skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2012
prohledat
942 příspěvků (zobrazeno 801 až 850) od 15.01.2012 do 23.05.2013, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: máš to tam odemně i od míši :)
-> OndraKrupi: aha :) tak to musí zopakovat :) třeba na pohofestu :)

-> beastyLA - ten první: chvilku když si koupila "vlnovitou" žehličku
-> OndraKrupi: máš můj hlas ;)
ps. kdy měla íf takový účes? si nepamatuji :)

ps. kdy měla íf takový účes? si nepamatuji :)

-> myschaak AZNP K.Hora: nemusíme.ale můžeme

-> OndraKrupi: se budete brát jo,musíte?

www.zlatnictvi-sperky.com
/soutez/.../40 prosím hlasujte. když vyhrajem, udělám na pohofestu nějakou akci pro všechny zdarma!!!
-> beastyLA - ten první: mě také!!!
-> OndraKrupi: viděl jsem návrh stránek a zdají se mi super ;¨)
-> MerHanz: rád pokecám :)
-> CHIP: áááále, co třeba "last minute" mimo termín

-> CHIP: áááále, co třeba "last minute" mimo termín

-> MerHanz: no to bys měl....
Takže ani letos nevytahnu rapídka na sraz .. v tomhle termínu jsem s rodinkou na dovolene. Tak snad někdy .. kdo vi kdy ..
Když dá bůh tak dorazím se podívat.Případně nějakej reportek pro místní internetovej serveřík. 

-> Hurdis: sraz za to nemůže ;) rádi tě tam uvidíme
-> havlik: já pochopil ;) rád by přijel a prezentoval se
na to čas bude 

-> havlik: já pochopil ;) rád by přijel a prezentoval se

-> beastyLA - ten první: Nemám tušení, jak souvisí nabouraný závoďák se srazem, ale těším se. :-)
-> beastyLA - ten první: moc sem nepochopil co myslel hurdis, ale na co neraguješ ty už vůbec netušim

-> Hurdis: neboj, loňský rok byl testem ... letos to bude jiné, každý bude mít chvíli na sebe ;) nehodnoť, dokud nevyzkoušíš 

-> havlik: Vloni už měla být jedna u nás v zapůjčení, nehoda tréninkové pár dní před Pohofestem byla stopkou. Toť jediná indicie. Zprávu ze včerejší noci o připravenosti stáje beru jako lehký erotický sen, nicméně bez možnosti prezentační konfrontace se nad letošní účastí a ozdobě Pohofestu zvedají jen a pouze otazníky.
Kdyby ses chtěl zúčastnit podpory kvůli reklamě (jak vlastní, tak LR, tak srazu) bylo by to super.
Veřejně Absolut nic, soukromě bych to začal probírat jen při teoretickém přislíbení Tvého auta.
Obecně napíšu, že nejde o výsledky, kvůli čerstvosti informací Ti teď ani nedám soukromou odpověď, ale rovnou můžu napsat, že bys (nejen Ty samozřejmě) účastí podpořil zhodnocení srazu.
Času ještě dost, projednám více.
Bylo by pěkné rozjasnit sraz nejen loňskými RS.
Kdyby ses chtěl zúčastnit podpory kvůli reklamě (jak vlastní, tak LR, tak srazu) bylo by to super.
Veřejně Absolut nic, soukromě bych to začal probírat jen při teoretickém přislíbení Tvého auta.
Obecně napíšu, že nejde o výsledky, kvůli čerstvosti informací Ti teď ani nedám soukromou odpověď, ale rovnou můžu napsat, že bys (nejen Ty samozřejmě) účastí podpořil zhodnocení srazu.
Času ještě dost, projednám více.
Bylo by pěkné rozjasnit sraz nejen loňskými RS.
-> Hurdis: Jakou přímou konkurenci? Abych nebyl spíš pro ostudu:))
-> havlik: Kdyby ano, asi bych dokázal předjednat dva ks přímé konkurence, obě jsou již na rozdíl od loňska v kondici.
-> Hurdis: asi ne vidim to na jinou žlutou
-> havlik: Potáhneš hořičanku do Pohoří??
-> myschaak AZNP K.Hora: I ty, Brute?! 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bylo předsedo!
-> OndraKrupi 19.02.12 15:24:24: Bylo to nutne?
Star LC20 22.01.12 00:12:38 napsal:
→ OndraKrupi: tak vrátíš třeba 50% vstupného......jako
co, ty s Tím (a nejen ty) máš lítání atd, tak přece u toho potom
nebudeš kunda. Myslím, že zdravý jádro Virtu to pochopí. Já s Tím teda
problém nemám, a myslím, že ostatní jsou na tom stejně. Někdo pro mě ve
SVÉM VOLNU připraví dobrej sraz, kam se sjede dost lidí co znám a chci
vidět, tak nevidím problém v tom si to zaplatit. Pokud by třeba vstupný
bylo -plácnu- 300,– předem, a při nepřízni počasí bych nedojel, vrátil
bys mi támhle 150,– a nazdar. V tomto případě by mi to nevadilo.
Důležitý je poplatit plac a všechny možné poplatky. Ceny za soutěže a tak. Je nesmysl vše doplácet ze svého. Známá pořádá každoročně taneční večírky a je imrvére v mínusu několik desítek tisíc. Má však bohatého manžela :-) Předpokládám, že ty bohaté sponzory nemáš, takže taky souhlasím. A problémy mi to nedělá.
→ OndraKrupi: tak vrátíš třeba 50% vstupného......jako
co, ty s Tím (a nejen ty) máš lítání atd, tak přece u toho potom
nebudeš kunda. Myslím, že zdravý jádro Virtu to pochopí. Já s Tím teda
problém nemám, a myslím, že ostatní jsou na tom stejně. Někdo pro mě ve
SVÉM VOLNU připraví dobrej sraz, kam se sjede dost lidí co znám a chci
vidět, tak nevidím problém v tom si to zaplatit. Pokud by třeba vstupný
bylo -plácnu- 300,– předem, a při nepřízni počasí bych nedojel, vrátil
bys mi támhle 150,– a nazdar. V tomto případě by mi to nevadilo.
Důležitý je poplatit plac a všechny možné poplatky. Ceny za soutěže a tak. Je nesmysl vše doplácet ze svého. Známá pořádá každoročně taneční večírky a je imrvére v mínusu několik desítek tisíc. Má však bohatého manžela :-) Předpokládám, že ty bohaté sponzory nemáš, takže taky souhlasím. A problémy mi to nedělá.
-> OndraKrupi: tak vrátíš třeba 50% vstupného......jako co, ty s Tím (a nejen ty) máš lítání atd, tak přece u toho potom nebudeš kunda. Myslím, že zdravý jádro Virtu to pochopí. Já s Tím teda problém nemám, a myslím, že ostatní jsou na tom stejně. Někdo pro mě ve SVÉM VOLNU připraví dobrej sraz, kam se sjede dost lidí co znám a chci vidět, tak nevidím problém v tom si to zaplatit. Pokud by třeba vstupný bylo -plácnu- 300,- předem, a při nepřízni počasí bych nedojel, vrátil bys mi támhle 150,- a nazdar. V tomto případě by mi to nevadilo.
-> OndraKrupi: penize nevracet, to je pro tebe zaruka ze lidi prijedou a ty na tom neprodelas 3 vejplaty
-> Star LC20: ahoj letos určitě bude předregistrace, bude tam nějaká výhoda oproti platbě na místě. ještě nevim jestli se budou peníze posílat na účet nebo se to bude platit až při dojezdu. ono při platbě na účet, jak to pak řešit když bude ošklivě a lidi nebudou chtít dojet?
-> Pavel P..: to by z rapida toho moc nezbylo 

-> OndraKrupi: Ondři nějak jsem nikde nezjistil, jestli je nutné potvrzení účasti předem, resp. jestli platí, jak jsi zvažoval loni, že se bude platit předem (což je imho dobrej nápad). Každopádně, já chci určitě dojet, doufám, že mi to nic nepřekazí
-> pyroman: sekera na pořádný špalky

-> Hurdis: možná budu za blbce... co je kalač?
-> pyroman: Na auto vem kalač, valašky je škoda.
-> Bobesh: valašku doma jednu mám, ale uvidíme jak se k autu dostanu...
pyroman 18.01.12 12:58:25 napsal:
uvidíme, jak na tom budu časově, ale tak třeba bych se i ukázal, ale
rozhodovat se budu až někdy bůh ví kdyKoukej začít leštit valašku,lebo ťa povesíme za rebro...

uvidíme, jak na tom budu časově, ale tak třeba bych se i ukázal, ale
rozhodovat se budu až někdy bůh ví kdyKoukej začít leštit valašku,lebo ťa povesíme za rebro...

palinator 18.01.12 17:45:26 napsal: → Voplik:
74 kg a strašně vysoký těžiště.. to nám asi nestačí .. mám z minula ještě prodřenou mikinu.
jestli pojedu tak jsme OK :o) ..
74 kg a strašně vysoký těžiště.. to nám asi nestačí .. mám z minula ještě prodřenou mikinu.

jestli pojedu tak jsme OK :o) ..
-> Antony 18.01.12 16:44:55: jánošík schoval svůj oděv do skříně
-> myschaak AZNP K.Hora 18.01.12 13:15:57: já? já jsem ten, o kterým se moc neví 

Loni Bylo fajn. Kluci šikovní
Letos přijedu taky. Nebo se spíš svezu.

blbý děti

-> Fén: On to Pavlik pochopi ze to byl vtípek 

-> Voplik: Asi budeš muset hledat novou mototechnu. :o)
-> myschaak AZNP K.Hora: pozde, uz sme to vsichni videli

-> Voplik: funguje edit)
-> myschaak AZNP K.Hora: ten mě zabije

-> Voplik: tos řekl ty
-> Zeke-ten šestý: a ty se směješ....
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-> Zeke-ten šestý: a ty se směješ....

-> Voplik:

-> myschaak AZNP K.Hora: myslis zapřáhnout nejakýho vola?