skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2010
-> Tuner#2: novinky.cz , kde jinde 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: A to jsi zase slyšel kde?
www.windguru.com/cz
Navíc předpověď víc než pár hodin podle aktuálních mraků je stejně o ničem.
www.windguru.com/cz
Navíc předpověď víc než pár hodin podle aktuálních mraků je stejně o ničem.
nic proti ale víkend má propršet
Nemel by prosim nekdo na prodej hlinikovou vanu na emko(120ku) 19 sroubu?Mam pouze vanu s 18ti i sacim kosem.Kdo by mel a byl mi ji ochoten vzit na ZELIV byl bych moc vdecen.Kdyby nekdo chtel s 18ti mohu vymenit,jinak tedy zaplatim.Dekuji moc MUJ TEL. 739 809 196
V kolik to v pátek začíná? Ve 14hod?
-> Kaprof: si mal ísť inou ... dierou :o)
-> Syny: Dvacku nebo pade jsem daval loni snad

-> Syny: Nejsem si jistej, ale jestli si to dobře pamatuju, tak (asi i vzhledem k otevřenosti kempu, kterej je ohraženej jenom živým plotem s velkým množství děr) se vlezný na kukačku neplatilo... Vždycky to bylo jenom za auto (tuším 200) a pokud někdo chtěl k autu ještě stavět stan, tak ho to stálo 250... Ale třeba to je už jinak...
Jen dotaz - kolik je vlezny na kukajdu? :)
Tuner#2 25.05.10 13:38:55 napsal: Jinak myslím, že je nač se těšit 
galerie.extra-tuning .com/displayimage.php ?a lbum=191&pos=24Letmo už jsem prozkoumal-je nádhernej.

galerie.extra-tuning .com/displayimage.php ?a lbum=191&pos=24Letmo už jsem prozkoumal-je nádhernej.
-> Tuner#2: Jen blbni ! 

-> Danster: Ty jo, tak to aby jsme odjezd posunuli na 5:30? 

-> Tuner#2: Když se po pátku vzbudim
tak bych se klidně taky přidal 

-> Tuner#2: to uz sem nekde videl

-> havlik: -> Nwkt: Už to jede, už to frčí 

Nwkt 24.05.10 20:29:58 napsal:
→ rené: třetí, čtvrtou, pátou …

přifrčim asi v sobotu rano...
→ rené: třetí, čtvrtou, pátou …

přifrčim asi v sobotu rano...
-> havlik: -> Nwkt: Ještě před chvílí to šlo, teď ty stránky nejdou, zkuste později.
Z Východních Čech nikdo nejede? V pátek vyrážím směr Choceň - Chrudim - HavlBrod - Želiv
www.mapy.cz/
www.mapy.cz/
havlik 25.05.10 13:49:45 napsal:
→ Tuner#2: nelze
Ne, nelze
→ Tuner#2: nelze

-> Tuner#2: nelze

-> Tuner#2: Ok
-> Nwkt: Tak v 6:00 zase v Rokycanech na Agipu 

-> Nwkt: se s tebou svezu zpátky možná:) pokud nepojedu s Honzou a nepřestoupim si v Berouně esli pojedem do tý Litně

-> Tuner#2: Jsem se chtěl domluvit právě
-> havlik: Zrádče

-> havlik: Zrádče

-> Tuner#2: nejni problém pak asi stačí když mi až budeš vyrážet prozvoníš

-> havlik: Ještě jsem se nedomlouvali, viděl bych to kolem 6:00 z Rokycan, takže tak 6:20 v Berouně?
-> Tuner#2: vůbec netušim myslel že pojedete spolu naráz.. jj v Be na OMV tam to mam kousek pěšky
-> havlik 25.05.10 10:16:37: A v kolik plánujete ject? Sraz předpokládám v Berouně na OMV.
-> Tuner#2: tak kdyby nikdo nejel tak bych mozna se sklouznul s tebou nezli s Tomášem

-> OndraKrupi-TenČtvrtý 24.05.10 21:25:44: Jo, ale ne mym 

Tak to vypadá, že na 90% MATTESS se mnou nejede, takže bych mohl někoho vzít z Plzně pokud bude chtít a nebude mu vadit hluk na dálnici. Jedu jen na sobotu.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ale radeji nekricim staci malo a ja to balim:-) a kazdopadne jen v sobotu
-> Mr_Kubas: já vim blbá
Dotaz. Rád bych se podíval na pár zajímavých dálničních staveb v okolí - ty dva mosty, co nikam nevedou a zdvojený dálniční most - najde se někdo s podobným úmyslem, nejlépe takový, kdo to tam zná a ví, jak se tam dostat? :)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: To je taky otázka 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Jo
-> Syny: španělem?
Tos pokud nebude chcat, tak se na vas prijedu jen na sobotu podivat :)
-> Dale_Estelle: no aspon někdo mi udělá radost

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tož jsem se uvolil pokud teda nebudu moc vytizenej, a bude-li hezky slunečno, tak se asi prece jen zajedu podivat......a to tak že asi dokonce G
-> myschaak AZNP K.Hora: zrádče

-> rené: nechce se mi jí vytahovat když tak hezky spinká....
-> Nwkt: huš,nikde jsem neby,nic jsem nevviděl a nic nemám....
-> Nwkt: huš,nikde jsem neby,nic jsem nevviděl a nic nemám....
nejedem

nejedu neni povoz

-> rené: třetí, čtvrtou, pátou ....

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak máš ještě druhou ne? 

tak definitivně ohlašuju že pojedu provizorním autem,z důvodů nestartování gls beru funa...není to žádnej krasavec ale jednou se dočká
doufám že vyrazim už v pátek večer

Škoda že není v sobotu čas, ukázal bych se