skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010 Odjezd Hradec Kralove
-> Bobesh: ok já už půjdu taky startovat
-> Mantrabeach: No doufám,doufám. Jdu ji vzbudit.
-> Bobesh:
a pojede ti babička vůbec v plným počtu?

-> Mantrabeach: Sem se byl zrovna po...,jak mladý ucho před závodem
jinak asi jedem v plným počtu,jak říkal Pavel Novej:"Dneska to nemá cenu. Půl chalupy je vzhůru..."

-> Bobesh: to se ví pane

OJOUCH 14.05.10 21:59:46 napsal:
→ Mantrabeach: Tak se stavte na te benzine pred jicinem budu
tam cekat mam s 100 s ci m pojedete vy? doufam ze vas nebudu zdrzovat moc to
nejede:-)Jsem na tom stejně,taky po dědovi a už je to taky babička,žádný sprinty nebudou,neboj.
→ Mantrabeach: Tak se stavte na te benzine pred jicinem budu
tam cekat mam s 100 s ci m pojedete vy? doufam ze vas nebudu zdrzovat moc to
nejede:-)Jsem na tom stejně,taky po dědovi a už je to taky babička,žádný sprinty nebudou,neboj.
-> Mantrabeach: Ok muzes se podivat do karty s cim tam budu ja:-)
-> OJOUCH: my jedem oba 120,já trochu lepší,bobesh seriovku,pojedeme taky normálně.žlutá a bílá
-> Mantrabeach: Tak se stavte na te benzine pred jicinem budu tam cekat mam s 100 s cim pojedete vy? doufam ze vas nebudu zdrzovat moc to nejede:-)
-> OJOUCH: tak budem kolem tý sedmý až čtvrt na osm v mílovicích.natankujem a pojedem.jedem hlavní trasu na MB
-> Mantrabeach: Tak pokud se ti to podari nejak zjistit dej vedet nechce se mi jet samotnymu!
-> OJOUCH: já vím,my to máme při cestě samozřejmě,čas ještě nevím ale
-> Mantrabeach: Ale ja jedu z jicina to je asi o 20km dal Budu v robousich na benzine pred jicinem na tom 4pruhu! pisni v kolik asi budete tam?
-> OJOUCH: jedem asi s bobeshem a v milovicích bysme mohli bejt kolem sedmý nebo půl osmý
-> Šáca: V kolik budes na benzine jel bych s vama!
-> Mantrabeach: Ja jedu ale vyjizdim z jicina tak pokud muzu tak bych se pripojil!
jede někdo zítra ráno z okolí hradce?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo jedem... kdyžtak cinkni když budes stihat.. 721683949
-> formen: Pokud pojedes z Paky tak muzes pockat v Robousich na Benzine ja tam budu cekat taky.
-> Targa: tak nevím jestli s vámi pojedu... zatím to nevypadá že bych byl ve čtyři připravenej u Delvity. Tak vás kdyžtak doženu, nejpozději v Doksech.
BTW: ty jedeš za každého počasí?

BTW: ty jedeš za každého počasí?
-> stika87: pocitame svámi
super dik
-> formen: benzinka v milovicich cca 16,40
Tak já nakonec nejedu 

Ja bych jel ale nechce se mi az do HK a zase zpet co kdyz pockam v milovicich na benzine??
-> Frenky: čauvec... to netuším, spíš koukni na jejich stránky. Ale doufám že hodně daleko od nás, protože minule dělali v noci neskutečnej bordel 

-> Targa: ja , asi vojtas a antony ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zdravas..chci se optat hoši s favoclubu kde budou stat neviš..přijedu až v sobotu tak abych vedel kde hledat
-> Targa: Coupé maniaci HK a Jaroměř s největší pravděpodobností budou nuceni zaměnit pohyb vozítek Škoda 2D z garáží za pohyb neméně aerodynamických, vkusných a ve zkušených rukou elegantních jednokoleček s betonem pro novou podlahu 3+1.
Jestli není lépe ve dnech volna zažít bolest jater u Mácháče, než bolest zad u písku (a cementu).
Jestli není lépe ve dnech volna zažít bolest jater u Mácháče, než bolest zad u písku (a cementu).

takže kdo pojede snámi???
-> VeTeV: ale kvůli tobě jí provětrám...

-> Pavel P..: nene toliko nejedeš, druhou klapku máš jen na ozdobu 

-> VeTeV: shořej ti kolečka, obuj kopretiny 

-> VeTeV: připravim a pak tě s nim přivážu k tažnýmu a pojedem...

-> Pavel P..: OK priprav poradne lano 

-> VeTeV: 

-> Nwkt: to stale navrhuji Pajikovi ze by me, vzhledem k nove spojce a jejimu zajeti, mohl odtahnouti... ale nejak se netvari uplne nadsene 

-> VeTeV: Na laně? 

-> Bobesh: helůe Vjetef do toho netahej ju? mozna se vokazu mozna ne - v soucasne dobe je to v horsim stavu nez na podzim 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ne é,vole,to si pleteš,bylo na Vjetef

-> Bobesh: bohužel Dane, práce si vybírá ty nejnevhodnější okamžiky
-> Mr_Kubas: 

-> M@rtin: Že by se montoval novej motor? 

-> Bobesh: ty seš stejně naštvanej jen kvůli tomu, jak jsi mu sliboval že mu na auto poštveš tvoje dva malý mechaniky, že? 

-> M@rtin: auto ujelo? 

-> pyroman: Zklamals mě,příteli
to je věčná škoda.

-> Mr_Kubas: Auto není doma ......
-> Tommyk: A já nebudu na 70procent v CZ
-> Tommyk: A já nebudu na 70procent v CZ
-> M@rtin: škoda
-> M@rtin: Japato?