Tož vážené obenstvo, foto domatláno a odesláno, dál už to není v mé moci. Ale snad do 2 dnu ( doufám že dříve, ale vím co s tim je ještě práce ) by měly bejt galerky na známých stránkách ;)
-> Toušík: Ok horizont tam teda nebyl. Psal, jsem jen co mi řikali jiní . Ale každopádně mu to na těch gumách totálně nedrželo. Všude pištěly a do zatáček se tomu vubec nechtělo zahnout. Každopádně možný je všechno a co se stalo už se asi nikdo nedopátrá. Nejsme kriminálka NY
nebyl jsem na tom místě, ale co jsem slyšel od lidí. Tak tam prej byl nějakej horizont a ten ho nadlehčil. Dal bych jistou část vinny těm seriovejm pnojmatikám. Neměl jsem možnost nikdy porovnat jako řidič, ale jako spolujezdec jo a je to doooost rozdíl oproti závodním.
-> Radek Retro eLeSo: Byli to od Dumy ale v těch bych problém neviděl... Možná to jen rozházel ale na videu to bylo divný prostě na rovince se rozletěl a chytil kolem kořen stromu a pak sloup... A ještě se mě mitfára ptal kdo ten sloup přerazil..
-> Antony: Na kola bych to sváděl až v uplně poslední řadě, jestli s nima praštila svlíkla se guma, tak je jedno jestli budou z Titanu, nebo z hlíny, oloupou se všechny. Je tam síla materiálu asi 4mm. Samosebou čím užší tím pevnější a čím ,,okruhovější,, tím slabší límec...
-> all: nevíte jaký to byly dělitka? Origo, nebo novovýroba, popř. výrobce? Každopádně auta je velká škoda, ale hlavně že je posádka ok. jinak souhlas s -> vhml:
Tak musim říct že to bylo fajn.Krásný auta a opět fajn zážitek.Mam jen pár fotek z mobilu a u nás se vysekala felda na dlouhejch brzdách na louku,vše v poho a po vytlačení jela dál.
-> Honza5: No ty krávo, to musela bejt prda. Možná závada, nebo ty gumy. Co jsem na ně koukal tak to byli snad obyč gumy. A na inkriminovaný RZ okolo nás projížděl a v každý zatáčce kvičeli jak prase na porážce.
-> m8rinek: Kluci jsou v pohodě vzali je do nemocnice na pozorování byli jsme s honzou hned za nima první auto a byli v pořádku ale viděl jsem i video a jsem z toho docela rozpačitej i bych řekl že technická závada... ale nevím.
Mám prosbu kdyby ste někde v zastavárně v liberci a okolí viděli bílý notebook fujitsu siemens amilo dejte vědět. Byl mi ukraden z hotelového pokoje v hotelu Pytloun v ulici V Háji 460/13.
-> m8rinek: Nemám, ale viděl jsem fotku na foťáku od jinýho fotografa. A osobně už jen naložený pod plachtou. Řeknu k tomu jen to, že 6 let stavby pěkně postavenýho auta. Se kterým jeli druhej závod. Je v prdeli. Prý cca ve 130 za horizontem tvrdá stopka o sloup. Auto omlácený jak jen se dalo.