skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Hu Szeged 2010
prohledat
131 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 23.01.2010 do 31.10.2010, založil/a Jarda - zrušená registrace
tak kdopak pojede?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no ona je kazdorocne lepsi a lepsi

-> Dale_Estelle: no loni to karaoke byla docela prča 

-> myschaak AZNP K.Hora: tam tedy musim rict, ze se mi ten sraz libil nejvice, z tech lokaci ktere jsem mel moznost se zucastnit....
-> Dale_Estelle: jo,tak tam jsem chyběl

-> myschaak AZNP K.Hora: nejdrsnejsi karaoke bylo prave v Szolnoku, to potom co tam jista banda mladencu poradala soukromy koncert Rammstein, bylo opravdu vyživý

-> petr s: no po pěti pivech už ani jinak neumím

-> myschaak AZNP K.Hora: Budeš pět madarsky
zase karaoke,super

upresnenie +- (ujo google do dokazal celkom slusne):
Snazime sa vstupne a ceny na zrazu udrzat na urovni cien z roku 2009
Plan:
Piatok:
registrácia
17:00 otvorenie,
18:00 extrémná vodná súťaž
20:00 karaoke-disco/fakultatívn y ohnostroj v meste Szeged
Sobota:
12:00 defilé s policajným sprievodom
14:00 geo-rali/city rali
17:00 Fotenie áut s modelkami profi fotografmi
18:00 teamová súťaž
20:00 kollektívna večera v reštaurácií
21:00 karaoke-disco
vasárnap:
10:00 presun do parkoviska Cory
11:00 slalom a jazda ručnosti, riadnie/jazda v "POZOR"-u, ci co
16:00 odovzdávanie cien v kempingu
Snazime sa vstupne a ceny na zrazu udrzat na urovni cien z roku 2009
Plan:
Piatok:
registrácia
17:00 otvorenie,
18:00 extrémná vodná súťaž
20:00 karaoke-disco/fakultatívn y ohnostroj v meste Szeged
Sobota:
12:00 defilé s policajným sprievodom
17:00 Fotenie áut s modelkami profi fotografmi
18:00 teamová súťaž
20:00 kollektívna večera v reštaurácií
vasárnap:
10:00 presun do parkoviska Cory
11:00 slalom a jazda ručnosti, riadnie/jazda v "POZOR"-u, ci co
16:00 odovzdávanie cien v kempingu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.01.10 17:48:29: jestli myslíš výcvikáč, tak bohužel ne. Tam máme zarezervovaný vždycky prostory...Co se srazu týče, tak o tom se lze jen dohadovat
jinak pro upřesnění výcvikáč je od 15.8.-21.8.
jinak pro upřesnění výcvikáč je od 15.8.-21.8.

Toto říká strejda Gůgl o programu:
========================= ========================== ========
Mezinárodní Skodatalálkozó 2010 - Szeged srpen 20-22 [Kika - 2010.01.14.]
Tento rok Sztéboy a přátelé budou pomáhat při organizování setkání. Schůze se bude soustředit jednom z hotelů Sziksós lázně - bude kemp (www.sziksosfurdo.5mp.eu) . Jako součást pláž, Dobrodružné, sportovní hřiště, čeká na účastníky. Včasná rezervace ubytování je již zahrnuta v ceně, která uvádí, že nejlépe e-mailem foglaljatok. Szállásárak-agenda:
Na webových stránkách kempování v szállásárakból dostanete 20% slevu na všechny řádné členy klubu a jejich rodin.
Schůze részvételit obvinění, že se snaží udržet ceny v roce 2009.
Agenda
Pátek:
Registrace
17:00 zahájení
18:00 extrémní voda-kvíz
20:00 karaoke-disco/fakultatív Szeged ohňostroj
Sobota:
12:00 Policie průvod felvezetéssel
14:00 geo-rali/city Rally
17:00 autófotózás modely, profesionální fotograf
18:00 Team Kvíz
20:00 Večeře v restauraci kolektivní
21:00 karaoke disco
Neděle:
Výjezd z parkoviště 10:00 Cora
11:00 slalom a dovednost soutěží, řízení POZOR
16:00 slavnostní předávání cen v kempu
========================= ========================== ========
Mezinárodní Skodatalálkozó 2010 - Szeged srpen 20-22 [Kika - 2010.01.14.]
Tento rok Sztéboy a přátelé budou pomáhat při organizování setkání. Schůze se bude soustředit jednom z hotelů Sziksós lázně - bude kemp (www.sziksosfurdo.5mp.eu) . Jako součást pláž, Dobrodružné, sportovní hřiště, čeká na účastníky. Včasná rezervace ubytování je již zahrnuta v ceně, která uvádí, že nejlépe e-mailem foglaljatok. Szállásárak-agenda:
Na webových stránkách kempování v szállásárakból dostanete 20% slevu na všechny řádné členy klubu a jejich rodin.
Schůze részvételit obvinění, že se snaží udržet ceny v roce 2009.
Agenda
Pátek:
Registrace
17:00 zahájení
18:00 extrémní voda-kvíz
20:00 karaoke-disco/fakultatív Szeged ohňostroj
Sobota:
12:00 Policie průvod felvezetéssel
14:00 geo-rali/city Rally
17:00 autófotózás modely, profesionální fotograf
18:00 Team Kvíz
20:00 Večeře v restauraci kolektivní
21:00 karaoke disco
Neděle:
Výjezd z parkoviště 10:00 Cora
11:00 slalom a dovednost soutěží, řízení POZOR
16:00 slavnostní předávání cen v kempu
-> myschaak AZNP K.Hora: já jsem to pochopil tak, že spanilka je to předtím... to by měl být něco jako průvod pod policejním vedením
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : „city rali“ bude nejspíš spanilá jízda!!!soudím podle spanilky z Gyoru 2008
kdo byl ví

-> Dale_Estelle: no já pořádně nevím jaký chatičky tam jsou k dispozici, ale kdyby to šlo tak bych se kdyžtak s dovolením hlásil do chatičky 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to také záleží na vkusu každého soudruha, soudruzi
, ja osobne letos pojedu "na vyjíždku" tudíž tedy ponorku asi netahnu, jsem predbezne domluveny s "pankem prewódowkóvym"
, a zajimam se o tu chaticku, ale zatim nevim, ale pochybuju ze a) se tam vejdem vsici
b) ze se na tom shodnem

b) ze se na tom shodnem

Dale_Estelle 29.01.10 19:20:28 napsal:
to jen kdyby to nevyšlo tak abyste mě nekamenovali…tomu se stejně nevyvaruješ, tak se snaž ať k tomu nedojde
no co se délky pobytu týče, tak já se podřídím většině, ale rád bych letos co nejdéle aby se ta cesta co nejvíc vyplatila
a jak to bude s ubytováním? každý solio ve stanu a nebo budeme schánět i nějaký ten srub kam se vejdem všeci?
to jen kdyby to nevyšlo tak abyste mě nekamenovali…tomu se stejně nevyvaruješ, tak se snaž ať k tomu nedojde

no co se délky pobytu týče, tak já se podřídím většině, ale rád bych letos co nejdéle aby se ta cesta co nejvíc vyplatila

a jak to bude s ubytováním? každý solio ve stanu a nebo budeme schánět i nějaký ten srub kam se vejdem všeci?
ale pokud se hoši pojede, tak to bude rychtaaa

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tady je nutno říct, že opravdu ještě opravdu nevim jiste, zda na 100% pojedeme, to jen kdyby to nevyšlo tak abyste mě nekamenovali...letos toho mám opravdu moooc, a mam tak trosku obavy, ze budu vubec rad, pokud se ukazu nekde na sraze v CR. ale stale se snazim zarazovat to di kalendare, pokud vse pujde a nic se nejak nezpozdi, jedeme. a pak by to vypadalo tak ze samozrejme pojedeme na dele nez jen 3 dny, ale urcite to ja oproti lonsku zkratim, na 7-8 dní, včetně srazu.a já osobně bych opet chtel do Siófoku, tam co loni.....
Jak tak koukám na ty fotky kempu tak to bude asi docela boj sehnat místo aspoň trochu ve stínu... 5mp.eu/web.php?a=sziksosf
... 

-> BeBe: výborně... by mě zajímalo co to bude to "city rali" - budem krosit po městě?
-> pyroman: to né... asi blbá otázka, ale není třeba možný že to ještě nějak přesunou?
-> Dale_Estelle: na jak dlouho to letos vidíš že pojedete? doufám teda že se jede zase nejdřív k Balatonu (a nejlépe na stejné místo - Možno už se těší
) tak jestli by nebylo dobrý si tam ten pobyt prodloužit? 

-> pyroman: to né... asi blbá otázka, ale není třeba možný že to ještě nějak přesunou?

-> Dale_Estelle: na jak dlouho to letos vidíš že pojedete? doufám teda že se jede zase nejdřív k Balatonu (a nejlépe na stejné místo - Možno už se těší

-> myschaak AZNP K.Hora: no moc ne... ve stejným týdnu je výcvikáč... letos ho posunuli nějak dopředu 

-> pyroman: no koncem srpna jako vždy,copak nehodí se?
-> BeBe: dobre, dooobre:-)
jak na to tak koukam, tak to vyzera celkem slusne, rekl bych hodne podobne Szolnoku 2007, tam to bylo taky celkem pekne zarizeny.
jak na to tak koukam, tak to vyzera celkem slusne, rekl bych hodne podobne Szolnoku 2007, tam to bylo taky celkem pekne zarizeny.
-> BeBe: výborně
akorát koukám na datum a je to víte kde
akorát koukám na datum a je to víte kde

Tak niake info:
Medzinarodny skoda zraz 2010-Szeged 20-22 Augusta
miesto konania Sziksos furdo-kemping - kualisko-kemp Sziksos - cca 12km od Szegedu
www.sziksosfurdo.5mp.eu - v areali su plaze, bazeny, sportoviska
Uz teraz je moznost rezervacie mailom,ucastnicky poplatok by mal byt na urovni roku 2009
program:
piatok - registracia,otvorenie,ext remne vodne preteky.karaoke
sobota - spanilka,geo - city rely,niake fotenie,kolektivna vecera,karaoke disco
nedela -niaky slalom na Cra parkovisku - to bude niaky obchodak.udelovanie cien v kempe
tu mate aj original ,pripadne nech to niekto upresni ,ja so svojou kuchynskou madarcinou viac nezvladam
------------------------- -------------------------- -------------------------- -------------------------- ---
Nemzetközi Skodatalálkozó 2010 - Szeged Augusztus 20-22 [Kika - 2010.01.14.]
Idén Sztéboy és barátai lesznek segítségünkre a találkozó szervezésében. A találkozó központja, egyben a szállás a Sziksós fürdő - kemping lesz (www.sziksosfurdo.5mp.eu) . Amely részeként strand, kalandpark, sportpályák várják a résztvevőket. A szállásokra előfoglalást, már most felvesznek, kérésünk, hogy lehetőleg e.-mailben foglaljatok. Szállásárak-programterv:
A kemping weblapján lévő szállásárakból 20%-os árengedményt kap, minden rendes tagsággal rendelkező klubtagunk és családtagjaik.
A találkozó részvételit díjait igyekszünk a 2009-es árakon tartani.
Programterv
péntek:
regisztráció
17:00 megnyitó,
18:00 extrém-vizes vetélkedő
20:00 karaoke-disco/fakultatív szegedi tüzijáték
szombat:
12:00 felvonulás rendőri felvezetéssel
17:00 autófotózás modellekkel-profi fotóssal
18:00 csapat vetélkedő
20:00 kollektív vacsora az étteremben
vasárnap:
10:00 kivonulás a Cora parkolóba
11:00 szlalom és ügyességi versenyek, POZOR vezetése
16:00 díjkiosztó a kempingben
Medzinarodny skoda zraz 2010-Szeged 20-22 Augusta
miesto konania Sziksos furdo-kemping - kualisko-kemp Sziksos - cca 12km od Szegedu
www.sziksosfurdo.5mp.eu - v areali su plaze, bazeny, sportoviska
Uz teraz je moznost rezervacie mailom,ucastnicky poplatok by mal byt na urovni roku 2009
program:
piatok - registracia,otvorenie,ext remne vodne preteky.karaoke
sobota - spanilka,geo - city rely,niake fotenie,kolektivna vecera,karaoke disco
nedela -niaky slalom na Cra parkovisku - to bude niaky obchodak.udelovanie cien v kempe
tu mate aj original ,pripadne nech to niekto upresni ,ja so svojou kuchynskou madarcinou viac nezvladam

------------------------- -------------------------- -------------------------- -------------------------- ---
Nemzetközi Skodatalálkozó 2010 - Szeged Augusztus 20-22 [Kika - 2010.01.14.]
Idén Sztéboy és barátai lesznek segítségünkre a találkozó szervezésében. A találkozó központja, egyben a szállás a Sziksós fürdő - kemping lesz (www.sziksosfurdo.5mp.eu) . Amely részeként strand, kalandpark, sportpályák várják a résztvevőket. A szállásokra előfoglalást, már most felvesznek, kérésünk, hogy lehetőleg e.-mailben foglaljatok. Szállásárak-programterv:
A kemping weblapján lévő szállásárakból 20%-os árengedményt kap, minden rendes tagsággal rendelkező klubtagunk és családtagjaik.
A találkozó részvételit díjait igyekszünk a 2009-es árakon tartani.
Programterv
péntek:
regisztráció
17:00 megnyitó,
18:00 extrém-vizes vetélkedő
20:00 karaoke-disco/fakultatív szegedi tüzijáték
szombat:
12:00 felvonulás rendőri felvezetéssel
17:00 autófotózás modellekkel-profi fotóssal
18:00 csapat vetélkedő
20:00 kollektív vacsora az étteremben
vasárnap:
10:00 kivonulás a Cora parkolóba
11:00 szlalom és ügyességi versenyek, POZOR vezetése
16:00 díjkiosztó a kempingben
-> pyroman: vyděržaj:-) oni se ozvou, času zatim dost hoši nebojte, vzdy dali vedet dost dopredu
-> Dale_Estelle: no únor už klepe na vrátka 

to je ještě brzy, oni sami to vzdy vedi tak v unoru
-> Jarda: zkuoším to hledat na jejich stránkách a zatím nic
a kdy ze to vlastne bude?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
už mlčim

-> myschaak AZNP K.Hora: nic nebylo a i kdyby tak houby ti je po tom 

-> Dale_Estelle: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : by mě zajímalo co mezi váma loni bylo že se teď tak muckáte
-> havlik: TA ryba
a třeba se fakt oholí

-> havlik: TA ryba

-> Dale_Estelle: no když to říkáš

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no s tim se snad počítá ne, že frčíš?:-)bez tebe by to nebylo ono:-)
-> Dale_Estelle: mami to už máme zase rajskou? no takovej jídelníček bych si nechal líbit
že bych jel letos zase? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: eeeeej chucuchuuu:-) nu tak pak mame asi vse, vlastniho žháře, myšáka, herr magora, a ted už i jablko

-> Dale_Estelle: letos bych opravdu rád jel, dovča problém nebude, a dneska po zaplacení bytu mi i nějaký drobný zbyly , k tomu 2 zaměstnání, aut na výběr taktéž dosti, takže by to mělo klapnout

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nemam problema:-) dam ti vybrat, zda kureci ci veprove:-) mam skladem:-)
Doufám pane, že ty pokud vse klapne pojedes take, neb ty tam proste chybíš !
Doufám pane, že ty pokud vse klapne pojedes take, neb ty tam proste chybíš !
-> Dale_Estelle: už mě s tim jídlem štveš.... dostávám hlad, asi zase zaskočím na řízečky

-> havlik: no tak se kapr oholí 

Schválně sem napsal dámskou:) Tudíž ani ryby neberu
-> Nwkt: mno, bohužel znám
-> havlik: mno to by bylo uplne noblesni, a koneckoncu, Kaprof je fešák
, ke všemu, když je láska jediná a pravá..pohlaví nehraje roli
-> myschaak AZNP K.Hora: to abys ty pasty vzal par kartonu, neb tam jakmile to zase zblejsknou, tak budes lestit i nocni smenu

-> havlik: mno to by bylo uplne noblesni, a koneckoncu, Kaprof je fešák

-> myschaak AZNP K.Hora: to abys ty pasty vzal par kartonu, neb tam jakmile to zase zblejsknou, tak budes lestit i nocni smenu

-> havlik: vem kapofa,bude rád

akorát bych si měl zařídit nějakou dámskou společnost abych nedělal nějaký podružný problémy

-> Dale_Estelle: aspoň jsem se nenudil....letos přemejšlým vzít sebou apolla na leštění....auto dám na kozy,vrazim kvalt a smirek,pasta a budu leštit....

-> Dale_Estelle 25.01.10 17:51:53: Jako kdybys ho neznal 

-> myschaak AZNP K.Hora: je to přesně on
slušelo mu to, vám oběma
, a bude to letos si mylsím slušnééé

-> havlik: nooo ty jseš teda galantní voe