skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
niekedy mam pocit, ze jeden clovek sa prihlasuje pod dvoma roznymi menami (Milos-Mauceu), inak neviem,....Tak pekne sa doplnaju...chlapci, chodte dakde do pice kde povoluju homosexualne manzelstva, budete sa skvelo doplnovat... :))
resp. ta moja 4ci5 farebna plechovica s detailami hrdze by tam fakt kralovala 

ja nemusim spriaznencov tuzing clubu ako niektore auti su tam pekne ale co by som tam isiel ukazovat ja ten svoj crep 

-> Milos:

-> DuriQ: budes lutovat ze nejdes
chooki: mno co naco sa budem hrabat niekam ... nafot to a posli fotky mne sa tam ist nechce 

alebo nove zadne celo, v olejovom "luku"
-> mauceu: mozno dolial novy olej

-> Milos: To tam bude fakt o nicom... Sa tam kvoli Chookimu oplatilo ist, ale ked neni novy look... Ze by "new look" znamenalo "bez dymu" ?
vecna skoda peto , aj ja som sa xcel ist pozret na novy luk tvojho auta, som z toho znexuteny
-> DuriQ: -> Mishoooo: no prichadzate ovela...ale ja sa nebudem rozculovat ked nedojdete (ako niekto :))
chooki: tak ked nemas new loock tak nejdem
ale ne ja by som nesiel tak ci tak 

-> chooki: Ide ajjanko hrako tak ho pozdrav od bohatych

-> strucy: no nic, nie su tu bohati strycovia..... :))
inak , zajtra teda kto ide na tie hubice ???
Ja som mal velke plany s autom, ale vsetko je to na hovno, som nejaky chory....nic som nepsravil....kua, ale zajtra dufam budem fit.
inak , zajtra teda kto ide na tie hubice ???
Ja som mal velke plany s autom, ale vsetko je to na hovno, som nejaky chory....nic som nepsravil....kua, ale zajtra dufam budem fit.
strucy: 

tu nejako skapal pes celý deň čo je nikomu sa už nechce hádať ,, už vas to prešlo nejak skoro nie?

mauceu: tak sa nezajebavaj picovynami pretoze sa fakt mozes zajebat daj si to spravit co najrychlejsie nechcem aby som mal vycitky ze som to menil ja
sice to bolo troxu odhnite
ale daj si to spravit vazne pretoze jebnes do dakej jami a pojdes cez budku... a to nemusim vidiet... ten vrak potom... nesrandujem neber to na lahku vahu... staci tam privarit tu matku a dat srob budem mat srdce na mieste
keby si obetoval jedno stretko alebo jedno dopoludnie tak to uz mas davno hotove... na zavinac mozes behnut aj inokedy
Mishoooo: mno tak potom nema problema

Mishoooo: mno tak potom nema problema

-> DuriQ: On vie po slovensky... dost dobre

-> DuriQ: Nejako nebol cas...

-> DOOlittle: trepes blbosti xalan, neviem preco by malo byt dusno ked su stryci na stretku
-> Mishoooo: ja nemam problem s benalom ani nicim ale nedojdem, skoda, pozdravujte ho aj odomna
-> Mishoooo: ja nemam problem s benalom ani nicim ale nedojdem, skoda, pozdravujte ho aj odomna
hula: poslal som ti cisielko na basku keby mihal zabudol :))
Mishoooo: ak spravim sanie a repasnem aleternator tak pridem aj ja a mozno aj babika
a ty vies po charvatsky?
mauceu & Milos: nechte toho strycovia
podme sa vratit k nude
mauceu... pocuj ty si si to riadenie uz dal do kopy ? lebo nerad by som ti isiel na pohreb
Mishoooo: ak spravim sanie a repasnem aleternator tak pridem aj ja a mozno aj babika

mauceu & Milos: nechte toho strycovia

-> Milos: 1 :skodofkarska spolocnost - myslim ze pri troche dovtipu dojde kazdemu ze je tym myslena skupina ludi ktori aspon raz navstivili jedno z nasich stretiek
2: vzdy ked sa tam stretli aspom dvaja stryci
2: vzdy ked sa tam stretli aspom dvaja stryci

-> Mishoooo: Skoda ze tu nie som skodivkou :). Ukazal by som mu ako vie skodivka pekne klepat volantom :))). Mozem prist aj neskodivkou? Inac preco to furt planujete na nedelu vecer. Ja uz po stretku nemam sancu slusne ani blizko domu zaparkovat.
-> Mishoooo: No ja pridem... Neni problem. Len neviem kde je ten most. Ale ked by sme dali stretko niekde na znamom stretku a odtial by sme isli, tak to uz by som trafil.
A co Mihal, ides ukazat Fataka?

-> mauceu: tak este raz aj pre nasich slepich striiicou:
> ALL: Inak vyhlasujem STRETKO trosku vopred aby ste sa vedeli zariadit... takze nedela, cca 17:00 a dajme tomu pod starym mostom z petrzalskej strany.
budeme mat zahranicnu ucast tak by sme sa mohli zist viaceri a ukazat sa Damirovy z Chorvatska ktory nas spoznal cez Virta a chce vidiet nase auti a aj nas.1
Co vy nato???
> ALL: Inak vyhlasujem STRETKO trosku vopred aby ste sa vedeli zariadit... takze nedela, cca 17:00 a dajme tomu pod starym mostom z petrzalskej strany.
budeme mat zahranicnu ucast tak by sme sa mohli zist viaceri a ukazat sa Damirovy z Chorvatska ktory nas spoznal cez Virta a chce vidiet nase auti a aj nas.1
Co vy nato???
-> DOOlittle: Ano podstata nasich stretiek je ukazovanie a predvadzanie aut... Hmm, dobre... Co pijes?
-> Mishoooo: Pre mna nie je problem prist... Benalu mam plnu nadrz... Len zatial som sa nedozvedel kedy, kam a o kolkej...
No tak asi to urobim inak... spiste adresi a povozim damira po Bratislave... ked uz vsetci troskarite s benalom tak sa klepnem....
Kurna sak raz za cas by ste sa mohli aj ukazat... Dusno nema byt... iba trochu chladno...

-> DOOlittle: zase dalsi spasitel sveta tusim, ty si tu pis co xces, mi si tu budeme pisat co xceme
a este par otazok
1-aka skodofkarska spolocnost ?
2-kedy bolo na stretkax dusno ?
PS: tesim sa na jar
a este par otazok
1-aka skodofkarska spolocnost ?
2-kedy bolo na stretkax dusno ?
PS: tesim sa na jar

-> all: ale tiez ma mozete dojst pozret niekedy

-> mauceu: pridem ked bude co ukazovat. zatial vsetko poznate. teraz je na rade podvozok prevodovka motor a brzdy. chcem to vsetko spravit naraz
potom pridem....... na jar snad

-> DuriQ: ja asi pridem
hahaha...
ale potrebujem tvoju drahu polovicku, chcela by som ju poprosit o pomoc.... ved ja sa s nou skontaktujem, len mi musi dat Misiak na nu cislo...

ale potrebujem tvoju drahu polovicku, chcela by som ju poprosit o pomoc.... ved ja sa s nou skontaktujem, len mi musi dat Misiak na nu cislo...

-> DOOlittle: Aku chces konstruktivnu pripomienku ked uz ani na stretka nechodis?
ked ma chcete vidiet mozte sa prist pozriet 

DOOlittle: mno nic si s toho nerob ja tiez tak skoro na stretko asi nepridem... nebude cas 

-> mauceu: zjavne si nemal ziadnu konstruktivnu pripomienku, takze tuto poznamku ignorujem

DOOlittle: you

-> DOOlittle: Vsetci budeme za tebou plakat...

-> DuriQ: inak nieco na tom bude. proste mas RESPECT
nigga

-> milos: + chooki: myslim ze taketo rozpravy sem nepatria........ ak mate nieco proti sebe, stretnite sa, dajte si na papulu a prestante sem pisat taketo picoviny, lebo ja to tu tak priebezne sledujem, a postupne mi odchadza chut nejak sa angazovat v nasej skodofkarskej spolocnosti, lebo to tu smrdi nejakymi intriganskymi a ohovaracskymi praktikami. Akoze uprimne hovorim ze nerad chodim na stretka, ak tam ma byt dusna atmosfera. Takze bud sa nejak dohodnite a zrovnajte vztahy, alebo modry litrik s vami nebude kamosit

-> DuriQ: To vies, kazdy si hned chyti ritku a uteka

neviem preco ale tam kde sa objavim zrazu skape pes :( to mam len taky pocit alebo je to fakt =)
Ja som rad ze sa trochu rozprudila debata.... :)) uz tu bolo aj tak nejak mrtvo
-> DuriQ: Inak asi zalozim nove forum na zrazy...
toto prenechame detom
toto prenechame detom

no hezky
zase je tu troxu vzruso
mno tak sa pekne dalej vzrusujte ja vas pridem zas niekedy pozriet 

-> mauceu: šak niekto s tých bohatých to cvakne že by miloš?

-> strucy: Kua, len keby Ivanka pri Dunaji nebola tak daleko... Som minul pol nadrze... Budem si musiet kupit novy toner do tlaciarne aby som si zase vytlacil nejake 5000-cove bankovky.
Vlastne ja uz nemusim... Ja som bohaty...

-> Peto85: Ono to neni tak ako sa to tu rozmazava. Ano povedal som ti ze stretko nebude. Teda ze o ziadnom neviem. A ze su preteky vedel kazdy... Na virtackom zraze som sa Milosa opytal ci ide na preteky a on ze ano, tak sme isli. No a on to dal vediet Chookimu. A takto to cele vzniklo. Ale Milos aj tak na pretekoch nebol, lebo musel ist odviest Veve do roboty.Takze asi tak.

-> mauceu: šak to že ani ja, iba tu prvu ale to ste tam ešte neboli