-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Po strance techniky hotovo bude(byt jde do toho 5-anál na TK -problem je v STK na což navazuje problem nejdůležitější-neprevařen
é číslo..no ty víš čeho:-) a nakonec měnim pojištovnu takže nemam aktualní zelenou kartu
-> Bucin: neboj se prosimtě vyjde to levnějch než Doksy... jinak slunečno by bylo krasny ale i loni tam bylo jaro pršivé a nějak mi to nevadilo jen škoda že nestihnu auto po strance legislativní
-> Dale_Estelle: ale to jo ten snad už konečně bude jezdit vyměnil sem mu karbec rozdělovač cívku a už to i startuje:D akorát se furt otáčí rozdělovač v komínku i když je to dotažený tak to eště jednou budu muset rozhodit:(
Byl jsem tam jen jednou ale doporučuji. Je tam měřený sprint na 400m, spanilá jízda, jízda zručnosti na parkovišti, pak se jede do města, tam auta stojí asi hodinu a půl aby se mohli podívat lidi....moc pěkný sraz
-> 1560: pojedeš po dálnici nebo po staré silnici? Já jsem z Velké Bíteše... to máš po cestě. Mohli bysme jet spolu. Ale po dálnici nejedu..
Kurna to bude boj o plechovku srazu. Já mám v plánu přiject rapidem . Jináč hned jak u nás v práci borci začnou kreslit grafikon na květen, tak si beru dovču a jedu na 99%