skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> strucy: Noo si ma predbehol... Aj ked pravda je ze som ja kofolu neplatil... Dik Milosu, neviem kedy ti to splatim...

-> chooki: Fuuha, ja som bohaty...
Aj Milos je bohaty... Aj Veve aj Strucy... Nuz to sme mi podnikatelia...

kto si dá kofolu platííííííííííííííííííííí
ííííííím
-> chooki: ak mňa pokladáš za bohatého hm

-> mauceu: KUa to bolo tuto nedelu cize vcera???? Mauceu v SOBOTU som ti volal a ty si povedal ze nic nebude sak pockaj ked ta stretnem v garage mna tiez drbne lenze ja nejsom blb ja som ti volal a ty si co pil
sak pockaj dnes za tebou dojde
a sprvy*121* a ty budes*95* *1*

-> Milos: o aute diskutujeme v inom vlakne :))
kofca xuti s bohatymi kamosmi ?
kofca xuti s bohatymi kamosmi ?
-> chooki: ti hovorim ked porovnam secky auta z tyx uzoviek ukaz mi dalsie co su v takom stave a nie su oblepene.. anapis mi nieco ku nim
a stebou tu teda diksutovat asi nebude nikdo, a nevytahujem nic stare, len tvoje kecy, sa snad za ne nehambis ? ci uz si ix radsej nepamatas
a stebou tu teda diksutovat asi nebude nikdo, a nevytahujem nic stare, len tvoje kecy, sa snad za ne nehambis ? ci uz si ix radsej nepamatas
-> Milos: len nexod do magnetu :) xi xi
-> Milos: nexapem co to vytahujes, ake moje reci ?? uz by si sa mohol ukludnit, proste clovek tu xce diskutovat, ale ked tu zacnes vytahovat co som kedy povedal...ja som to zahranicie xapal cisto ako dovolenku...nie ako nejaku skoda akciu...ale uznavam ze je to nerealne...a nehadam sa kvoli tomu...
neverim ze 2 veci spustia taku lavinu zlosti :
1. dal som pozvanku na zraz
2. napisal som negativny nazor na Milsovu skodu...
Kazdy si spravi obrazok sam kto je tu aky nervak.
neverim ze 2 veci spustia taku lavinu zlosti :
1. dal som pozvanku na zraz
2. napisal som negativny nazor na Milsovu skodu...
Kazdy si spravi obrazok sam kto je tu aky nervak.
-> chooki: idem sa stretnut s kamosmi co maju par drobnyx na kofcu, tak sa maj pekne

-> chooki: a tvoj vylet po zahranici sme nezniesli pod ciernu zem len zase je tam stale jedno a to iste, na SK nemas praxy ani na PKbabu, a do talianska ta to vyde lacnejsie mi xces povedat, resp porovnaj si prejdenie dajme tomu 1500 km po slovenksu a v zahranici uz len ked si spocitas benal + stravu, ked nepocitam ze bysme stanovali, tak uz to mas drahsie, takze povedz uz nieco normalne a ja budem tixo, jednoduxo na tie tvoje reci cloveku neda reagovat
Milos super vecne argumenty...ja neviem ze sa dokazes vytocit na takyxto picovinach
-> chooki: no ty si fakt jebino, teba uz nikdy nikde nebudem volat, tymto s tebou koncim kamo,, nemaj prosim ta sproste reci, fakt
a za 2he, ked mas hrkalku a nebudes riskovat a jebat sa na nej, tak prosim ta nexaj auta co su sxopne normalnej prevazdky a nemaju problem presjt v pohode 700km a viac na pokoji, ty si to zacal
a nejeb ma tu ze ja tu secko sefujem a ty mi nebodaj xybas na zraze,
a tak jak hovoril marcel, zorganizuj ty nieco a nie ze nedame nejaku akciu ? sa nepytaj secko prixystaj a mi s radostou prideme
a za 2he, ked mas hrkalku a nebudes riskovat a jebat sa na nej, tak prosim ta nexaj auta co su sxopne normalnej prevazdky a nemaju problem presjt v pohode 700km a viac na pokoji, ty si to zacal
a nejeb ma tu ze ja tu secko sefujem a ty mi nebodaj xybas na zraze,
a tak jak hovoril marcel, zorganizuj ty nieco a nie ze nedame nejaku akciu ? sa nepytaj secko prixystaj a mi s radostou prideme

-> mauceu: presne tak, ty mas auto ake mas, ale si na kazdom zraze, ja mam zase mozno ine (zas sa urazis) a nemam praxy na kazdovikendovy zraz...o tom to je, a musime sa respektovat, inak to nema vyznam, nebudem robit to co nexcem....
milos toto uz je ina nenavist ked tu hladas vseljake xujoviny z historie proti mne...
ze poviem skoda ze som nebol na virte, to je take hrozne ? ved hovorim keby boli praxy, cas (napr. ze sa doma nudim) tak idem, preco nie ? ale proste nemozem kazdy vikend niekam ist...o tom to je...vyberam si to co si myslim ze bude najlepsie, a ako sorac aby som sa jebal (a riskoval) na svojej hrkalke 300 km (a spat) aby som videl na virtte jedneho litrika tak to je moc....proste to skoda ze som tam nebol je len take povzdychnutie
a to ze som teraz nebol na babe, sak co ? je to moja chyba ze som si nexal utiect sormanove uzovky..keby som vedel ze tam budu tak tam idem...bez ohladu na to ze tam je nas zraz alebo nie..tiez nexapem o co ide.
ten moj vylet po zahranici, to bol len napad co ste zniesli pod ciernu zem, ja som to akceptoval, tak neviem co to zase vytahujes...
prostez celeho tohto mam dojem , ze aby si ma pokaral ze som "neposluxol a robil som si cez vikend co som xcel ", a nedajboze som upozornil na akciu na buduci vikend...
Milosko, uz budem poslusny, jebem na cele hubice, namiesto toho pojdem v nedelu o 17.00 k interfructu na super zraz...tak originalny, zabavny... :))
ze poviem skoda ze som nebol na virte, to je take hrozne ? ved hovorim keby boli praxy, cas (napr. ze sa doma nudim) tak idem, preco nie ? ale proste nemozem kazdy vikend niekam ist...o tom to je...vyberam si to co si myslim ze bude najlepsie, a ako sorac aby som sa jebal (a riskoval) na svojej hrkalke 300 km (a spat) aby som videl na virtte jedneho litrika tak to je moc....proste to skoda ze som tam nebol je len take povzdychnutie
a to ze som teraz nebol na babe, sak co ? je to moja chyba ze som si nexal utiect sormanove uzovky..keby som vedel ze tam budu tak tam idem...bez ohladu na to ze tam je nas zraz alebo nie..tiez nexapem o co ide.
ten moj vylet po zahranici, to bol len napad co ste zniesli pod ciernu zem, ja som to akceptoval, tak neviem co to zase vytahujes...
prostez celeho tohto mam dojem , ze aby si ma pokaral ze som "neposluxol a robil som si cez vikend co som xcel ", a nedajboze som upozornil na akciu na buduci vikend...
Milosko, uz budem poslusny, jebem na cele hubice, namiesto toho pojdem v nedelu o 17.00 k interfructu na super zraz...tak originalny, zabavny... :))
-> chooki: Takze mohli by sme dat nejake stretko konecne... Niekam vyrazit...
-> chooki: "alebo Marcel , bodaj by nebol kazdy vikend na babe, ked tam byva" ANO, MAS PRAVDU. MAM TO ZA ROHOM. ALE TAKTIEZ CHODIM SKORO KAZDY WEEK DO BA NA STRETKO. A TO JE TO ISTE, AKO KEBY SI TY ISIEL NA BABU. JA NEHOVORIM ZE KAZDY MA NA TO PRACHY. JA MAM TYCH PRACHOV TIEZ MALO. ALE JA CHCEM PRIST, TAK PRIDEM. PRIZNAVAM ZE POTOM MI MOC PENIAZKOV NEOSTAVA NA AUTO, ALE RADSEJ BUDEM MAT NORMAL AUTO A BUDEM NIEKAM CHODIT VON NA AKCIE. Jedinu akciu co si ty vymyslel (navrhol s Mihalom) bola opekacka niekde pri dunaji. A kedze lialo jak s krhly, tak som neisiel. Akoze kludne navrhni a zorganizuj nejaky week, chatu s opekackou ty. Ja sa velmi rad budem len pozerat. To ze ked je stretko pisem SMS, vybavujem nejaku chatu a tak, tak to je velmi zabavne... Kludne ti to tymto prenechavam...
-> chooki: ani ja som o tom nevedel že tam bude stretko a čo , jasne že aj tak by som nešiel

-> chooki: nasiel som par veci a asi najdem komplet vsetky a dam ti to sem, a jak hovorim, ty si furt protirecis, preto aj ta tvoja prezivka mnohotvarnik
inac ti hovorim si mi uplne ukradnuty ci dojdes alebo nedojdes tam a tam, bez do hubic a j na babu, len kua ked ti mi povieme ide sa opekat tak ty ne nemas cas, v poho bereme to, na druhy den ty povies ci nedame akciu?, alebo slalom na babe pozistujte to a to, a potom napises ze 300korun na benzin je moc, tak to si uz vedel popredu ze tam nejdes, toto som tiez ja nepisal
12:18:58
14.06.2005chooki
[id] [mail] [icq#193301075] vložit: [nick] [datum] [oboje] [odkaz]
-> Milos: sak mohli by sme aj na virt (kedy je vlastne ?), ale tak na jeden den by sme sa tam zastavili napriklad...
ani toto
11:09:54
04.07.2005chooki
no vidim, ze tam bolo asi dobre....skoda ze som nesiel :( ,
ty skratka vzdy pises pred a po, to je na tom trosku na hlavu
alebo co si spominal vylet cez leto, tak kurwa praxy nemas a le planujes taliansko a rakusko, slovenkso nie lebo to je drahe alebo co, tak to sa mi tiez trosku zda pritiahnute, teraz zase boli na babe skodofky ale tebe tie studenicove preteky moc nedavaju, a potom vidis fotky aut a uz sa zase lutujes, na virte boli tie "special " skodofky takisto o inom, ale teba to netrapi, a samoze lutujes ze si tam nesiel, co si ty vlastne ?? co ta bavi , celkovo tuning alebo motorky alebo pretek skodofky, mam pocit ze jak vietor fuka, jako ked ta neoslni taky ten litrik a kilecko co boli na virte, tak potom fakt neviem oc ti ide? co pozorujes na tuningovej scene? techniku, vyzoraut alebo audio alebo ? sak jasne kazdeho zaujima nieco ine, to je jasne, lenze ty pokazde napises aj tak nieco ine .alebo potomna tyx zrazox kukas po xalanox alebo co ? ,
a hubice ? sak dobre ja sa na to tiez pojdem pozriet, len ked idem tak idem, ked nejdem tak nejdem len potom nehovorim ze jej asi tam bolo skoda ze som nesiel
joj a este nieco, prosim ta uvedom sa, a velice ryxlo.

inac ti hovorim si mi uplne ukradnuty ci dojdes alebo nedojdes tam a tam, bez do hubic a j na babu, len kua ked ti mi povieme ide sa opekat tak ty ne nemas cas, v poho bereme to, na druhy den ty povies ci nedame akciu?, alebo slalom na babe pozistujte to a to, a potom napises ze 300korun na benzin je moc, tak to si uz vedel popredu ze tam nejdes, toto som tiez ja nepisal
12:18:58
14.06.2005chooki
-> Milos: sak mohli by sme aj na virt (kedy je vlastne ?), ale tak na jeden den by sme sa tam zastavili napriklad...
ani toto
11:09:54
04.07.2005chooki
no vidim, ze tam bolo asi dobre....skoda ze som nesiel :( ,
ty skratka vzdy pises pred a po, to je na tom trosku na hlavu
alebo co si spominal vylet cez leto, tak kurwa praxy nemas a le planujes taliansko a rakusko, slovenkso nie lebo to je drahe alebo co, tak to sa mi tiez trosku zda pritiahnute, teraz zase boli na babe skodofky ale tebe tie studenicove preteky moc nedavaju, a potom vidis fotky aut a uz sa zase lutujes, na virte boli tie "special " skodofky takisto o inom, ale teba to netrapi, a samoze lutujes ze si tam nesiel, co si ty vlastne ?? co ta bavi , celkovo tuning alebo motorky alebo pretek skodofky, mam pocit ze jak vietor fuka, jako ked ta neoslni taky ten litrik a kilecko co boli na virte, tak potom fakt neviem oc ti ide? co pozorujes na tuningovej scene? techniku, vyzoraut alebo audio alebo ? sak jasne kazdeho zaujima nieco ine, to je jasne, lenze ty pokazde napises aj tak nieco ine .alebo potomna tyx zrazox kukas po xalanox alebo co ? ,
a hubice ? sak dobre ja sa na to tiez pojdem pozriet, len ked idem tak idem, ked nejdem tak nejdem len potom nehovorim ze jej asi tam bolo skoda ze som nesiel
joj a este nieco, prosim ta uvedom sa, a velice ryxlo.
Milos, ja neviem o co ti ide, kedy som lutoval ze som nebol na xate, virte, alebo slalome ???
ako nevravim ze keby som mal cas, peniaze na to atd. tak by som siel, ale proste som tam chybal, mal som na to dovody a tieto akcie neboli pre mna takym lakadlom, kazdy ma ine priority
na hubice sa tesim uz davno, rovnako ako na ME babu kde chodim celu jej novodobu historiu (10-12 rokov)
a jaka moja akcia prosim ta ??? co ja organizujem ??? pisem len co kde kedy bude ...dojde kto dojde, do nikoho nebudem picovat,
vzdy ked som ja navrhol nejaku akciu (vacsinou nieco "nocne" cez vikend), tak to KAZDY ignoroval...robim z toho vedu ? nie.
neverim tomu ze si tak jebnuty, ze ked nedojdem jeden vikend na akciu ( o ktorej ste nepovedali dopredu ze tam ani budete), ze nemozem dat hoci aj na druhy den "reklamu" na zraz na buduci tyzden, lebo tak by sa to napokon malo robit, a nie tutlat, tutlat...
Milos, poviem ti uprimne co si myslim, proste ty si akcie vyberas co sa tebe pacia, hodia (virt, zrazy par metrov od tvojho domu-interfruct, alebo Marcel , bodaj by nebol kazdy vikend na babe, ked tam byva), ale co sa ti nepaci ingorujes alebo zhadzujes...a napr. nie som ochotny platit kazdy vikend 400-500 Sk (benzin+zradlo v restike), tak by si to mohol akceptovat, a nechat ma chodit na akcie ktore si vyberiem (a navrhnem inym) ja...proste xcel by si sefovat...tak to vidim ja...
a co si myslia ostatni je mi fuck, ja mam svedomie ciste (zaujimave ale ze ty hovoris za tych "ostatnych"...)
ako nevravim ze keby som mal cas, peniaze na to atd. tak by som siel, ale proste som tam chybal, mal som na to dovody a tieto akcie neboli pre mna takym lakadlom, kazdy ma ine priority
na hubice sa tesim uz davno, rovnako ako na ME babu kde chodim celu jej novodobu historiu (10-12 rokov)
a jaka moja akcia prosim ta ??? co ja organizujem ??? pisem len co kde kedy bude ...dojde kto dojde, do nikoho nebudem picovat,
vzdy ked som ja navrhol nejaku akciu (vacsinou nieco "nocne" cez vikend), tak to KAZDY ignoroval...robim z toho vedu ? nie.
neverim tomu ze si tak jebnuty, ze ked nedojdem jeden vikend na akciu ( o ktorej ste nepovedali dopredu ze tam ani budete), ze nemozem dat hoci aj na druhy den "reklamu" na zraz na buduci tyzden, lebo tak by sa to napokon malo robit, a nie tutlat, tutlat...
Milos, poviem ti uprimne co si myslim, proste ty si akcie vyberas co sa tebe pacia, hodia (virt, zrazy par metrov od tvojho domu-interfruct, alebo Marcel , bodaj by nebol kazdy vikend na babe, ked tam byva), ale co sa ti nepaci ingorujes alebo zhadzujes...a napr. nie som ochotny platit kazdy vikend 400-500 Sk (benzin+zradlo v restike), tak by si to mohol akceptovat, a nechat ma chodit na akcie ktore si vyberiem (a navrhnem inym) ja...proste xcel by si sefovat...tak to vidim ja...
a co si myslia ostatni je mi fuck, ja mam svedomie ciste (zaujimave ale ze ty hovoris za tych "ostatnych"...)
-> chooki: ale ne, petko lenze toto iste bolo uz davno , v nedavnej dobe to iste bolo na slalome na babe, tiez si sa takto lutoval po virtackom zraze, teraz zase, hubice ospevujes ze bude tam sprint a podobne, tam pojdes ukazat novy look, tak sa na teba pojdeme radi pozret, ale
len tu badam take nieco ze co ty povies kde jaka akcia je tak to musi byt uplne super, ked ta volame niekam mi tak si vzdy neco vymyslis ale potom strasne lutujes, s nasim i xatami a akciami je to detto, nejdes nejdes ale na druhy den mas xut spravit nejaku akciu, takze ta asi moc nexapeme
proste furt robis to iste...
ale nic v zlom , len si to vsimaju aj ostatni, ty to proste nevidis
len tu badam take nieco ze co ty povies kde jaka akcia je tak to musi byt uplne super, ked ta volame niekam mi tak si vzdy neco vymyslis ale potom strasne lutujes, s nasim i xatami a akciami je to detto, nejdes nejdes ale na druhy den mas xut spravit nejaku akciu, takze ta asi moc nexapeme
proste furt robis to iste...
ale nic v zlom , len si to vsimaju aj ostatni, ty to proste nevidis
ok sme si to vysvetlili...len ma nasralo ze ked som tak trochu zalutoval ze som nebol pri pohlade na sormanove skodovky ste do mna picovali ...
-> chooki: jak som napisal nizsie, ty nevies o com je rec, to si fakt myslis ze sme taky zavisli na tebe a ked neprides ze ti este budeme za to nadavat ?? preco ?
si kukni co pises vzdy pred nejakou akciou a po akcii, potom mozno poxopis ze si seres do vlastneho
si kukni co pises vzdy pred nejakou akciou a po akcii, potom mozno poxopis ze si seres do vlastneho

-> chooki: Petko... To nebolo ziadne stretko. Sme sa rozhodli s Milosom tesne pred pretekmi ze tam pojdeme tak sme ti dali vediet. Kedze tu nikto nepisal ze ide na preteky, tak sme isli s Milosom. A Mihal sa rozhodol prist vecer... A nikto ti nenadava ze si kokot lebo si neisiel. My sa len smejeme na tom ze si pisal ze tie preteky su o nicom a nic tam nebude a potom napises ze ta jebne lebo si neisiel... Nic viac nic menej...
-> mauceu: jeziiis toto je tu jak u kokotov...do pice, som o tej akcii dost davno vedel, dobry mesiac, proste a na zaklade informacii co som mal som sa rozhodol ze ju vypustim...ze tam mame stretko som sa dozvedel od spravy cez virt od milosa v sobotu rano...tak kurva nechapem co sa starate ze som nebol ??? !!! ako som pisal, nebolo nas viac, tak picujte potom aj inym nielen mne. lebo toto co robite robia len kokoti.
Ja si myslim toto : Su tu ludia (oni sa najdu), ktori ked "organizuju" akciu, tak ucast je povinna, a kto nedojde je automaticky kokot, ktoreho treba este k tomu pekne poohovarat. Ked napriklad ja vyhlasim "akciu", tak je bezne ze nikto nenapise nic, samozrejme nedojde, ale hlavne do nikoho nepicujem ze je kokot, je kazdeho vec co robi a kde....
Uz to chapete jak sa spravate ???
Ja si myslim toto : Su tu ludia (oni sa najdu), ktori ked "organizuju" akciu, tak ucast je povinna, a kto nedojde je automaticky kokot, ktoreho treba este k tomu pekne poohovarat. Ked napriklad ja vyhlasim "akciu", tak je bezne ze nikto nenapise nic, samozrejme nedojde, ale hlavne do nikoho nepicujem ze je kokot, je kazdeho vec co robi a kde....
Uz to chapete jak sa spravate ???
-> chooki: A dokonca aj Mishoooo bol. -> chooki: kto chcel ist na Babu, tak isiel. Nic nebolo tajne. O tych pretekoch vedeli vsetci. Takze kto chcel a mohol tak prisiel...

tu ide o neco ine, lenze ty ZASE nevies o co ide
Marcel, do pice, a picujem do niekoho ze ma tam nevolal ???!!!! som napisal ze ma jebne, to znamena ze som nadaval na seba...
a o celej akcii ze tam mate stretko, som sa dozvedel az od milosa v sobotu doobeda, ked som uz aj tak mal program, takze tak...to je tak ked sa organizuje "tajne"...
a o celej akcii ze tam mate stretko, som sa dozvedel az od milosa v sobotu doobeda, ked som uz aj tak mal program, takze tak...to je tak ked sa organizuje "tajne"...
-> chooki: Jednoducho dvojtvarnik...

-> chooki: Vies Petko, ale ostatny chceli ist ale nemohli. Ale ty si najprv picoval na tu akciu a potom napises ze skoda ze si tam nebol... A to nie je prvy krat...
-> Milos: -> mauceu: do pice to som jediny co som tam nebol ??? asi nie..., tak picujte aj do inych, nie len do mna
-> Milos: Jaaaj... Ved ked nemaze....

-> mauceu: on neni brzda, jemu iba lanko zadrhava

-> mauceu: kde ? jaka ?

-> chooki: Vsetko je o nicom, len tvoje auti je raketa...
-> chooki: jasne ty si vzdy nieco vymyslis aby si nevyzer jak ....., ale to nemusis, iba to stale cim dalej tym viac potvrdzujes
Kurva kto mal tusit, ze na pojebany studenic kokotpretek vyhlaseny snad pred mesiacom a pol dojdu....nic to, snad dojdu aj na ME, aj tak je to o inom, ta europa, a ja nexodim na zavody len kvoli skodovkam.
-> chooki: Ty si fakt brzda pokroku...

-> chooki: jaky si ty kokot petko, ale teba preteky na babe nelakaju tam neni na co pozerat, uz druhy krat si takto seres pod nos, ale europa to je nieco ine tam budu aj skodofky,,
jaaaaj ty si fakt iny

Mishooo, kde to bolo ? nepovedz ze na babe vcera, lebo ma jebne....
Ja si stym sormanom pisem uz dlhsie, kurva, dufam ze dojdu aj na ME...
Ja si stym sormanom pisem uz dlhsie, kurva, dufam ze dojdu aj na ME...
-> kaftan: Aj ten Rapidek Cabrio 1.4 (Fabia) 100 PS isiel nadherne...
A ten sofer (mlade ucho) sa s nim vedel aj pekne pohrat....
Myslim s tym autom.

-> Mishoooo: super napad!!!ja som tu apeloval cely tyzden....Nebol som cely vikend doma a kukam co tu robite...Tie Sormanove užovky su nehorazne
-> ALL: Inak vyhlasujem STRETKO trosku vopred aby ste sa vedeli zariadit... takze nedela, cca 17:00 a dajme tomu pod starym mostom z petrzalskej strany.
budeme mat zahranicnu ucast tak by sme sa mohli zist viaceri a ukazat sa Damirovy z Chorvatska ktory nas spoznal cez Virta a chce vidiet nase auti a aj nas.
Co vy nato???
budeme mat zahranicnu ucast tak by sme sa mohli zist viaceri a ukazat sa Damirovy z Chorvatska ktory nas spoznal cez Virta a chce vidiet nase auti a aj nas.

Co vy nato???
ozaj co je tu tak mrtvoooo
-> Peto85: však práve preto

-> strucy: sak si my spravil gut zijem lebnaladu ale ja som optimista preto sa len usmievam aby ste vedeli ze este zijem lebo ked sem aspon dacim neprispejem tak si budete mislet ze sa hnevam

hosi asi sa nikomu nevala doma jeden dobry 135tkovy favoritacky piest, ze?