela nervy, ale teď ho čeká odměna v podobě kopy řízků, které mu na sraze někdo sežral :D a nějaké té odpočinkové dovolené :) 6
upraveno 1x, naposled 08.07.2013 17:04:07
08:41:01
08.07.2013
MerHanz
-> MOLSO: to už jsem tam bohužel nebyl, ve hře byla i volba spánku v autě ( někam bych tam frantíka píchnul ). Ale zdravotní stav mě donutil jet spát dom. Snad příští rok dopadne i nějaký to popíjení a opravdu noční foto s přespáním ;)
08:34:31
08.07.2013
ivetka
Pro nedočkavce, co se zde ptají zda bude video ze spanilky, tak ano. Točila jsem ho já, takže se pokusíme to sem s Ondrou co nejdříve dát. Na výsledky sprintu, slalomu a zručnosti si sedneme v průběhu týdne.

Jinak abych se také vyjádřila ke srazu. Bylo to pro nás někdy docela hektické, ale myslím, že dost povedené. Hlavně chceme i Vám účastníkům poděkovat, že jste se chovali slušně, neničili areál a nedělali příliš velký bordel. Tombolu bereme na vědomí a uskutečníme ji příště v pátek večer. Ráda bych také poděkovala všem co se podíleli na práci dobrovolně, sami se nabídli a prakticky nic za to nechtěli. Za sebe děkuji hlavně Lucce (Jumbové slečně) za to, že mi pomohla s organizací her pro děti. Příště Luci budeme již vymýšlet vše společně. Krůšovi, který se chopil pořadatelství nadmíru perfektně, Pardubičákovi, který mi nabízel stále pomoc a také Kačce od Pavla P.Dále bych chtěla poděkovat všem pořadatelům, hlavně Tomasovi a Myschakovi byla s vámi neskutečná sranda, takhle jsem se opravdu dlouho nepobavila.

Vzkaz pro Qwaka tvoje vystoupení bylo naprosto dokonalé, takže, jak psal Tomaso příští rok zpíváš zase 1
08:23:33
08.07.2013
MOLSO
-> MerHanz: a taky zpíval 3
08:20:23
08.07.2013
MerHanz
Myschaak jel zručnost na dobytka 3 1 4
zvětšit Pohofest 2013 - obrázek od MerHanz vložen 08.07.2013 08:20:23
22:50:32
07.07.2013
Joey 120 LS