No tak toto som od vas necakal keby sme zili v USA tak od vas za tie foto vysudim tazke love takto budem len ale inak pekne foto o mojej blbosti inak este v malackach mi to vyvrelo a asi najviac za celu cestu uz som to chcel podpalitale potom som len a dosel stastny domov
-> Johny Death: Asi nie... Ale s tym stretkom som to myslel vazne... So mnou mozes ratat. Neviem ako ostatny, ale ja nemam problem raz zacas dobehnut...
-> Mishoooo: Ale musim ta pochvalit za ten travnik... Aj nabuduce. A aj ta jazda cez Babu sa mi lubila... Sme tu fiestu trosku potrapili... Sme ho museli nakoniec pustit aby ho neroztrhlo. Dnes idem zase na orechy. Neprida sa niekto?
-> DuriQ: Duri to keby si videl... na tej colnici... slovenska strana .... zaparkovany stary policajny forman a colnik vazne ala Chaplin.... a Ceska strana... WV Transporter tusim s vevericou a dvaja colnici co mu boli o 2 hlavi vetsi
-> mauceu: Ale najviac sa mi pacil colnik Chaplin co mi kraaasne povedal ze: pan vodic, odstavte auto sem nabok... A ja som mal co robit aby som s jeho ksichtu neurehotal k smrti...
no vidim, ze tam bolo asi dobre....skoda ze som nesiel :( , ale dal som 11 t. za posledny mesiac do skodule, plus kopec veci ma caka, tak setrime kazdu Sk....aj tak neviem neviem ci by som si trufol taku cestu. minimalne by som dosiel vytraseny jak svina :))
-> itchy: V pohode... Ale skoda ze si neisiel... Prisiel si o dost... Dufam ze nabuduce pojedes s nama. No ale pred chvilou som dorazil domov, takze vyslo to v pohode... No a skoro sme si priniesli aj veniec s poharom...
apota, zadne celo a obe krytky na svetla. akoze stastie v nestasti. nastastie zadne blaqtniky su nedotknute. keby mi rozjebal blatniky alebo nebodaj trafil nosnik, tak sa asi odjebem
kua, kua kua, HOSI sorry, ze som vas zdrzal svojim strojom, dufam ze ste dorazili v pohode a nieco si tam aj uzili, mrzi ma to hned sa pustam do motora a dorobim hentie hnusne drobnosti
no tak doolac trochu prehana...som to vcera videl...keby mi neukazal, kde donho "buchol" tak ani neviem, ze nieco bolo, takze nemusite sa bat, litrik je zivy a zdravy, len jedna chromova listicka isla do nebicka :))