-> dominique: nekde mam skrat v elektrike pri radiu, a je to potahane uplne barbarsky, a treba vyhadzat interier a natahat to normalne + to iste s centralom to tam skulturnit pod sedadlami
chalani tak kedy uz to ma v kapse dufam ze do stredy mozem mat vodicak takze mozme dat konecne stretkooooooooooooooooooo
oo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-> belcanto: ako pisem, tu ba jogi ma 8meho /myslim/ skusky v autoskole, a nakolko sa pozname trocha tak pockame na neho...tj daju mu vodicak a spravime si nejaky zraz...
-> dominique: no ja by som bol asi pre vlastne alebo ked poviete ze pojdeme radsej do podniku tak pojdeme tam ja som v tom novacik ak poviete ze je do podniku ist lepsi napad tak pojdem tam
No tak ja idem okúsiť ešte raz prvý ročník.Pochybujem že to pre mňa bude mať význam sa natlačiť do druhého ročníka keď základné veci nemám ukončené.Začnem ešte raz z trochu iným prístupom.
Čo sa týka stretka pôjde sa aj niekam do podniku alebo si spravíme vlastné posedenie?
-> haso: Ja uz sem na take veci stary.... :) Ja uz som si svoje odzrazoval a odstretaval. Ale pokial budem doma, tak urcite vas pridem pozriet. Aj ked MAUpicka vytahovat asi nebudem.
miesto by mohlo byt napriklad na Devine, tam je dost miesta na parkovanie, da sa tam pozriet daco v okoli, prejst sa...pokecat, kofolku si dat a sme aj viacmenej v prirode
navrhoval by som prvy julovy weekend, tj 3.7 alebo 4.7, co vy na to?