-> tomsal55: já původbně někdy na jaře o tehle akci uvazoval, ale uz v cervenci bylo jasne ze to nedopadne, vikend jsem tak jako tak uz casove nemohl, a to pocasi do toho...
-> maca: Bohužel jen na naftový motor Budu muset obejít přátele co mají ropáky, ale moc jich není. Pak mne ještě napadlo, že by mi mohli čipnout pracovního MANa
maca 02.10.11 18:51:01 napsal: Libor zařídí slunečno Tak počasí se nějak nějak nezadařilo, ale i přesto zase supr akcička. A výhra v tombole mne dost dostala, doteď nevím, co si s ní počnu
Tak sem myslel že se tam ukážu na 14h až skončím v práci, ale předpověď na sobotu se mi ani trichu nelíbí. Zataženo s přeháňkami, teplota 7-11 st, takže to bude tak 9 max. No ale na druhou stranu, škodověnka už dlouho stojí, minimálně se tam otočím
-> Matsoft: heele, nech si to otrávený jablko od cesty , a radši si nějaký opravdu otrávený ovoce sežeň, až tě chytnou tak abys to měl rychle snědený a tím pádem byl free a v pohodě i hadrákem, policisté budou brát sebevraždu jako polehčující okolnost a nechaj to do nebe i všechny body
-> Matsoft: milý Matýsku... stejně jako ty sis dělal prdel ze mě tak si ted budu dělat já z tebe... a kdybys nevěděl o co jde, tak ti to rád připomenu :-))
-> oppik: nene, nepřijedu, bohužel již nemůžu časově,mám i zazimováno, a hlavně já bych to musel postavit někam do kouta protože jinak by me Makak zastínil