skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šímasprint auto vrch Šternberk 19. a 20.6.201
-> Klubko_: ano
-> deathcat: supa
psal mi ZdendaDNX, to jsou od neho?

-> WMA - navigátor, 105: vcera jsem byl jen na pul hodky-vezl jsem nahradni plynovej pedal a pak upaloval delat na svym.
No a dnes jsem si teda zajezdil. A zajezdil jsem si naramne. Fakt jsem si to uzil. Potkal jsem se s PetremDNX, Eresmanem a myslim, jsem tam videl jeste nekoho odsud(v sede bunde se siltovkou a fotakem).
Fotek mam jen par, co me tata bliknul: klubo.rajce.net/2010.06.1 0_-_simasprint_ecce_homo
vedea od kamosa budou snad vecer.
No a dnes jsem si teda zajezdil. A zajezdil jsem si naramne. Fakt jsem si to uzil. Potkal jsem se s PetremDNX, Eresmanem a myslim, jsem tam videl jeste nekoho odsud(v sede bunde se siltovkou a fotakem).
Fotek mam jen par, co me tata bliknul: klubo.rajce.net/2010.06.1 0_-_simasprint_ecce_homo
vedea od kamosa budou snad vecer.
jestli maš foto a čas tak je nahaž sem

-> Klubko_: a foto? máš?
tak jsem se byl podivat, jsou tam moc pekny stroje
tam si se svou "seriovkou" neskrtnu.

bohužel neznám 

-> eresman: nn, marek šustek. On je prave od NJ, takdy ma nick Marra
Klubko_ 10.06.10 00:29:14 napsal:
→ eresman: NJ jo? tak nebudes ty nahodou znat Marru?myslíš PETR MAREK
→ eresman: NJ jo? tak nebudes ty nahodou znat Marru?myslíš PETR MAREK
-> eresman: NJ jo? tak nebudes ty nahodou znat Marru?
Já se s HELVETTINKOU na 100% ukážu (bílé ereso s otočeným motorem) myslím že bude nepřehlédnutelné :)

-> Klubko_: me prave jeden clovek daroval suchej a mokrej 5q (no zadarmo ne menil sem mu palubku + neco)
jenze suchej ma rozemlety satelity na prach takze musim sehnat ok difik (nebo planetovy a satelity) a muzu skladat....
3,9 je moc tezkej a line prevod no
jenze suchej ma rozemlety satelity na prach takze musim sehnat ok difik (nebo planetovy a satelity) a muzu skladat....
3,9 je moc tezkej a line prevod no

-> 105: aaaha. No ja ve sklepe objevil jeden suchej 5q, takze esi ta co mam v aute bude KO, tak este budu nekde narychlo shanet mokrej a delat novou 4,22, pac se 3,9 je to do vrchu na prd.
Nejradsi bych auto poslal este tak o par cm k zemi, ale to uz by pak nebylo na normalni jizdu.
Nejradsi bych auto poslal este tak o par cm k zemi, ale to uz by pak nebylo na normalni jizdu.
-> Klubko_: prevodovce se nic nestalo... meni se SP (zatim mam dve prevodovky rozdelany ) tuhle po generalce si necham do zasoby..
-> afro100: no nepovidej 

tak pozerám, že to nie je ani nejak ďaleko ... hmm, tak to je na zamyslenie :) uvidíme ...
-> Klubko_: Tobě a soupeřovi nešlo řadit
-> petr s: tak to je celkem jasny, ze me PetrDNX pojede
ty se prijedes podivat?
-> PetrDNX: jojo, povozit, to je to spravny slovo
-> pulin: kasli na kamose, potrebuju spravit prevodovku
-> 105: cos udelal od mostkovic prevodovce?

-> PetrDNX: jojo, povozit, to je to spravny slovo

-> pulin: kasli na kamose, potrebuju spravit prevodovku

-> 105: cos udelal od mostkovic prevodovce?
bohuzel... motor nedoskladanej a prevodovka taky...
-> PetrDNX: Normální auta tam jezdí za 4 minuty a máte kratší trat
-> Klubko_: nevim jestli závodit je to pravý slovo,ale povozit se máme v plánu
-> Klubko_: určitě závodit:-) ..taky se chystám ale bohužel jen jako divák a mechanik kamarád tam jede :-) s autem se pokusit něco vyhrát:-D
-> Klubko_: Porazit tě
-> PetrDNX: no nepovidej
zavodit, nebo cucet?

Chystáme

chystate se nekdo?