skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
amatercup.cz
No vypadá to zajímavě. Možná ty Sedlčany že bych se svezl...
-> Zazaa: Tak ten trackday jsem záměrně neřešil, jelikož je to téma o amater-cupu... Nicméně tahle akce je pro nás zajímavější. ;-)
no zase ten treningovej trackday.cz mas za 4hodiny na sosnove tech 15kil docela zajimavou cenu za trenovani nato ze to je v sobotu :)
No vypadá to zajímavě, ale...
Za prvý - nikde není psáno jak dlouho se za ten den na tom okruhu za startovný 2tis. svezeš.
Za druhý - Závodní speciály tam nechtěj (strat je povolen pouze mimo soutěž a se souhlasem ředitele závodu) - neboli jako tréning nepoužitelný, protože trénovat na závody sériovkou... :-/
Každopádně si myslím, že se sériovkou si na týhle akci asi půjde zablbnout, se speciálem se raději poohlídnem po jinejch akcích...
Za prvý - nikde není psáno jak dlouho se za ten den na tom okruhu za startovný 2tis. svezeš.
Za druhý - Závodní speciály tam nechtěj (strat je povolen pouze mimo soutěž a se souhlasem ředitele závodu) - neboli jako tréning nepoužitelný, protože trénovat na závody sériovkou... :-/
Každopádně si myslím, že se sériovkou si na týhle akci asi půjde zablbnout, se speciálem se raději poohlídnem po jinejch akcích...
No s tou cenou se hýbat nebude, tomu bych moc nevěřil. Nicméně nevim co se Berymu nezdá na autech? Jako že tam byla samá Reza a žádná oklepaná škodovka?
To bych neřešil, se škodovkou se dají pojet i mnohem silnější auta. Navíc je tam vypsaná třída do 1300 ccm 

-> Bery: Auta....vezmi si, že to byla první akce o které nikdo moc nevěděl...možná když se příště sjede o hodně víc aut, cena bude nižší.
V Brně stojí tuším svezení na okruhu 500/půl hodiny...
V Brně stojí tuším svezení na okruhu 500/půl hodiny...
-> radekp: koukal jsi co tam bylo za auta?a za 2000 za závod mi to nepřijde jako moc super...
Fíha, o tom jsem ani nevěděl. Něco bych si možná dal, uvidim podle času. Lákal by mě třeba ten Písek
Neuvažujete někdo že byste si zajeli nějaký závod vypsaný amatercupem? Třída je vypsaná i do 1299 ccm.
Bude se jezdit v Sosnové, Sedlčanech, Písku a Vysokém Mýtě. (pro mě všechno daleko:-))
Jsou vypsány i tréninky nazvané trackday
www.amater-cup.cz/
Bude se jezdit v Sosnové, Sedlčanech, Písku a Vysokém Mýtě. (pro mě všechno daleko:-))
Jsou vypsány i tréninky nazvané trackday
www.amater-cup.cz/