Chcel by som sa opýtať, koľko sa platí za chatky? Prípadne bude sa platiť na výlete nejaké vstupné niekde? Aby som si vedel urobiť rozpočet... ;-) Díky!
Tak jsem dneska vytáhl auto a zjistil jsem, že mám plno závad - sekle válečky(brzdy), poloprázdné kolo, nesvítí žárovky, Takže nevím jestli dorázím :-) - vše odstraněno a opraveno.
Lidi držte palce,od soboty ležím s horečkama a je mi blbě:( nějak mě přemohla chřipka. Dnes jsem s tím samým vezl Natal k doktorovi.Doufám že se stihnem vyléčit,nebo aspoň podléčit...na sraze se to doléčí alkoholem:)
Tak pánové a jestli můžu chci se zeptat jaký bude program v sobotu? Máte něco vymyšleno? Já jen tak ráno ještě jedu směr místek vezu P406 do šmelcu a nerad bych něco prošvihnul :D
-> Boomber: v kozmcích bude od zítra do soboty uzavřen železniční přejezd...tak to vezmi přes píšť, nebo rovnou přes Malé Hoštice a pojedem spolu, jak chceš...
-> radekp: Tak to jedeš úplně druhou stranou než já. Tak se sejdeme asi až na sraze
-> Pivodak: Jestli má možnost to sklo vzít s sebou, tak ho vem a třeba se nějak domluvíme. Ale pokud je poškrábané nebo výrazně podřené, tak ho radději nech doma
-> su.tech: Nazdar, tak nakonec úřes noc nezůstaneme. Ale posedíme s váma večer, něco opečeme a kolem 22-23 hodiny pojedeme domů. Ráno musíme být nachystaní na další akci.
-> radekp: Já jedu skoro od Opavy. Jedu z Bohuslavic u Hlučína na Hlučín, Ostravu a na sraz. A jedu v sobotu ráno. Tak se můžeme domluvit, kde a v kolik se sejdeme a můžeme jet společně. Záleží kudy od Opavy pojedeš.
Tak pánové mohu taky dorazit s rapidem? Nebo to je soukromá akce Auto sice není v top stavu, ale rád bych se přijel podívat na ty vaše stroje! Mám to kousek od baráku ..