-> Radek Retro eLeSo: 4-oko je hezčí,a je jich podstatně míň v provozu, Qwak to právě jako 4-oký kdysi měl hezčí....ale jen můj názor.
Jediný co mi dostalo je to jak je celý to auto padlý na držku,vypadá trochu jako americkej Hot-rod Ale i to je zas na druhou stranu takový zvláštní a jedinečný Jen mi to připomělo dobu než se na mým autě podložily pružiny od T2(taky to bylo padlý na držku )
-> Bajou: neboj dlouho tam zustanou a na tomhle autě vlastně asi nefurt.. to spíš to První bude jinak :) možná :)
-> Radek Retro eLeSo: jj to US" je pecka.. sice mi mohlo dojít dřív že sem to mohl udělat pomocí dvouvláknovek, než sem tam vyvrtal tu díru ale tak na druhej pokus...
Ty garaze jsou krasne rovny, jen dva vchody do nakupniho centra tam prekazi, jinak to projede tam a zpatky... Auta jsou vetsinou v jedny casti a ta zadni je volna...
Dorazim :) Mam prosbu, nemel by nekdo na zapujceni SEDR v pouzitelnem stavu ? Je jedno jakej, ale SEDR :) Mam karbec u Kratochvila a v nedeli bych rad zjistil kde mam na motoru problem.. Pokud nekdo mate, vemte ho pls s sebou
sníh mě je donutil sundat.. takže zítra přijede škaredá .. takže kolem 6ty v tech garažích.. ať dovalí kdo může... a kde tam.. no kde bude větší plácek ..
Kurde, tady se něco chystá?? Že bych se stavil?? Platí ta 6hodina na 100%?
-> Qwak: Neboj, pokud dorazím GLSou, jako že asi jo, tak ti to nikdo kritizovat nebude Zejména pokud se dostaví sám pán veliký vedoucí Pražské Mototechny
Hlasoval bych pro podzemní !!! Snad tam nic neutrhnu, nechce se mi sundavat anténa
takže Sobota- cca kolem 6tý ... vzhledem k tomu že snežej hovna tak bych to viděl radši v pozdemních garážích.. pojedu škodovkou ale boužel bez širokejch 14tek.. ale na trapnejch zimákách takže to bude škaredá špinavá černá ouža , včera sem to zkoušel a už vím na co sou zimní gumy dobrý.. to auto takhle absolutně nezatáčí