Vašík jezdil ve "stodvacítce" jo? Ale je pěkně zachovalá, to se musí nechat Jinak k tý škodě Veřejné Bezpečnosti, podle mě to je normální žeto je ve výbavě "L". Když jezdili poliši fe Filckách, tak taky měli běžné výbavy pro obyčejné smrtelníky.
dneska jsme náhodou zabrousili do Kotvy a koukám jak vrána že tam stojí Garde, Tatraplán a VB škudka... nechtěl jsem se pod tim válet, pač jsem tam nebyl sám, ale aspoň nějaká fotka, takže nabrušte čočky v objektivu a bežte to někdo zdokumentovat
Áááá, Srnského auto z Berounky, ještě krásně špinavý. Já po Berounce vapkoval litra asi tři hodiny, to bláto ze Sedlčanský kotliny bylo uplně všude Ale mají v popiskách trochu bordel, to je popisek k 130RS, ne? (teda krom motoru)
Tak byl jsem tam...a nic moc... Pionýr by ještě šel, teda 05ka. eRko je vidět, že je závoďák, ale vystavovat to v "luxusním" obchodu s vykvetlou kapotou no a litr i 120ka z několika metrů pěkný, ale zblízka už horší.
Bohužel fotky jen z mobilu, nepočítal jsem s tím, že tam půjdu, tak jsem neměl foťák.
Prý v OC Kotva (Náměstí Republiky, metro B) je k příležitosti znovuotevření nově zrekonstruovaného přízemí výstava dobových vozidel. K vidění jsou 1000MB, 110R, 120L a Jawa 50. Nebyl tam už někdo? Nebo půjde tam někdo a udělat nějaké foto?