skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2011
-> vhml: hm,to je fakt,takhle když do toho sedneš po měsíci,tak poznáš kulový....
-> venni: težko povědět. Když v tom sedíš párkrát do roka tak poznáš prd. Pořád je to rychlejší než podvozek a ruce :-D
-> vhml: tady by nešlo o machrování,ale docela by jste zjistili kolk kobylek za tich pár let umřelo vašim zacházením :)Pociťujete "unavu" na tom motoru,nebo je to pořád jak zamlada?
-> Nwkt: a nebo bych byl zklamán :-D
-> vhml: Ještě bys jim to strhnul co
Já půjdu určitě na tlumiče. Jít na brzdu bez možnosti přímo na ní ladit nemá význam a papír na ,,machrování" nepotřebuju :-)
-> jerrom: oni tam měřili i novyho shelby mustanga co mel mit 500 koní a mel jen 440
-> P@wlos: zajímavý , zrovna včera jsem si pouštěl díl topgearu, kde měřili starší sporťáky a u jednoho jim zmizelo myslím i 100 koní
-> stika87: 12.04.11 00:13:23 nesouhlasim, v moji oranzove hondici z roku 88 najeto 250 000 km (kterou jsem jiz prodal) jsem mel na brzde stale 98kW - bez sundani hlavy nebo jakychkoliv dalsich zasahu do motoru!!! :)
-> Nwkt: Tlumiče radši ne, mě láká ta brzda, sice jsem domluvený i jinde, ale pro porovnání ....
-> MATTESS: Já bych šel taky radši na tlumiče, třeba to pujde najet tam se spotřebákem během závodu, když nikdo nebude v kempu
-> Luky.: Ja mam tlumice zmereny, ja vim jak na to moje jsou :)
MATTESS 12.04.11 07:09:54 napsal: → Syny: budou (...) na výměnu
No právě toho se bojí
No právě toho se bojí

-> Syny: proč brouka? Buď budou dobrý nebo na výměnu
-> stika87: Tak to bych mel 74HP :D To neni zadna slava teda :) Ale zase se rika, ze motory pred smrti jezdi lip a nemam tam kat :) Navic zluty brzdy a stitek RS, to je dalsich + 30HP
No nic, nebudu to tady zasirat :) Skoda jen, ze to bude jen pro ucastniky se zaplacenym vjezdem dovnitr :)

-> Syny: pocitej ze minimalne 1 konik rocne umre ;-)
-> MATTESS: To radsi nedelej, akorat budes mit pak brouka v hlave :)
-> Nwkt: Me by prave zajimalo jestli mi naky ponici uz umreli a nebo ne :) A ten prubeh vykonu a kroutaku by me taky zajimal :)
Úprava na moji Ledničku v akci 7200
Ale tlumiče by neuškodilo testnout

-> M@rtin: no jasný však s tim se počítá
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Hele Běšiny budu řešit pár dní předem
-> Syny: Leda tak metrem, pak zjistim že z 81kW tam mam 50 

-> Syny: to nedas :D TDI Rulezz

-> Syny: máte je oba stejně ošklivý
berte to jako špás

berte to jako špás

-> Nwkt: Zmerime Seaty? :D
-> M@rtin: pokud budeš mít fleka tak se ozvy. 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Na Běšiny nepotřebuju, uvidím podle toho jak dodělám tlumiče a brzdy
-> M@rtin: ale nevim jak to budu mít s STK, leda ti diktovat "NOTY"
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Přidal by jsi se?
-> M@rtin: nechceš spolujezdce?

-> Nwkt: že bych jel na Běšiny .....
-> jerrom:

-> Nwkt: no já určitě ne...eRko mi asi nenačipuje...ale jestli to někdo uskuteční, tak to bude zajímavý
-> jerrom: Tak kdo se obětuje a změří výkon před a po 

-> Nwkt: jj taky jsem koukal a ještě k tomu Cimbu a Roman něco psal, že bude cena poté ještě lepší.
Tak koukam, že je domluvená brzda na měření výkonu
cena 600 velice zajímavá

Zapsáno, tak teď už jen doufat, že se motor Běšin dožije 

Registrace je v plném proudu
-> šrek: zaloz mu kartu 

Sand budu mít poskládaný auto
-> Syny: výýtečně
ono tam stejne rano nic neni

-> Dale_Estelle: Muzem udelat Spanelsou kolonu :) Ja tam taky nemusim bej od rozbresku :)
-> TUNER: To je stejně až v neděli ne?
...a já bych tam dal OZta a jel si zasprintovat...snad to vyjde. ;-)
Já letos přijedu až v sobotu večer, kdoví jestli
V sobotu mam školu v Praze do cca 14:30
Ale nějaký to grilíčko a pivánko bych tam asi dal

Ale nějaký to grilíčko a pivánko bych tam asi dal

-> Nwkt: já tam jezdím v pátek ráno a už kolik let plánuju příjezd ve čtvrtek :-D
-> Nwkt: super, to je i moje kredo, tak to se asi dohodneme
-> Dale_Estelle: Jo jo, nějak rozumně, nemusim tam bejt hned od rána
-> MATTESS:
mno to se mě právě do běšin moc nechce
ještě uvidim jak budu stíhat, v Běšinách jsem uz nebyl ani nepamatuju tak bych zajel jen na jukacku

-> Dale_Estelle: ale fuj. Vytáhni kábro