skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
8. Jihomoravský sraz 16.-18.9.2011 (msp)
tak finální podoba výsledků je hotova, opravdu tam došlo k přehození při ukládání do noťasu 

-> aceboss: prave tim duchem, narozdil od vecera si pamatuji vse plnym vedomim :)
-> Dušan: Ty woe ještě, že jsem neměl žádnou organizační funkci

Dušan 30.09.11 09:17:31 napsal:
hosi, ikdyz jsem nevypadal tak jsem u toho byl pritomen
Tělem my víme, ale co duchem.....

Tělem my víme, ale co duchem.....

-> Dušan 30.09.11 08:59:06: noo ale ty si jej diktoval

-> Dušan: aha, tak to mění situaci

-> Karel.: zapsany to bylo urcite dobre, protoze to zapisovala Terka a ne ja 

-> MOLSO:
disketa by byla aspoň prázdná, ale Dušan ráno ještě měl minimálně promili

-> Karel.: tjn ten vyzeral rano
jak sformatovana disketa 

koukám, že Dušan moc bumbal a blbě zapisoval

Tož mi to nějak nedalo a začal sem komplet kontrolu a vidím tam spoutu nejasností. Trošku to svádím na nový systém inovace v rámci zápisu do notebooků. Nebojte kouknu na to a doladíme to. 

-> aceboss: vsetci mame menej ... asi inflacia no 

Milos 29.09.11 00:56:34 napsal:
→ MIC: ja tam vidim u startovneho cisla 63 pocaet
uhadnutychdielov 4… viem ze osm mal 10. boli opravovane,resp kontrolovane
vsetky ? dakujem:-)
Též číslo 61 mělo 8 z 10 uhodnutých věcí a v tabulce mám jen 6
Japak to?
→ MIC: ja tam vidim u startovneho cisla 63 pocaet
uhadnutychdielov 4… viem ze osm mal 10. boli opravovane,resp kontrolovane
vsetky ? dakujem:-)
Též číslo 61 mělo 8 z 10 uhodnutých věcí a v tabulce mám jen 6

to je jaka vec, dusan je ozraty vopred, iny zase potom :-) a potom nechod tam,,, sak je tam sranda :-)
-> Dušan: 

-> MOLSO: MIC to doma spatne prepsal 

-> Dušan:
a kde se stala chyba ?

-> MOLSO: zapsane to bylo dobre 

-> Milos: to je tak ked dusan zapisuje vysledky po tazkej noci

-> MIC: ja tam vidim u startovneho cisla 63 pocaet uhadnutychdielov 4... viem ze osm mal 10. boli opravovane,resp kontrolovane vsetky ? dakujem:-)
-> MIC: waw to som až tak nečakal
... dik 

-> Nitram: mrkl jsem na to a je to opraveno
-> peti:

-> minno: a o par rokov bude bezná vymena synchronnych kruzkov cez náhon tachometra na cas

-> MIC: mne tam dačo chýba ja som zručnosť robil aj som ju prešiel a nemám tam nič zapísané
?... ja len tak...

-> TT_daniel 22.09.11 07:52:48:
Ale ináč tiež mi to prišlo také srandovné keď som to čítal. A ktohovie, auta nám starnú, prevodovky v nich tiež stárnu, možno na ďalších zrazoch už bude výmena prevodoviek bežná. Na každom zraze tak 2-3 výmeny. A potom po každom zraze pekne každý poďakuje za pomoc pri výmene tej jeho prevodovky. Bude potrebné to potom špecifikovať za výmenu prevodovky na ktorom aute ďakujeme.

www.ulozto.cz/10365649/jm
-sraz-rar taky pár foto kdo by chtěl...
-> dakar.cz: nj este ze mas tu tvoju sylvu...
-> MIC: stejnak mi to asi k nicomu nepomoze len reku aby bolo vsetko naporiaku 

-> TT_daniel: blabla výmluvy...:-P ještě že jsem se se Sylvou učil do autoškoly,jinak bych byl asi ztracený..
-> MOLSO: jedine dily jeste nemam overene, protoze dusan mi odjel i s papirem na dovolenku, tzn. muze tam byt nekde drobna nesrovnalost, to doladime 

-> dakar.cz: nabuduce budeme opisovat od teba-si mal vyhodu vis ake zakony su v cr 

Toš dobře já,v soutěžích krásné 13.místo. A v orienťáku ještě lepší 12.místo. To sem teda nečekal
-> TT_daniel: joooo,porazil jsem vás v orienťáku :-P
-> TT_daniel: joooo,porazil jsem vás v orienťáku :-P
-> MIC: volake divne tie vysledky 
poznavanie dielov som mal 10 dielov z 10 a v tabulke mam len 5 ...

poznavanie dielov som mal 10 dielov z 10 a v tabulke mam len 5 ...
-> MIC: dakujeme za vysledky...akurat tam budes mat chybu...lebo nemozem byt v aute zrazu na 33.mieste!!! moja krasna eliska predposledna??? to ste museli zle zratat

Za všechny organizátory bych chtěl poděkovat všem zúčastněným a ostatním návštěvníkům srazu za super výkony a především partu lidí. A to nejen při soutěžích, ale i při výměně převodovky a sezení u piva.
Doufám, že se potkáme všichni na Galavečeru 26.11. 2011 v Brně, abychom uzavřeli letošní škodovkářskou sezónu s noblesou a vyhlásíme absolutní vítěze ve všech kategoriích pro rok 2011 v rámci 3. ročníku Moravsko-Slovenského poháru. Pro koupi lístků mě kontaktujte co nejdříve na : brno.tym(at)seznam.cz
Shrnutí srazu a výsledky jsou pro vás připraveny na:
brno.tym.cz/Srazy/.../arc hiv_srazy.html
Doufám, že se potkáme všichni na Galavečeru 26.11. 2011 v Brně, abychom uzavřeli letošní škodovkářskou sezónu s noblesou a vyhlásíme absolutní vítěze ve všech kategoriích pro rok 2011 v rámci 3. ročníku Moravsko-Slovenského poháru. Pro koupi lístků mě kontaktujte co nejdříve na : brno.tym(at)seznam.cz
Shrnutí srazu a výsledky jsou pro vás připraveny na:
brno.tym.cz/Srazy/.../arc hiv_srazy.html
-> TT_daniel:

-> TT_daniel: 

Milos vymene prevodovky na ciernom rapideako peken si to specifikoval,aby sme si to nepomylili s nejakou inou vymenou prevodovky

-> Milos: Už víš přesně co se stalo a proč se to pokazilo? Co bylo příčinou?
tak aj by som rad podakoval organizatorom za dobre pripraveny zrazik (ale to oni vedia)
a samozrejme vsetkym ochotnim ludom ktori prilozili ruku k dielu pri vymene prevodovky na ciernom rapide
a samozrejme vsetkym ochotnim ludom ktori prilozili ruku k dielu pri vymene prevodovky na ciernom rapide
-> TT_daniel: jj boli sme v tam poblíš...
-> SOMALECEK (martin120): klíd, taky musíme chodit do práce

-> MIC: vysledky, vysledky !!!
-> ondrej1: Tak ja som tam pri slalome ako tam mal zhodené koleso zachytil to že sa mu rozsypal diferák...
-> dakar.cz: Ja viem že je v prevodovke... Ale Rapid už jazdí nie??
-> dakar.cz: Ja viem že je v prevodovke... Ale Rapid už jazdí nie??

-> tunerlada: jasný budou..... pokusím se co nejdřív

budou výsledky na netu opět ?
-> Ultim: ještě prosím tě, tys měl někoho na ten lak za 15tis?ten borec je z Brna?
-> Ultim: jo to máš pravdu, slalom ještě nebyl, to byla moje chyba,nějak se lidi vraceli dřív než měli, ale postavil jsem to a byly tam jen 2 posádky, takže v poho
No hlavně, že se to líbilo,příště si to lépe rozvrhnu

No hlavně, že se to líbilo,příště si to lépe rozvrhnu