bratislavske akcie... hmm ja som za... Snazim sa aj na strankach AutoSkodaKlubu prinutit ludi sa castejsie stretavat... Napriklad v konkurencnych kluboch sa ludia stretavaju bud raz mesacne alebo kazdy tyzden. Ja kludne zalozim buduci tyzden pizza zraz :)
Ahojte, ja pridam fotky v noci. bohuzial musim este dnes do prace (fotograf diskotek)... Takze ja to nahodim potom. Mimochodom chalani rad som vas spoznal. S tou akciou v brne ste mi dali chrobaka do palice, tak uvidime ci sa rozhybem :)).
Ahojte, tak teda posledny krat v tomto roku vas vsetkych pozyvam na stretnutie amerik, ktore sa kona ako cele prazdniny pri petrzalskom Carrefoure! uz v piatok o 18:00 to tam Dj Wladimir rozputa ako v pravom americkom filme. Vychutnajte si aj vy ten pravy americky vecer, ktory bude nezabudnutelny!
Hm, takto jak jsem mohl před pěti lety s kupátky začít, bych rád skončil. Capri MKIII 2.3 V6 s exhaust kitem. Tehdy jsem měl před sebou na výběr ze dvou kousků za cca 70k na AUT dokladech. Z dnešního pohledu bych asi ušetřil.