skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
sa tvarite byt vtipny ci co 

-> chooki: ?
...a konecne sa ozval skodovKAR...
-> mauceu:

-> Mishoooo: Ty vies aj pisat alebo len na smajle klikat?
-> mauceu:

skoda ze som tam nebol, to tam boli a tie skodofky ? jej keby som vedel
-> Mishoooo: A ty sa stale nesmej vsetkemu co pocujes... Niekedy aj tomu co nepocujes...
-> DuriQ:

mauceu: ma neser ty buzna... ty vasi PK kamikaze co nam tu behaju po cestach su fakt v pici s toho ze su vobec na ceste... asi preto tak jazdia 

Tak chlapci konecne som to nastriekal skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
-> DuriQ: Píšeš presne ako pravý paštekár čo vidí prvý krat preteky.

chooki: ten strieborny kadetik bol tak trochu nadupany... co ten robil na starte tak nech sa paci
mauceu: mno pekne bolo v sobotku kua ze par havariek ved na 1 trenigu islo kazdych 15min. rescue car a vnom sedel stryco car 

inac co sme si vysli s babami na taku jednu rovinku kokos to vam teda poviem nebolo mi vsetko jedno a nie len mne ale aj inym a to sme si tam prisli akurat na to najlepsie formule a specialiky
celkom adros ked okolo vas pri zvodidlach prefrci formula tak 200-240
na startoch sa mi pacili RS-ky, GT2, M3DTM, Lancia delta integrale... tak ta bola hodne tucna hlavne tymi jebami co to davalo... stal som od neho asi 4m a z laufu mu isli take supy ze mi viali nohavice
celkom zlo na usi
dobre bore bolo

-> kaftan: No ja som bol cca 40 hodin a pacilo sa mi tiez.
Aj pocasie vyslo, aj par havariek som videl kedze som bol na zaujimavych miestach. Aj new tratovy rekord padol, aj som sa najebkal, aj som natocil asi hodinku videa...
Zaujimave foto zajtra. Dnes som uz trosku unaveny...

no, na Babe bolo super, ale bol som len 2,5 hodiny, super kary a este lepsie holky ta, behali

No som sa vratil z tej baby, dobre bolo....zas som sa pekne nadyxal pekne exhalatov a potrapil usne bubienky :)) pridam par foto.... (blbo sa fotilo, bolo malo miesta a vsade kopec ludi...)
-> Peto85: teba to ešte neprešlo?
-> strucy: no pokecame...

-> Mishoooo: kolko dáš
uz ste videly skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=3&i... choki hlavne pre teba si kukni na tie casy
a kde som ja mam seriovy motor zo spojkou ktoru je citit v kabine

-> strucy: za kolko?

-> Mishoooo: som si všimol a moje nechceš

-> strucy: hmmm... sa ti povie... este aj ten pepik ma jeduje

-> Mishoooo: ale no sa nepajed škodí to
-> strucy: ma neser... teraz nemam vazne naladu... som sa na to tesil ako mali , nakoniec to dopadlo tak ze som mal volnulen sobotu a pred par hodinami som zistil ze uz nemam volno vobec

-> Mishoooo: a je to tu už sa vyhovára opäť
-> chooki: tak ja nejdem na babu ani v soobtu
kapicku nam to kolabuje v praci takze makam....
Prajem prijemnu zabavu ... urobte pekne fotky

kapicku nam to kolabuje v praci takze makam....

Prajem prijemnu zabavu ... urobte pekne fotky

-> DuriQ: No, to je spravna poznamka, povrchovku asi maju

kua zas je tu tixooooooooo
-> DuriQ: Zasa chces bzt medialna hviezda?

ofsem ak sa daju upravit 

Tomáš SK: ale to si nenapisal
tak som ti to napisal aby by si sa nahodou nepustil tou cestou pretoze mne mechanici v skoda auto chceli stiahnut 2tyzdnove kotuce
tak vymen piestiky tie co si kupil im otrep o hlavu alebo ak nato nemas cas tak ich uprav 

-> DuriQ: Ja som nechcel sustruzit kotuc ani segmenty, ale piestiky

mozno zajtra pojdem na one onane tak svami poniektorimi
sep: mno treba dufat 

-> DuriQ: :nj,snad uz to brzo bude mít finiš a budeš to mít konečně fertig,Milos uz toho má co vím taky tak akorát....
-> Peto85: sak ale ved ja sa nehadam, len diskutujeme, nie ?
no ved o tom to je, niekto si spravi auto ake xce, niekto si postavi bazen, suka herecku, detom kupi kolotoc a babke pstrosa....:)
no ved o tom to je, niekto si spravi auto ake xce, niekto si postavi bazen, suka herecku, detom kupi kolotoc a babke pstrosa....:)
-> kaftan: 0903 062 295, neviem ci pojdeme sami, ale aj idem s braxom, a asi tam bude aj marcelko, ale ten je urazeny, a so mnou sa uz nebavka....fnuk ...

ale v celku smutne dal som do toho vyse 20cz co este nepocitam cestu niekolko krat a uz je tomu vyse roka ci dva uz ani neviem so z toho casu mimo proste minule leto som si bral zadok v zime predok na zaciatku jary som sa bol prejst znovu a svojim sposobom uuuuuplne zbytocne ale aspon som si zobral riadenie... cca pred 3tyzdnami som tam bol zase a budem sa tam chystat znovu ale to uz prisaham ze naposledy mno ked si vezmem ze som chcel mat auto zlozene minuli rok v auguste tak je to celkom pohoda ne ani dlho necakam 

-> chooki: posles mi cislo na teba? lebo aj ja tam chcem ist v nedelu, to pojdeme sami dvaja?
-> DuriQ: :jj,ja to poplet.......konzolu.....
takze milos taky nema naboje pocitam.....