skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
v stredu pri Starom moste
-> Ba.jogi: som za :)
mojej babke na dvor vojde kopec aut

-> Ba.jogi: kludne aj pri mojej :D
caute chalani dlho sme sa nevideli co vy nato sa zlozit na kofolua grilovacku pri vode alebo skor tka pri garazia pokecat si

-> matoo: Tak to sme akurát išli ku pipovy pred garáž

-> dominique: vcera som ta tusim videl na racku okolo siestej/pol siedmej, stal som za tebou so skodovkou...
To len ja som taky kokot ze dojdem o hodinu skor
-> haso: jasne len ti to musism ste vybavit

-> dominique: Ty byvali kamarat.... :D

-> Ba.jogi: sa stretneme, u Mariana...

-> Ba.jogi: ok pane
-> haso: Ty si kto? Sme si zvykli
-> haso: Ty si kto? Sme si zvykli

-> haso: aspon na mensi pokec by si mohol prist

zasa nieeee...boze mna drbneee...16 mam tu istu skusku ktoru som minuly tyzden nedal...a 15teho je den predtym, tj sa ucim
-> dominique: ja ti dma byvalych kamaratov pekne prides slubil si to :D
skoro som to prehliadol
dufam ze ma nikto nebude potrebovat v tom case

keď sa zadarí tak dojdem pozreť bývalých kamarátov

chalani nezabudnite ze vstredu je stretko :D :D :D
-> Pipo26: zas na megane... no hrozne :). Ja este neviem cim pridem :D
-> Pipo26: ale vies ze to nevadii

Ja ked tak jedine na megane ...

vidime sa ak do toho nič nepríde 

-> Ba.jogi: prideme :) Hadam bude po vyplate :)
-> haso: snaz sa! :D
-> haso: snaz sa! :D
-> haso: ok drzim palce

-> Ba.jogi: ked dam tento stvrtok skusku tak pridem, ak nedam tak ju mam buduci stvrtok...
takze nie...
ale ja sa snazim

ale ja sa snazim

halo halo chlapci hlasim ze buduci tyzden v stredu 15 juna bbude stretko pri starom moste tak ako minule o tej 18 hod potom bude potom vam poviem kedy co a ako tesim sa na vas
cakam vas v hojnom pocte na aute nezalezi moze byt hoci ake

cakam vas v hojnom pocte na aute nezalezi moze byt hoci ake

a ja som v dubravke spal
a bol som lenivy prist k mobilu

Tak s mojej strany idem ja so zenou, zdenike dufam, Majo K a Pavelo s feliciaklubu
chlapci nenechajte mav tom dojdite potom som uz dohodol ze o pol 19 idmem k pipovy do garaze

Hm,velka ucast teda nebude :-P zdenike ze snad aj hej... Neviem ci sa na to nevyprdnem
-> Edisek: No tak ja neviem ci stiham dojst :/... Idem rozoberat karburator a neviem ci mi tesnenie bude pasovat...
-> Ba.jogi: mozme ist aj k pipovi do garaze 

vidime sa
tak sa vyas pytam este raz kto pride ak nas bude malo tka sa to neoplati to radsej budem vecer u pipa v garazi

keď mi ta moja šopa pôjde tak prídem 

mozno
neslubujem, a mozno pesi a mozno fordom...ani srnka nevie...skodovkou urcite nie
neslubujem, a mozno pesi a mozno fordom...ani srnka nevie...skodovkou urcite nie
caute chalani pocujte davno sme sa uz nevideli ja uz mam konecne auto pojazdne je aj v blave takze tuto stredu 11.5 o 18 hod pri starom moste na petrzalskej strane stretneme sa pokcame okukame auta a moze potom skocit este niekam