-> Groopi: nojo aosku sme začali od druhej strany, točili sme sa po senickom sídlisku a pičovali sme jak chore vrany že kurva ved to vobec nepasuje !
a najviac ma zabil ultim otázkou ty si molso ?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
6.old-skoda zraz 1.kolo Msp 2012
18:37:48
21.04.2012
21.04.2012
MOLSO
17:19:44
21.04.2012
21.04.2012
Groopi
-> haso 15.04.12 18:21:12: Haso, pohoda, moja blbosť že sa prihováram. I keď nepamätáš si ako si mi písal skrz tento zraz aby som šiel sútažiť. Ale pravda, fotka je hovno. Čiže v poriadku. Keby tvoja kára nemá také meno tiež neviem že si to ty.
ALL: Zrazík naparádu, nelutujem že som sa zúčastnil aj keď ako očumovateľ a akože ,,navigátor.'' Molso môže vyprávať ako som to posral hneď na začiatok... Ale Draxo je luxusné povozenie. Všetkým známym aj neznámym ešte raz ďakujem.
ALL: Zrazík naparádu, nelutujem že som sa zúčastnil aj keď ako očumovateľ a akože ,,navigátor.'' Molso môže vyprávať ako som to posral hneď na začiatok... Ale Draxo je luxusné povozenie. Všetkým známym aj neznámym ešte raz ďakujem.
02:32:04
21.04.2012
21.04.2012
Ultim
-> Milos: Milosi, tak ja ti dam ted feedback jo?
Ze jsou casove skluzy, je uz takova skoro tradice. Alespon je cas si o to vic pokecat ne?
Zase jste meli brzo vysledky, takze se je to 1:1
S tou nocni AOS resp. 8. mapou maji kluci tak trochu pravdu. Ona i seriova skodovka dela dost hluku a kdyz se jich tam sejde vicero + tam behaji lide se svitlanama, tak je to vzdy podezrele = zavolejte policii
Urcite bylo zajimave davat jenom kousky map, co taky vic vedet, az po Bratislavu? Mozna namet na dalsi AOS: tak co kdyby se rozdavala mapa cela a na tech stanovistich byly pruhledne folie s tim startem a cilem? Navigator/ka by si ti prilozil/a pres sebe, podival/a se kde je a kam ma jet a pak uz jen udaval/a smer.
Co se cesty tyce, jak uz jsem psal, byly tam pekne panoramata. A protoze si llibuju v rally, tak nejaka dira v silnici me absolutne nevadila. Popravde si ani nejak zvlast neuvedomuju, ze by to bylo az tak katastrofalni, jak tady nekteri popisuji. Proste bezne okrsky a pokud to nechci vymest v 90, tak proste spomalim.
Pekne spestreni, bylo rozdavani cen "hosteskou", zase mate nejake prvenstvi
To je odeme asi tak vse, na co jsem si vzpomel s odstupem casu a po precteni poslednich par prispevku. Za nasi posadku muzu rict, ze jsme se bavili a kazdou chvilku jsme si uzivali.
Opravdu se to povedlo a jeste jednou dekujeme!
Ze jsou casove skluzy, je uz takova skoro tradice. Alespon je cas si o to vic pokecat ne?
Zase jste meli brzo vysledky, takze se je to 1:1
S tou nocni AOS resp. 8. mapou maji kluci tak trochu pravdu. Ona i seriova skodovka dela dost hluku a kdyz se jich tam sejde vicero + tam behaji lide se svitlanama, tak je to vzdy podezrele = zavolejte policii
Urcite bylo zajimave davat jenom kousky map, co taky vic vedet, az po Bratislavu? Mozna namet na dalsi AOS: tak co kdyby se rozdavala mapa cela a na tech stanovistich byly pruhledne folie s tim startem a cilem? Navigator/ka by si ti prilozil/a pres sebe, podival/a se kde je a kam ma jet a pak uz jen udaval/a smer.
Co se cesty tyce, jak uz jsem psal, byly tam pekne panoramata. A protoze si llibuju v rally, tak nejaka dira v silnici me absolutne nevadila. Popravde si ani nejak zvlast neuvedomuju, ze by to bylo az tak katastrofalni, jak tady nekteri popisuji. Proste bezne okrsky a pokud to nechci vymest v 90, tak proste spomalim.
Pekne spestreni, bylo rozdavani cen "hosteskou", zase mate nejake prvenstvi
To je odeme asi tak vse, na co jsem si vzpomel s odstupem casu a po precteni poslednich par prispevku. Za nasi posadku muzu rict, ze jsme se bavili a kazdou chvilku jsme si uzivali.
Opravdu se to povedlo a jeste jednou dekujeme!
18:50:17
20.04.2012
20.04.2012
OndraKrupi
-> Milos: neber to hlavně jako narážky, spíš názory pro lepší sraz, jako vim jaké to je něco pořádat, pak mít málo lidí a starostí nadhlavu
jsem rád že se do toho všichni pouštíme, i když starostí a problémů je vždy dost. Věřím že nabudúce to bude OK
jsem rád že se do toho všichni pouštíme, i když starostí a problémů je vždy dost. Věřím že nabudúce to bude OK
17:41:13
20.04.2012
20.04.2012
Milos
a az teraz, dakujeme aj za slova chvaly tuna, aj za podakovania osobne na zraze, samozrejme to velmi potesi,, a aj ked je nejaka ta kritika, viem, ze je myslena v dobrom, aby to na buduce bolo lepsie, a ja poviem ze sa budeme snazit nabuduce, a mozno nabuduce to zas nieje ono, ale tiez sa snazime ako vieme. ten kto to nespravi, nevie . ale aj to viem ze viete :-)
dakujeme vsetkych zucastnenym na zraze, som rad ze sa vam pacilo byt spolu s nami a aj spolocne vy, tento rok to bolo schvalne spravnee tak aby bolo doobeda viac casu na pokec, ktoreho niekedy byva malo, zalezi na tom ako sa naplanuje priebeh celeho dna, ci su sutaze na mieste, alebo pocas aosky trebars.
na druhu stranu zase aj ja mozem kritizovat, velmi sa mi nepaci nabudenost niektorych pretekarov, ktory aj cez napomenutie robia stale to iste. tak ako minuly rok aj tento rok boli zase nejaky ... trosku sa zamyslite nad sebou..
co sa tyka vysledkov, budu aj tu aj an FB aj na nasej stranke, prepacte mi mam povinnosti.
takisto nebudem posielat kazdemu videa z kamery zo slalomu, napali sa to na dvd aza cenu dvd mozem poskytnut, trebars na zraze v blanku a pod..
dufam ze sa postretame na dalsich zrazoch kde budem mat aj ja viac si s vami pokecat, tu na to nebolo moc casu.
dakujeme vsetkych zucastnenym na zraze, som rad ze sa vam pacilo byt spolu s nami a aj spolocne vy, tento rok to bolo schvalne spravnee tak aby bolo doobeda viac casu na pokec, ktoreho niekedy byva malo, zalezi na tom ako sa naplanuje priebeh celeho dna, ci su sutaze na mieste, alebo pocas aosky trebars.
na druhu stranu zase aj ja mozem kritizovat, velmi sa mi nepaci nabudenost niektorych pretekarov, ktory aj cez napomenutie robia stale to iste. tak ako minuly rok aj tento rok boli zase nejaky ... trosku sa zamyslite nad sebou..
co sa tyka vysledkov, budu aj tu aj an FB aj na nasej stranke, prepacte mi mam povinnosti.
takisto nebudem posielat kazdemu videa z kamery zo slalomu, napali sa to na dvd aza cenu dvd mozem poskytnut, trebars na zraze v blanku a pod..
dufam ze sa postretame na dalsich zrazoch kde budem mat aj ja viac si s vami pokecat, tu na to nebolo moc casu.
17:30:45
20.04.2012
20.04.2012
Milos
-> OndraKrupi: no chcel som pisat este nieco ine, ale neda mi nereagovat
som rad ze sa pacila nocna aos, ale ona to nemala ani byt aos ako taka, malo to byt viac menej zabavnou formou riesene vyplnenie casu v piatok, ano, mala mozno muchy, ale bola robena tak ako bola. nechcel som davat ani celu mapu, ani to ddavat mimo mesta na hlavne cesty, po rovnej ceste trafi kazdy, a uz viidm jak by kazdy bod minul a rozpraval jak to neni videt a pod..
to ze ma niekto hlucnejsi vyfuk za to ja nemozem, bude si dam seriu, alebo jazdim tak aby som na seba naupozornoval
casove posuny boli ano v piatok sme zacali trosku neskor a v sobotu som zazil jeden velky casovy posun hned na zaciatku a to hlavne u tych co boli ubytovani, lebo ostatne posadky som registroval priamo na parkovisku uz od 7 som bol tam..a keby som bol na chate, aj tak mi to nic nepomoze, lebo tam sa poniektori z izieb dostali az po urgovani ze by si mohli prevziat papiere,, myslim ze pocas dna uz ten sklz nebol taky zly, a vysledky boli zratane o 19:15, potom sme si dovolili dat veceru
myslim ze vo stvorici, ci patici to nebolo take najhorsie,,, osobne som na ziadnom inom zraze nemal vysledky tak skoro, za sklz si mozu ludia sami
co sa tyka kvality ciest dennej aos, ked budu po cestach 1 triedy tak nebude na co pozerat, takto idu peknou krajinou, a tych spatnych usekov tam nebolo hadam az tolko, mozno az smerom na Javorec, trosku cez Chvojnicu a za osdaou Vapenik, ale pardon, to boli velmi kratke useky, a osobne aj ked sa jazdi offroadom v neznamom terene, tak jazdim na oci, nie ze je hlavna tak idem 90kou, rychlost jazdy prisposobim stavu a povahe vozovky :-) tak je pisane aj vo vyhlaske
diky za ucast, kritiku a postrehy a na buduce to bude zase o kustik lepsie hadam
som rad ze sa pacila nocna aos, ale ona to nemala ani byt aos ako taka, malo to byt viac menej zabavnou formou riesene vyplnenie casu v piatok, ano, mala mozno muchy, ale bola robena tak ako bola. nechcel som davat ani celu mapu, ani to ddavat mimo mesta na hlavne cesty, po rovnej ceste trafi kazdy, a uz viidm jak by kazdy bod minul a rozpraval jak to neni videt a pod..
to ze ma niekto hlucnejsi vyfuk za to ja nemozem, bude si dam seriu, alebo jazdim tak aby som na seba naupozornoval
casove posuny boli ano v piatok sme zacali trosku neskor a v sobotu som zazil jeden velky casovy posun hned na zaciatku a to hlavne u tych co boli ubytovani, lebo ostatne posadky som registroval priamo na parkovisku uz od 7 som bol tam..a keby som bol na chate, aj tak mi to nic nepomoze, lebo tam sa poniektori z izieb dostali az po urgovani ze by si mohli prevziat papiere,, myslim ze pocas dna uz ten sklz nebol taky zly, a vysledky boli zratane o 19:15, potom sme si dovolili dat veceru
myslim ze vo stvorici, ci patici to nebolo take najhorsie,,, osobne som na ziadnom inom zraze nemal vysledky tak skoro, za sklz si mozu ludia sami
co sa tyka kvality ciest dennej aos, ked budu po cestach 1 triedy tak nebude na co pozerat, takto idu peknou krajinou, a tych spatnych usekov tam nebolo hadam az tolko, mozno az smerom na Javorec, trosku cez Chvojnicu a za osdaou Vapenik, ale pardon, to boli velmi kratke useky, a osobne aj ked sa jazdi offroadom v neznamom terene, tak jazdim na oci, nie ze je hlavna tak idem 90kou, rychlost jazdy prisposobim stavu a povahe vozovky :-) tak je pisane aj vo vyhlaske
diky za ucast, kritiku a postrehy a na buduce to bude zase o kustik lepsie hadam
11:33:40
20.04.2012
20.04.2012
OndraKrupi
Ještě tedy pár vět ode mě:
Noční AOS celkem pěkná, jen trošku nedodělaná.
Ocenil bych kdyby se dávala celková mapa na začátku (prázdná bez vyplnění)
a pak na jednotlivých bodech ty výseky jako letos, aby se dalo trochu lépe hledat.
Védst to více mimo vesnice, přeci jen na té 8čce jak jsme hledali blbě ve vesnici tak ono kolem 24h ty naše hlučná auta s výfuky, přeci jen to není dobré kvůli dalším ročníkům, aby nebyly zbytečné problémy s místními.
V pátek a v sobotu akorád časové posuny, což bylo pochopitelné z důvodu málo lidí.
Jinak se mi to moc líbilo, pěkně vymyšlené, systém noční AOS a hledání bodů byl super, sobotní denní AOS krásné přejezdy kopečků, jen ten rozbitej úsek nebyl nic moc, ale te byl krátkej, soutěže pěkné klidně by jich mohlo být více, ale zase je to o tom kolik je pořadatelů
Jak jsem s pořadatelema probíral trochu zlepšit 2. ročník noční AOS a bude to super
Noční AOS celkem pěkná, jen trošku nedodělaná.
Ocenil bych kdyby se dávala celková mapa na začátku (prázdná bez vyplnění)
a pak na jednotlivých bodech ty výseky jako letos, aby se dalo trochu lépe hledat.
Védst to více mimo vesnice, přeci jen na té 8čce jak jsme hledali blbě ve vesnici tak ono kolem 24h ty naše hlučná auta s výfuky, přeci jen to není dobré kvůli dalším ročníkům, aby nebyly zbytečné problémy s místními.
V pátek a v sobotu akorád časové posuny, což bylo pochopitelné z důvodu málo lidí.
Jinak se mi to moc líbilo, pěkně vymyšlené, systém noční AOS a hledání bodů byl super, sobotní denní AOS krásné přejezdy kopečků, jen ten rozbitej úsek nebyl nic moc, ale te byl krátkej, soutěže pěkné klidně by jich mohlo být více, ale zase je to o tom kolik je pořadatelů
Jak jsem s pořadatelema probíral trochu zlepšit 2. ročník noční AOS a bude to super
21:25:16
18.04.2012
18.04.2012
elen3
-> MiroJ: -> OndraKrupi:
použit možete kere scete , a otočené su v notaku ale akosi divne ich natahlo
použit možete kere scete , a otočené su v notaku ale akosi divne ich natahlo
12:16:43
18.04.2012
18.04.2012
MiroJ
-> elen3: dovolim si nieco od tial pouzit :)
00:32:56
18.04.2012
18.04.2012
105LR
veľké poďakovanie organizátorom super zrazík najmä AOSka bola vynikajúca veľmi som si ju užil, fakt parádna trasa, takéto cestičky milujem (až na tie jamy ), týmto sa musím poďakovať mojej navigátorke, bola neskutočná
Taktiež klobúk dole organizátorom za rýchle spracovanie výsledkov
teším sa na ďaľší, o rok
Taktiež klobúk dole organizátorom za rýchle spracovanie výsledkov
teším sa na ďaľší, o rok
23:26:58
17.04.2012
17.04.2012
ŠKODA 120 GLS
-> OndraKrupi: to už je za příplatek
23:21:09
17.04.2012
17.04.2012
OndraKrupi
-> elen3: no neškodilo by některé fotky otočit
22:27:00
17.04.2012
17.04.2012
elen3
elen3.rajce.idnes.cz/6_zr
az_OLD-skoda
moj komplet fotosled zo zrazu , nebolo vela času nato ale aspon niečo
a dakujeme za učast a sme radi že sa vám páčilo u nás.bolo to pre vás robené , aj nabudúce
moj komplet fotosled zo zrazu , nebolo vela času nato ale aspon niečo
a dakujeme za učast a sme radi že sa vám páčilo u nás.bolo to pre vás robené , aj nabudúce
16:23:20
17.04.2012
17.04.2012
Maťulo
-> ŠKODA 120 GLS: si furt chodil s tu pukacku na kapsle ty rebel!
10:42:40
17.04.2012
17.04.2012
haso
-> lubeky130: jak zaseknuty ventil
10:26:19
17.04.2012
17.04.2012
ŠKODA 120 GLS
NA BLANSKU DÁME REPETE - ZOPAKUJEM LIVE SHOW
07:41:23
17.04.2012
17.04.2012
lubeky130
-> ŠKODA 120 GLS: chlapce ty si bol jak doga a stale si opakoval já už nebudu pít už nikdy více mne je blbje
23:11:08
16.04.2012
16.04.2012
itchy
chlapci, uz nam asi neodpise
23:04:18
16.04.2012
16.04.2012
francomk
-> Matulo: Človek si v hlave robí istú predstavu jak to mohlo vypadat
22:56:14
16.04.2012
16.04.2012
OndraKrupi
-> Ultim: ale musíš uznat, že to bylo super LIVE kino
22:55:01
16.04.2012
16.04.2012
Ultim
haso 16.04.12 22:23:08 napsal:
→ ŠKODA 120 GLS: ja si pamatam jak si dosiel za mnou,
posadil si sa vedla mna, chytil ma okolo ramien a zacal sa ma pytat na frajerku
a ja ti na to huš, pusti ma, daj pokoj
Tak to jsi na tom jeste dobre, me rovnou valil do navigatorky
Ze ty mas ale hezke oci
-> ŠKODA 120 GLS: Kdyby te tvoje videla
→ ŠKODA 120 GLS: ja si pamatam jak si dosiel za mnou,
posadil si sa vedla mna, chytil ma okolo ramien a zacal sa ma pytat na frajerku
Tak to jsi na tom jeste dobre, me rovnou valil do navigatorky
Ze ty mas ale hezke oci
-> ŠKODA 120 GLS: Kdyby te tvoje videla
22:41:34
16.04.2012
16.04.2012
Maťulo
itchy 16.04.12 22:04:28 napsal:
→ ŠKODA 120 GLS: chlapec zlaty ved ty si vygrcal toho asi
2× viac ako sam vazis, ja sa divim ze som ta videl na druhy den na nohach, veru
nemal tam prevadzkar z teba radost, ked tam to prekvapenia rano pri
schodoch nasiel *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
→ ŠKODA 120 GLS: chlapec zlaty ved ty si vygrcal toho asi
2× viac ako sam vazis, ja sa divim ze som ta videl na druhy den na nohach, veru
nemal tam prevadzkar z teba radost, ked tam to prekvapenia rano pri
schodoch nasiel *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
22:38:14
16.04.2012
16.04.2012
Maťulo
-> tunerlada: dobre ze som mu zobral a vypil to vino, lebo by dopadol este horsie!
22:33:56
16.04.2012
16.04.2012
tunerlada
-> ŠKODA 120 GLS: ty si nám teda udělal ostudu -> haso: -> Matulo: ta noc prostě po aos stála za to a tomáš tomu grilování nasadil korunu
22:26:56
16.04.2012
16.04.2012
OndraKrupi
-> Matulo:
22:26:02
16.04.2012
16.04.2012
Maťulo
-> itchy: kkt aj ja som to pocul ale myslel som si ze to bol niekto z tej Blanskej druziny...
22:23:17
16.04.2012
16.04.2012
itchy
-> Dušan: a keby si to pocul ked to vykladal, som myslel ze upratovacky kyble vylievaju, ale o 4tej rano mi prislo divne
22:23:08
16.04.2012
16.04.2012
haso
-> ŠKODA 120 GLS: ja si pamatam jak si dosiel za mnou, posadil si sa vedla mna, chytil ma okolo ramien a zacal sa ma pytat na frajerku
22:17:49
16.04.2012
16.04.2012
OndraKrupi
-> minno: ono už to bylo někdy kolem 4-5h ráno v sobotu
22:07:03
16.04.2012
16.04.2012
minno
ako tak čítam, tak môžem asi ľutovať, že som nebol v piatok :(
22:06:07
16.04.2012
16.04.2012
Dušan
-> itchy: a ja si rikal co tam tak zavanelo
22:04:28
16.04.2012
16.04.2012
itchy
-> ŠKODA 120 GLS: chlapec zlaty ved ty si vygrcal toho asi 2x viac ako sam vazis, ja sa divim ze som ta videl na druhy den na nohach, veru nemal tam prevadzkar z teba radost, ked tam to prekvapenia rano pri schodoch nasiel
18:08:58
16.04.2012
16.04.2012
ŠKODA 120 GLS
-> Vrba: -> Čokin: Vodka o té už nechci slyšet nějakou tu dobu
15:56:12
16.04.2012
16.04.2012
tunerlada
všecko už bylo řečené ,prostě super srazík ! nejvíc se mi líbila trasa denní AOS která byla si myslím velice pěkně vybraná hlavně na těch kopcích že si člověk pokoukal a i na to trošku mohl šlápnout , prostě parádička jen ta cesta domů už byla taková ospalá a posledních pár km sem usínal ale dojeli jsme bez nehod a už se těšíme na blansko
10:57:28
16.04.2012
16.04.2012
majop3k
Vcera som bol este nejak mimo tak pisem az teraz. Paradna akcia som strasne rad ze som tam bol a spoznal super ludi aj ked ma mrzi ze som ich nespoznal viac... najlepsie by bolo keby sme mali vsetci na cele napisany nick - bolo by to lahsie. Aos bola fakt sranda nabuduce uz budem aj sutazit aj ked ani ako spolujazdec na zadnom sedadle sa nemozem stazovat . Myslim si ze aj na strednom slovensku by sa taketo daco ujalo.
07:10:23
16.04.2012
16.04.2012
Čokin
-> Vrba: Já teda spal jak v bavlnce, ani přitápět jsem nemusel.....vodka bohatě stačila
21:18:27
15.04.2012
15.04.2012
Vrba
-> Matulo: Zima ani ne,až nad ránem-večer se zatopilo.Ono po te flašce vodky je ti docela jedno kde spíš...hlavně že to není venku na dešti.
19:23:33
15.04.2012
15.04.2012
Nitram
Aj moja posádka a ja sa pripájame k poďakovaniu za super zraz a perfektnú atmosféru... najviac sa mi ľúbilo že človek len tak prišiel za iným človiečikom a si v pohode pokecal a jeho, o svojom o inom aute spoznali sa... aspoň s tými čo som sa ja rozprával, nezachytil som žiadné nadradenie, že ja mám lepšie auto ako ty... a som rád že som bol a stretol sa s ľuďmi ktorých človek stretne len na zrazoch...
a hlavne ďakujeme organizátorom, zvládli to suprovo... veľká vďaka...
a hlavne ďakujeme organizátorom, zvládli to suprovo... veľká vďaka...
18:33:33
15.04.2012
15.04.2012
Radek Retro eLeSo
-> haso 15.04.12 18:21:12: nemáš vůbec zač potrénuješ a příště dáme závod v otevření jo??
18:21:12
15.04.2012
15.04.2012
haso
no uz som aj ja dorazil domov...
zraz super, ubytko spokojny som bol, jedlo nam velice chutnalo, nocna AOS super, sutaze tiez parada, denna AOS bola dobre spracovana, nezabludili sme, vyhodnotenie rychle, pokec fajn, vsetko super...
hoci som troska na tej AOSke nadaval na trat miestami, ale zas, slo sa tak krasnou krajinou ze nejake tie jamy prepacim a je mi jasne, ze aj take sa musi absolvovat, aby clovek videl rozne bohom zabudnute miesta
a osobne dakujem Radkovi ze mi tak efektne otvoril pivo
EDIT: a ospravedlnujem sa ludom s ktorymi som sa rozpraval a tvaril som sa jak vyorana mys, ale ja som ich vazne nepoznal...
napr. taky darklord (tece chladenie? nie benzin ) groopy a ostatni
zraz super, ubytko spokojny som bol, jedlo nam velice chutnalo, nocna AOS super, sutaze tiez parada, denna AOS bola dobre spracovana, nezabludili sme, vyhodnotenie rychle, pokec fajn, vsetko super...
hoci som troska na tej AOSke nadaval na trat miestami, ale zas, slo sa tak krasnou krajinou ze nejake tie jamy prepacim a je mi jasne, ze aj take sa musi absolvovat, aby clovek videl rozne bohom zabudnute miesta
a osobne dakujem Radkovi ze mi tak efektne otvoril pivo
EDIT: a ospravedlnujem sa ludom s ktorymi som sa rozpraval a tvaril som sa jak vyorana mys, ale ja som ich vazne nepoznal...
napr. taky darklord (tece chladenie? nie benzin ) groopy a ostatni
17:08:16
15.04.2012
15.04.2012
Radek Retro eLeSo
-> Matulo: bylo moc fajn a rádi sme tě poznali,To musítě na hlavnú,áno???sme mysleli že to prejděme po tom dvoríku
17:06:03
15.04.2012
15.04.2012
Maťulo
-> Radek Retro eLeSo: Prosím vás! Kadiaľ na Žilinu???! Tak som moc rad ze som vas spoznal! Bolo mi potesenim stravit prijemny vecer s tebou a Petou! Jo a ta AOSka...
17:02:24
15.04.2012
15.04.2012
Radek Retro eLeSo
Moc díky za fajn akcičku!!!
Cesta na sraz strašná-já prostě pro příště MR*ÁM dálnici D1 a D2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt nikdy víc na těhle šlupkách co mám ty rány a otřesy za to nestojej.................
Jinak moc díky všem za pokec-jmenovitě to vážně nedám ale oni všichni vědí koho myslím,super pokec,pifko pohoda
AOSka neskutečná prdel s naší posádkou : Čo nět'aháááááááááááá??????? ??? asi špatná sviečka *3*
Fakt to bylo super a ještě jednou díky za fajn lidi*4*
Cesta na sraz strašná-já prostě pro příště MR*ÁM dálnici D1 a D2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt nikdy víc na těhle šlupkách co mám ty rány a otřesy za to nestojej.................
Jinak moc díky všem za pokec-jmenovitě to vážně nedám ale oni všichni vědí koho myslím,super pokec,pifko pohoda
AOSka neskutečná prdel s naší posádkou : Čo nět'aháááááááááááá??????? ??? asi špatná sviečka *3*
Fakt to bylo super a ještě jednou díky za fajn lidi*4*
16:22:36
15.04.2012
15.04.2012
Maťulo
-> Čokin: ty vole! ked mi Vrba rano povedal, ze ste spali v aute, tak mi to hned pripomenulo film Skrotena hora! Nebolo vam v noci zima???
15:45:47
15.04.2012
15.04.2012
Dušan
-> Čokin: klasici a bordeů na parkovisti
14:47:13
15.04.2012
15.04.2012
Čokin
Díky všem za další super sraz, počasí si myslím, že vyšlo ještě parádně, místo konání velice chválím, moc se mě tam líbilo. Bohužel jak už to bývá černé ovce Čokin / Vrba bez registrace a soutěžení, ale AOSka s Dušanem byla bezva.
Tak, hlava plná nápadu a poznatku co a jak zlepšit, aby to jelo, ještě líp, takže hurá do garáže a v želivi nebo v Blansku naschledanou
Tak, hlava plná nápadu a poznatku co a jak zlepšit, aby to jelo, ještě líp, takže hurá do garáže a v želivi nebo v Blansku naschledanou
13:06:55
15.04.2012
15.04.2012
Maťulo
-> MOLSO: Čo?! Ňeťahá???! Špatná sviečka???!
13:05:01
15.04.2012
15.04.2012
minno
Tiež musím povedať že super zraz, kopu nových ľudí som pospoznával a tak. Akurát že som bol dosť unavený celý deň z nevyspatia a z cesty, a cestou nazad domov v noci som už ledva držal oči otvorené. Ale ináč moc fajn, až na ten silný vietor.
Zrazová sezóna zahájená
Zrazová sezóna zahájená
13:04:55
15.04.2012
15.04.2012
peter13789
tak zraz bol ako vždy super, avšak naša posádka má aj malé výhrady - chata bola sakra daleko od parkoviska a zasa sme boli rozdelený na 2 skupiny, pri tej vode neskutočne fúkalo a to čakanie na AOS bolo neskutočné =/
inak spoznal som sa s vela super ludmi, pokecali sme, popozerali, pogrilovali .....
posádka s vozidlom č. 29 sa teší na dalšiu akciu =)
inak spoznal som sa s vela super ludmi, pokecali sme, popozerali, pogrilovali .....
posádka s vozidlom č. 29 sa teší na dalšiu akciu =)