dneska sem mluvil s organizátorama na burze, v kempu bylo v týdnu vody až na ten asfaltovej plácek, povodně no, tak sme měli štěstí že to bylo minulý týden
-> havlik: a maji tam k ni aspon nejake parametry? Ja hledal ve dvou Valeo katalozich, tam mi to nic nevyhodilo, a potom jsem nasel nejakej e-shop, ale tam krome ceny taky nic.
-> jerzy: dik, to me nenapadlo, ze si to muzu nechat prelozit :)
-> Pavel P..: co jsem koukal, takhle vypada vetsina obyc Valeo civek, jen maji jen jeden VN vystup.
K tehle zelene "performance" civce nikde na netu nic neni, Valeo se k ni pres seriove cislo nehlasi vubec a na googlu to vyhodi jen dva odkazy - oba na nejake francouzske stranky, kterym nerozumim ani slovo, stejne tak nikde nejsou k dohledani zadne tech. parametry.
Zajimalo by me jak si stoji ve srovnani s klasickymi MSD tuzingovymi civkami, protoze stoji +- stejne, tak by me zajimalo, jestli ma aspon priblizne stejne parametry.
-> skodovak: no motor tam necham, nebo že by přítelkyně udělala brm brm a táhla auto? jako normálně vozim zadní sicny, ale tak rezerva a takový ty blbosti......
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Ale motor tam nech vždyť tam skoro nic nemáš...Jinak foto nevim,ale pošlu ti to na mejl na průpovídky zdejších nejsem zvědav..
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: S botama si právě dělám srandu.. Už včera,ale jak jsem ti to posílal sem si to kokot smazal a už jsem se k tomu nějak nedostal...
Snad se 4 hodiny třídění a úprava vyplatili za to čekání. Nemám rád galerie kde je jedna fotka auta zde a pak druhá o tři stránky dál a fotky tak jak vypadnou z foťáku bez otáčení/ořezu.
-> Kapřík: : vůbec, tohle nemá ve škodovce co dělat
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: : velice děkuji :-) ani jsem vedle vás nestál ,že když jsem přijel ,tak jsem zahlídl T2 a stál vedle nich a tebe jsem viděl jen když jsi odjížděl na spanilku
No bohužel paštiku srazu vyhrál ten forman, takže jsem zůstal bez ceny, a to jsem se tak snažil, ani jsem to neumýval, nedodělal jsem spoje mezi blatníkem a kastlou, vyházel jsem koberce, nebrousil podlahu...
-> Syny: : v pohodě, už jsem to psal Honzovi....než jsem odjížděl, tak sjem s tim zalomcoval a jel a po cestě to asi 5x kontroloval a dobrý...tak nevim každopádně jsem se na to jětě nekoukal, jestl zůstala nějaká paseka nebo ne....smrdělo to pěkně