skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> miku: ne, on je len letadlo
a mi sme ini

-> miku: ale som mal stale dojem ze hovoris kedy ti maju dat prachy...o nejakom stretku tam moc slov nepadlo...nevadi
-> mauceu: zatial moze byt, miesto vymyslime (mozme niekde teraz na zapadnej strane BA :))-ved sa dohodneme
-> mauceu: zatial moze byt, miesto vymyslime (mozme niekde teraz na zapadnej strane BA :))-ved sa dohodneme
-> Mishoooo: to je to je

-> chooki: to boli posledne dva prispevky z 3. a 4. septembra a prvy krat som hovoril ze bude meeting 1. sept. takze asi mas daco s monitorom alebo..
hen vsetci uz za PC--- to je zaaavislost

-> miku:

-> chooki: a ked si sem doobeda mrkal tak tuna toto nebolo? nefiem ze ci to budem stihat presne na 18tu pretoze dnes ma sestra svatbu a zajtra este asi budem dospavat a navyse budeme musiet daco doupratovat a tak ale vseci cezpolni mozu dat praxy hocikomu tunajsiemu (najlepsie milosovi ale ak nebude tak hocikomu) a ja sa uz s dotycnym dako dohodnem.. alebo toto? dufam ze to tuna niekto aj cita.. takze by sme sa mohli dohodnut na dnes-nedela o 18tej-budem sa snazit to stihnut ale keby nahodou tak dajte love napr. milosovi,proste niekomu kto je co najblizsie pri mne (mishooo,duriq,strucy..)
-> chooki: a to musíš zakaždým čakať kým niekto navrhne miesto , však napíš kde a ostatný sa vyjadria a nie sa stale vyhovarať
-> chooki: citat tusim ucia dakedy v prvej triede- 01. 09. 2005, 11:32:12
V nedelu dako poobede/navecer by sme mohli dat meeting-aspon ti co xcu ist na xatu-aby som vam zobral praxy a v pondelok to vyplatim.. prveho bolo tusim vo stvrtok a meeting bol v nedelu takze ak ma moja matika neklame tak to bolo oznamene 3 dni dopredu..
V nedelu dako poobede/navecer by sme mohli dat meeting-aspon ti co xcu ist na xatu-aby som vam zobral praxy a v pondelok to vyplatim.. prveho bolo tusim vo stvrtok a meeting bol v nedelu takze ak ma moja matika neklame tak to bolo oznamene 3 dni dopredu..
-> chooki: Nedela 11.09.2005 16:00 Miesto vymyslite vy...
Moze byt?

-> strucy and all: tak o stretku som sa dozvedel od strucyho teraz o 19.30...nie som na virte niekolkokrat denne, a hlavne ked vcera som sa bavil s mishom na zlatych pieskoch a sam vravel, ze mozno nieco bude ale nevedel nic a dnes doobeda som sem mrkol a nic tu nebolo...ked sa napise napr. na buduci vikend termin den - dva dopredu tak dojdem na 100 %. :)
-> DOOlittle: dosť skoro navrhuješ
-> Mishoooo: ja navrhujem lunapark.......
-> Mishoooo: tak ak tam este niekdo pridete dajte vediet....

-> Mishoooo: ešte neviem ak hej ma tam uvidíš alebo ti zavolám
-> strucy: tak moze byt tam??? dojdes?
-> Mishoooo: si ma predbehol

-> miku: zraz asi nebude ako kukám, vie sa kedy ale že by niekto napísal kde to nie
-> miku: aspon ja citam... ale stale neviem kde sa chceli stretnut tak sa asi stavim u teba.... ked by to este niekdo cital tak ten podnik pri Miku-ovi

dufam ze to tuna niekto aj cita.. takze by sme sa mohli dohodnut na dnes-nedela o 18tej-budem sa snazit to stihnut ale keby nahodou tak dajte love napr. milosovi,proste niekomu kto je co najblizsie pri mne (mishooo,duriq,strucy..)
nefiem ze ci to budem stihat presne na 18tu pretoze dnes ma sestra svatbu a zajtra este asi budem dospavat a navyse budeme musiet daco doupratovat a tak ale vseci cezpolni mozu dat praxy hocikomu tunajsiemu (najlepsie milosovi ale ak nebude tak hocikomu) a ja sa uz s dotycnym dako dohodnem..
-> chooki: ale pisal mrkni na auto, starter som si vsimol

-> mauceu: vyznelo to ako ponuka autoradii

-> Milos: feldacky starter....
-> DOOlittle: co je na fotkax nove ??
-> DOOlittle: no pekne...tak niekedy si ho pozicam :))
-> chooki: mrkni mi na auto

-> miku: môže byť tak nedela o 18.00 ale kde?
v nedelu dako poobede/navecer by sme mohli dat meeting-aspon ti co xcu ist na xatu-aby som vam zobral praxy a v pondelok to vyplatim..
-> kaftan: Si zrejme nepochopil ako to chooki myslel... Ale inak v pohode.

-> chooki: napis ake su to typy a dokedy je to aktualne, diky mooc
-> chooki: neboj kazdy urcite vie co xce, a ked nie, urcite si da poradit ake radio, v inej casti fora

-> DuriQ:

chooki: psst nerus ich 

xlapci, sorac, ze sa vam do toho pletiem, ale je pioneer za 4ku a pioneer za 30 :) a medzi nimi dalsich x modelov ...
sem ne ale kazdy to sem napise 

-> miku: ja bud Alpine alebo Pioneer, abo daco dobre
-> strucy: jj, Alpine

-> miku: ALPINE
radia: bolo by jedno mp3 strieborne vcelku fajn ale vola sa to ze roadstar tak nefiem ci o tom dakto daco pocul ci su dobre ci zle..skuste mi napisat seci co by ste xceli ale aj s dakym popisom (znackove/neznackove mp3/nemp3 atd..) ale iba sms-sem ne.. keby ste sa zozbierali aspon 4 tak by bola zajimava aj cena..
-> Peto85: je to ten vikend v strede septembra-piatok sobota nedela-okolo 16,17,18teho..
-> miku: kedy to je datum
co je vajca aj zijete alebo sa len flakate

-> Miku: Zase multivelmarketing...
Oki, prinesiem

-> miku: ok
-> miku: ok poslem po Milosovi
dakedy zaciatkom septembra by bolo treba zalohou potvrdit rezervaciu tej xaty,takze ti co uz vedia ze idu by mi mohli dat daku 100vku na osobu (cize ked idete par tak 200vky) xcel by som to odniest ten dalsi pondelok co je tusim 5teho,takze dovtedy to skuste dat dako dokopy..
-> strucy: Pocuj, pocul som ze si prvy na slalome preliezal zabrany...

-> Mishoooo: to je jedno

-> strucy: