-> Nepér: 50 - 90 - 50... a tak furt dokola - a vyhrál by ten, komu by jako poslednímu došel benzín! Já bych řekl, že vynikající nápad, návrat ke kořenům.
Ale prd, po vesnici padesát a mimo devade. Stejně tyhle závody každého jen obtěžují hlukem a jsou nebezpečné. Já bych všechny ty auta a závodníky zakázala.
-> U-Geen: Nj, tak kor od ženskejch si to nenecháme líbit, to se pak nedivím, že je tam tolik podpisů. Ale takový heslo není text petice, jen výkřik do tmy (nebo na manifestaci), takže mi přijde úplně zbytečný se k tomu podepisovat.
-> Markop: naopak, mozna ze je dobre ze to pro letos vse zrusili. zkus si predstavit co by se asi delo, kdyby se nahodou nedej boze neco stalo treba na Prazskem rallysprintu... to by byl konec rally v CR navzdy...
Škoda, že se už letos rally nepojede. To že je zrušily, nahrává do karet křiklounům.
Ty komentáře na tom petičním webu mě taky moc netěší, většina z komentujících na rally asi nikdy nebyla a netuší, že i diváci se musí řídit jistými pravidly. Vše nelze svádět na organizátory závodů.