skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2010
Kdybyste někdo z navštívichších něco potřeboval,ptejte se.. skoda-virt.cz/cz/.../1325
88-nd-s105-favorit-sraz-ze
liv?gotopost=2...
Tak mě napadá, pojede někdo v pátek z Práglu po D1? Příp. v kolik. Ikdyž nevím, možná pojedu z Kolína. Uvidime.
-> 1560: mi jezdíme vždy v pátek, dneska sem přez želiv jel , už se těšíme

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: 5 kousků stačí... pokud to nestihneš tak se nic neděje a pak by jsme to nějak vyřešili přes poštu. zatim díky

-> Pavel P..: to by snad šlo nemam ale zkusim nechat udělat kolik ks?
-> 1560: jojojo to je přesně ono... děkuji ti dobrá vílo

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: mno to nemám... ale nálepku jako je na pokličky k apollům.. prostě klasickej znak v kruhu, černobílej o průměru max 37mm

-> Pavel P..: obrázek na mail pls?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: nemáš kulatý nálepky se škodováckou slepicí v kruhu? černobílou bych potřeboval o průměru cca 37mm.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
Já jel kolem Želivi do Lešan, takže po dálnici tam trefím určitě
Mimo dálnici to bude už asi horší.
Jinak vem mi tu nálepku, co si u tebe už asi měsíc vyzvedávám, černý sedan, díky :)
Já jel kolem Želivi do Lešan, takže po dálnici tam trefím určitě

Jinak vem mi tu nálepku, co si u tebe už asi měsíc vyzvedávám, černý sedan, díky :)
Pokusim se dojet v sobotu a vezmu nějaký nálepky virtu :-)
dneska jsem jel kolem želivi, tak snad tam trefim
dneska jsem jel kolem želivi, tak snad tam trefim

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Já jen, jestli má smysl jet už na pátek (dejme tomu tak někdy kolem 17hod) nebo až na sobotu ráno :)
Já jen, jestli má smysl jet už na pátek (dejme tomu tak někdy kolem 17hod) nebo až na sobotu ráno :)
-> 1560: jáááááá
Budete tam někdo v pátek?
-> rené: hochu nad tou alternativou co dal větev ani nepřemejšlej a rovnou tak jeď...a neboj se ničeho..tam místní jezděj pravidelně 

-> VeTeV: -> Kaprof:

-> Kaprof: te neznam 

-> VeTeV: Težko jedu s mladou
a na chlast ani pomyšlení...

-> Kaprof: ja si dam pod kalhoty na prdel lopatu - jeden nikdy nevi co ma cekat od ozraleho kolinaka 

-> rené: -> VeTeV: To bude prdel až tam vy dvě vlasatky budete vedle sebe 

-> rené: bohuzel ja tam nebyl ted sakra dlouho - stehovani do benesova, oprava bytu me tak zabila, ze tma jedu ted v podstate po 2 mesisich a hned rudou - skoda videl bys karkul z okna vlaku
ale na zelivce rad pokecam

ale na zelivce rad pokecam

-> VeTeV: To já zas mám dovolenou
, ale k trafačce koukám ikdyž jedu v 1 ráno poslední flamendr 

-> rené: neni na coi koukat - cervena je proste spotrebak
jinak ja mam ted cestu praha- bene- mnisek -bene - praha a kdyz to prezije, tak muzu snad jet 

-> VeTeV: To uděláš jedině dobře a třeba domluvíme tu "vražednou" jízdu Mníšek-Dobříš-Mníšek 

a když s enic neposere tak umeju /fuj to zní blbě) červenou pixlu a vydám se podívat na letošní první a poslední sraz 

-> VeTeV: No právě nad tou prasečinou přemejšlim
Uvidime no, jak tovšechno bude 

-> rené: jak jsem koukal od mapy tak ne - ten predtim na 75 by mel jit plus silnicky po okoli nebo u Humpolce a vratit se...
ja jakozto Benesovak bych to frknul pres Bene a na Vlasim dolu (kdyz bych chtel po D1), ale jinak po stary to je idilka :-)
a a si kdyby jsi byl prase, tak moznosttam je - maps.google.cz/maps?hl=cs &...
ja jakozto Benesovak bych to frknul pres Bene a na Vlasim dolu (kdyz bych chtel po D1), ale jinak po stary to je idilka :-)
a a si kdyby jsi byl prase, tak moznosttam je - maps.google.cz/maps?hl=cs &...
Ještě bych měl dotaz na místně znalý. Dá se sjet z D1 na exitu 81 od Prahy a zpětně najet na Phu? Ofiko co koukám na mapy, tak asi ne, ale jsou ty nájezdy/sjezdy na Brno/od Brna jednosměrný? Já jen jestli by se to tam dalo střihnout nebo nee.
-> VeTeV: pohár máš v kapse

-> Pavel P..: jak nedojede? to je zánovní vůz v tvých měřítkách - má sotva 105tis na hrbu, moc nebrzdí, motor klepe. ale jinak je to echt vozidlo 

-> VeTeV:
to tam nedojede a já vraky netahám

-> Pavel P..: tka holt mohu oprasit bilou a vrak srazu je doma 

-> VeTeV: vraky už netahám

-> Pavel P..: spis privezes cervenou na lane 

-> Bucin: přivezu jí na valníku a nikdo nemá šanci

-> Pavel P..: pokud složíš do kupy filmopvou hvězdu tak na tebe nemám

-> afro100: 

-> Pavel P..: ne 

tak plechovku srazu bych taky mohl vyhrát ne?

tak v tejdle kategorii skusim zabodovat 

Koukám, že letos není vypsána kategorie plechovka srazu

ještě uvidím, čím pojedu, pokud se mi podaří probudit k životu brzdy
na užovce.
Plechovka srazu bude

-> rené: snad na to někde manny splašim a přijedu se podívat
-> Bucin: Zdar,tož vláčky jezděj a palubka v užounu taky. Jináč jak jsem již psal jedu určitě 

-> rené: zdarec co dělaj vláčky a moje palubka doufám že se tam podkáme.
-> Kaprof: Já doufám, že tam ještě pořád je
. Já myslim, že bude v prd brzdovej válec nebo jen zavzdušněný, jak to půl zimy stálo venku. Rozvrtáme uvidime, mám na to celej tejden dovolenou :).

-> rené: Už jí máš v Kolíně?:o)) kdyžtak klidně helfnu

-> 1560: Já spím vždy v autě a no problem.
, tak ještě uvidím, čím pojedu, pokud se mi podaří probudit k životu brzdy na užovce.

Asi blbý dotaz, jak je to tam s ubytováním, je taky možný spat v autě nebo ve stanu?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: levnějsi nez doksy určitě přijel bych jen na sobotku takže žádných 900 navíc za chaty :D jen mám na ucte 1500 do dalsi vyplaty.