čaute, potrebujem zohnať komplet motor 136 do škodovky, je jedno či upravený 781.136 alebo 742.136, hlavne pojazdný. Podľa možností aj so 742 sacímy a výfuk. zvodmi. Prípadne potrebujem aspoň hlavu so zvodmi. Nemáte niekto kto idete na zraz na predaj? Je to pre známeho, by som mu to rovno zobral.
Chcel by som poprosit, nejako sa mi nepodarilo zohnat ten posledny autotunink special o skodovkach, vedel by ho niekto zakupit a doviest? Kujeeeeem, tam sa vyrovname
-> darklord: V Praze začíná správný pátek mezi 12:00 - 13:00 a nejlepší je 5 km D1 ve směru na Brno od 14:00. Jinak jižní spojka ve směru k Barandáku je pikantní skoro pořád
-> Dušan: mam tam ulozene nejake veci co som dohadoval tak nejak priebezne - plecharinu, drobnosti do MPi, kolesa (ak uz su hotove). V praci koncim o 7 rano takze by som siel rovno z prace, medzi 9-10 som v Prahe. Otazka je ci by som to vsetko postihal 'vyzbierat' a este sa stavit v mototechnach predtym ako sa zacne piatkove sialenstvo
Toz ked sa na to tak divam, to by som v piatok eventualne este mohol stihnut otocit do prahy pre nejake diely kedze zaciname az vo vecernych hodinach. Otazka je ci to bude dobry napad v piatok sa tahat skrz Highway 1 do najvecsej zapchy v CR.
-> Dušan: orandžádou, tak nebojím se ji trošku prohnat pavoukydneska jsem si ji zase vzal do práce, tak ji trochu proženu já sám sebe znám, než se nachystám atd