toto téma slouží pro vaše názory a připomínky, oficiální téma je
skoda-sraz-pohofest.skoda
-virt.cz/
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz vozů škoda-Pohofest
prohledat
983 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 18.02.2011 do 24.04.2012, založil/a OndraKrupi
-> WMA - navigátor :): nn něco jiného
-> OndraKrupi 24.04.12 18:39:39: tak nakonec se povedlo domluvit ty cechomory?

-> palinator: propagace musí být jinak pracujeme na programu který bude tedy jak v pátek tak v sobotu. Zvýhodněné vstupné bude na pátek, aby jste si to mohli náležitě užít
-> OndraKrupi:
Tys to teda rozjel.
Tys to teda rozjel.

paráda už se těším
bude zase sranda :)

Přípravy na nový ročník probíhají, možná se nám podařilo sehnat i sponzora a kapelu (která bude stát za to) na pátek večer + vás čeká v pátek večer překvapení
www.pohofest.cz

www.pohofest.cz
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na KK (FB) jsem vše kromě kontaktů smazal a přesunul se s aktivitou na G+ a Twitter.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nechci být OT, ale co tě tak žere?
-> Fén: Já bych se té myšlenky nevzdával. 

-> OndraKrupi: Jsem si chtěl k poslednímu únoru zrušit účet na ksichtoknize a ty teď tohle. To je zákeřné. :o))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : blbost...spousta virťáků je na fcb tak proč ne,a spousta přátel virťáků má třeba taky škodnou tak proč neudělat tímto reklamu ať se sejde víc lidí)...
-> OndraKrupi: Má to být jako sraz stránek (tj. virtu), ne sraz lidí z FB. Pokud se má něco řešit formou diskuse a příspěvků, tak by to mělo být na jednom místě a ne aby to běželo na dvou místech současně odděleně. Jedině pokud to má být jen jako odkaz a přesměrované sem. Ale stejně mi to přijde zbytečné.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vadí ti na tom něco? V dnešní době je reklama důležitá
Hmm... uzasny, kraviny do kravina. :/
www.facebook.com/pages/..
./195188530589162?ref=ts už jsme tam :-D
-> Borin - Král tuzerů: to je divný, mě to de zkopírovat.
-> Borin - Král tuzerů: no tak se ti to nakonec povedlo....

-> OndraKrupi: Není za co...trochu mi trvalo, než jsem přišel na to, že číslo účtu nejde zkopírovat, ale musí se zadat růčo 

dorazila platba Nwkt, Jumbo, Fén, Star lc20, 1560, Hurdis, Jack51, BeastyLA, WMA, Vojťas, Upír, Myshaak, Tomsal, BN jaro + Be-Be, Voplík, Borin
díky Pánové!!!
2948,80,- Kč 20-, € (což je při převodu do čr 480,-Kč)
takže celkem 3428,80,-Kč
Jinak případný přeplatek využijeme do dalšího srazu!
(sraz bez benzínu stál rozdíl: -2180,-Kč takže něco málo využiju na benzín a zbytek do nového srazu, už mam megafon, aby jste mě slyšeli
)
díky Pánové!!!
2948,80,- Kč 20-, € (což je při převodu do čr 480,-Kč)
takže celkem 3428,80,-Kč
Jinak případný přeplatek využijeme do dalšího srazu!
(sraz bez benzínu stál rozdíl: -2180,-Kč takže něco málo využiju na benzín a zbytek do nového srazu, už mam megafon, aby jste mě slyšeli

-> OndraKrupi: minimální
ty jsi byl "náčelník" 

-> beastyLA - ten první: tam je i tvoje zásluha přece

-> OndraKrupi: super foto 

-> OndraKrupi: fajne!
-> OndraKrupi: pěkný video škoda že si nenatočil to první tady to moc nešlo
-> OndraKrupi: Taky si říkám, že tam bylo hodně jiných aut k focení...
-> Jumbo: no seš tam jako hlavní hvězda, neměl jsem bohužel čas fotit....
-> OndraKrupi: Díky za fotky auta... 

tak něco málo ještě z pohofestu ondrakrupi.rajce.idnes.cz
/Pohofest_8-9.7.2011
-> Jumbo: -> bnjaro - bnzima: tj těžký, zase jsem chtěl aby to nebylo předražené, ale hlavně jsem čekal více platících účastníků
-> bnjaro - bnzima: Ono by stačilo, kdyby každý návštěvník zaplatil vstup...
-> OndraKrupi: priste zdvihni vstupne vyvarujeme sa doplacaniu

-> OndraKrupi: platba odeslana. BeBe a BNLETOPODZIMZIMAJARO posielaju svoje diky 

-> Vojťas: no je, ale já to dělal pro to, abychom se sešli, takže to nějak oželim.
a moc mě mrzí, co se tady psalo jak ohledně výsledků, tak ohledně majáku......
a moc mě mrzí, co se tady psalo jak ohledně výsledků, tak ohledně majáku......
-> OndraKrupi: myslim ze na benzin je i pet stovek malo
-> OndraKrupi: -> beastyLA - ten první: já ale mluvim o necem jinem hosi :) tak se nezlobte
-> beastyLA - ten první: moje slova, chceme důkaz místo slibů
až to video bude tak dejte vědět. jinak se není o čem bavit.

až to video bude tak dejte vědět. jinak se není o čem bavit.
-> Vojťas: to bych rád také viděl. když Mišák - DNA řekl, že se na kužel najelo a faktem bylo to, že byl kužel posunutý cca o 3 cm tak se na něj asi najelo. Ačkoli kužel nespadl, posunutý byl. U každého kužele byla lepící páska, která ukazovala bod 0. Tedy není vycucáno z prstu, že by byl dán křivě.
Dej video, pak křič, ale ani na místě jsi ho neukázal!
Dej video, pak křič, ale ani na místě jsi ho neukázal!
-> OndraKrupi: aha, skoda, ti pak ukazem video 

-> OndraKrupi: no vůbec jsem netušil, že můžu být v první pětce - zajímavé.
Kurňa, poprví na jízdě zručnosti a hned 5/6 místo. No viděl jsem se tak někde u konce
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> OndraKrupi: nevim,jak začně tak ti to posílám na účet v rámci srazu)))
-> myschaak AZNP K.Hora: a platí činži?

pro spestření tématu...přidávám tu světoznámou pneu co se aktivně zúčastnila slalomu...má tam nájemníka

-> Jumbo: polechtam favo a dame zavod na D1 

-> OndraKrupi: Ale tak nejelo mi to špatně, na rodinného kombíka... 

-> OndraKrupi: -> su.tech: -> Vojťas: Kluci mám vás rád všechny. a myslím si že je zbyteščné do tho už vrtat. Až přijede štika s Norska tak se na to kouknem a už bych to nechal na pokoji. O nic přece nejde.

-> Vojťas: zručnost se dělala jen na 2 kola, jinak u tebe jsem neměl zapsaný třetí čas, ten byl jen u štiky, ale byl horší než ten druhý.
ach bóóóže, zas zbytečný kočkování
-> OndraKrupi: já chci vědet čas třetí jízdy zručnosti

-> OndraKrupi: já chci vědet čas třetí jízdy zručnosti

-> OndraKrupi: Víš, že já do větru nekecám.