-> Antony: Jak píšeš, Marťas se toho nebojí. Všude v zatáčkách si ho pamatovali a tleskali. Přesně jak si to vozí na kapotě a aj na lyžině ,. Jednoduše DORAZ
Tak pánové, skouknul jsem sestřih od Dudadesign a musím uznat, že se toho Rohlis vůbec nebojí. Co průjezd kosou, to dveřma napřed. Pěkně se chlapec zlepšuje. Parádně se na to kouká
-> Antony: hmmm, pán je fofrník. Já se na to vyspal, ale mám toho nějak moc. Přesto se intenzívně čučí do Tývky a kliká myší a tahá za hejblátka :D :D :D
Po domluvě se zbytkem osádky budeme vyrážet ve čvrt na osm z RK plus zastávka v Doudlebách pro dalšího a pak budu dělat co pujde abych byl v Chrudimi co nejdřív. Záležet jen na mě tak vyrazím minimálně o 15 min. dřív A to jsem si i tenhle čas vydupal, jinak by chtěli ject později. Jako by to na závodech neznali..... Místa na focení taky vidím až na ranní dohodu
Třeba letos to bude v Pohledě asi o ničem každý rok si tam aspoň 5 aut skočilo do pole. Letos tam mají 2 metrovou zed z kukuřice, tak se budou krotit. ale když si tam přece skočí, už ho nevytáhnou
-> MerHanz: Jj, tratě jsou krapet jiný, hold chataři, kteří tam jsou 2x do roka si stěžovali a sepsali petici. Proto se nejede až do hradiště. Já na mapu koukám přes mobil s blbým rozlišením, ale ta šotol tam je Jinak dnes to jedu projet, tak dám echo.
-> Antony: jsi domácí, tak dej echo jak a kde to vypadá. co jsme kukal tak Liboměřice jsou jasný, ty jsme slíbil. A pak nevím, tratě se kousek změnili oproti loňsku. A mám tušení, že i ta šotol je tentam
bohužel...nestihnem složit auto,ale naši mladí subaristé se účastní,takže aspoň na kukačku bych jet mohl.zase se nasrat...a nasát atmosféru a být v garáži ještě víc než teď aby bylo doma víc dusno)))