skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> DOOlittle: Otazka je kde najdes tych dvoch co budu mat tu odvahu

-> mauceu: sa furt necerti....
neviem co ta to tak sere.... Sak ja som pastikar a som nato hrdy.... no a ty ty si proste vydlak co sa certi....tot presne tvoja ikonka

-> all: ak sa nebojite, tak ja s mojim litrikom by som si na to trufol.......... ale mozem zobrat len 2 ludi, jeden spolujazdec a jeden dozadu + batozina
-> mauceu: sak Peto pisal ze pojdeme len s par autami a do plna... no ale ktorymi??? kto sa odvazi povedat ze ma 100% spolahlive auti???

-> Mishoooo: A toho vydlaka si tiez mozes odpustit...
-> Miszoooo: S akymi autami? No jak ta poznam tak ty urcite na Fave...

-> chooki: Sak ja som za.... aj ked si to zivo neviem predstavit.... ist len niekolkymi autami a ktorymi? a kdo bude riadit... to zas budu hadky ked budes riadit a v auti budes mat Durika alebo naopak....
Akoze... ked pojde viac ako 5 ludi rad sa pridam... inak to nema zmysel....
Benzin bohuzial tiez nestim takze moc okruznik jazd okolo sveta by som nerad... staci niekde zakempit a uzivat si leta...
moze byt aj Virt zraz ale uz vidim ze tam nikdo nakoniec nepojde
Akoze... ked pojde viac ako 5 ludi rad sa pridam... inak to nema zmysel....
Benzin bohuzial tiez nestim takze moc okruznik jazd okolo sveta by som nerad... staci niekde zakempit a uzivat si leta...
moze byt aj Virt zraz ale uz vidim ze tam nikdo nakoniec nepojde

chooki: problem je v tom ze ja som akurat len zapol 

-> Milos: sak mohli by sme aj na virt (kedy je vlastne ?), ale tak na jeden den by sme sa tam zastavili napriklad...
sak a jak inac ako autami by sme isli ? inac sa neda tak preto autami,
co sa tyka zahranicia, tak preto lebo slovensko poznam, nevravim, ze detailne, aj tu sa da najst pekne miesto.
co sa tyka dobreho rana, tak ja o tom neviem, ale sak nie je neskoro...
pozrite, moja predstava, do diskusie : Rakusko, alpy, Taliansko, Nemecko, CR (to je tam vsetko na kope), stany, navsteva nejakeho zrazu virt napriklad, zradlo stoji jak u nas...tak na 4-5 dni, isli by sme viaceri v jednom aute, takze naklady na benal by sa delili ... to len tak som uvazoval...povedzte aj vy.
Duri, no ved to je to co hovorim, neviem si predstavit ze cely cas sa budem hrabat v tej hajtre, proste clovek potrebuje vypnut aj od veci co ma rad, lebo inak ich z nenavidi....ja to poznam.
sak a jak inac ako autami by sme isli ? inac sa neda tak preto autami,
co sa tyka zahranicia, tak preto lebo slovensko poznam, nevravim, ze detailne, aj tu sa da najst pekne miesto.
co sa tyka dobreho rana, tak ja o tom neviem, ale sak nie je neskoro...
pozrite, moja predstava, do diskusie : Rakusko, alpy, Taliansko, Nemecko, CR (to je tam vsetko na kope), stany, navsteva nejakeho zrazu virt napriklad, zradlo stoji jak u nas...tak na 4-5 dni, isli by sme viaceri v jednom aute, takze naklady na benal by sa delili ... to len tak som uvazoval...povedzte aj vy.
Duri, no ved to je to co hovorim, neviem si predstavit ze cely cas sa budem hrabat v tej hajtre, proste clovek potrebuje vypnut aj od veci co ma rad, lebo inak ich z nenavidi....ja to poznam.
mno ja nejdem ani na virta ani nikam... budem doma sedet na svestkach
a robit si auto 

ale davaj nejake navrhy sak neco snad vymyslime, preco nie, len ci sa dohodneme

-> chooki: mne sa na virt xc ist, a basta
inac jednemu nexapem xces mat pokoj od aut a xces ist niekam autami, a inac preco cudzina ?? na slovensku je tiez pekne, a do tretice, dobre rano, tato myslienka je tu uz dobreho pol roka
inac jednemu nexapem xces mat pokoj od aut a xces ist niekam autami, a inac preco cudzina ?? na slovensku je tiez pekne, a do tretice, dobre rano, tato myslienka je tu uz dobreho pol roka

...TO ALL, MAM JEDNU VAZNU OTAZOCKU : ...
Ako to vyzera s vami v lete dovolenky ?
Ma napadlo, ze by sme v lete dali nejaky vyletik na autach, nejaku okruznu jazdu, nic narocne, nejaky dlhsi vikend - 4-5 dni , stany a tak, nejaka cudzina a tak....mam rozne predstavy , ale napiste teda vy nieco, co si o tom myslite...
Viem ze Milos spominal zraz Virtu, ale mne osobne sa tam nechce, pretoze cely rok sa drbkam (a aj vy) so skodovkami, a nemam chut ist niekam do ciech este na zraz skodoviek, ktore aj tak poznam z webu, vsetkeho vela skodi. Treba na cas vypnut od aut.
Vyjadrite sa. Dik
Ako to vyzera s vami v lete dovolenky ?
Ma napadlo, ze by sme v lete dali nejaky vyletik na autach, nejaku okruznu jazdu, nic narocne, nejaky dlhsi vikend - 4-5 dni , stany a tak, nejaka cudzina a tak....mam rozne predstavy , ale napiste teda vy nieco, co si o tom myslite...
Viem ze Milos spominal zraz Virtu, ale mne osobne sa tam nechce, pretoze cely rok sa drbkam (a aj vy) so skodovkami, a nemam chut ist niekam do ciech este na zraz skodoviek, ktore aj tak poznam z webu, vsetkeho vela skodi. Treba na cas vypnut od aut.
Vyjadrite sa. Dik
-> itchy: noooo vyzera to velmo zaujimavo.... hlavne ta predpriprava na motor v streda

okruhovy rapid na predaj: www.autotuning.sk/modules
.php?name=Forum...
-> kaftan: Sak ja sa nevyhrazam ... ja len demonstrujem silu Bratislavi
To by si sa divil co ja vsetko viem
Inak kupou Rapida urcite nic nepokazis... len rataj s tym ze to je auti na vozenie max 2 ludi....

Inak kupou Rapida urcite nic nepokazis... len rataj s tym ze to je auti na vozenie max 2 ludi....

lebo teraz mam rozjebanu napravu na 105ke a mam strach z kazdej jamy a potom mi bude luto s takym autom fachcit po skvelych slovenskych cestach vies?

kaftan: mno jedine co mozes rozbit su silenbloky, loziska a capy cize klasika takze to mas uplne jedno 

mno a este mozes rozbit auto
ale to nikomu neprajem 

-> kaftan: no otazka znie ako je mozne rozbit upraveny podvozok beznym jazdenim? v tom pripade do bude uprava, ktoru by sme mali skor nazvat dojebany podvozok ne?

chalani, rozmyslam nad kupou upraveneho Rapida, paradna roboticka, ale problem je ze chcem nieco modernejsie :-), ale vo mne bucha prave skodovacke srdce. Myslite ze bude Rapid 120 vhodny na dennodenne 100 km jazdenie? ceolorocne?? ma to znacne upravy podvozku...bude skoda rozbijat takto take super afto....vase nazory sem.........

-> Mishoooo: ja som sa nikomu nevyhrazam, ja som nekonfliktny typ, ale vazne, poznas ma? Alebo len od Peta85?? odpis
-> kaftan: No ako som ti pisal... BA je vsemocna a vyhrazat sa s STB sa nevyplaca...

-> Mishoooo: preboha, to odkial vies?????????????????????
??????????????????????????
??????????????????????????
??????????? coooooooooooo??? to ako vies
-> kaftan: Presnejsie Dubovany 142, je tak?
-> kaftan: Adam ja sa nehadam ze tam mate pekne Rapidy.... aj v Dubovanoch su pkne?

-> Mishoooo: aj ja som z Mordy.....he he
-> Peto85: No ty sto domotal uuuuplne!
1. SNB neexistuje to je mozno vasa madarska organizacia
2, upravy nemusim vysvetlovat... tie uz su zapisane v TP
3, vydlaci= vsetko okrem BA
4, Madar je preto lebo nebol na opekacke....alias pizzerii minuli tyzden
Tak neviem co tu splietas.... jedno stastie mas ze mam rodinu v Modre tak ta nenahlasim....
1. SNB neexistuje to je mozno vasa madarska organizacia
2, upravy nemusim vysvetlovat... tie uz su zapisane v TP
3, vydlaci= vsetko okrem BA
4, Madar je preto lebo nebol na opekacke....alias pizzerii minuli tyzden
Tak neviem co tu splietas.... jedno stastie mas ze mam rodinu v Modre tak ta nenahlasim....

Mishoooo: nas je tu viacej s PK znackou....aj pekne Rapidy tu mame.....
-> Peto85: tusim som to domotal ale rypete obaja

-> strucy: tak uz je to zapisane vo zvazkoch STB

-> DuriQ: no Mihal bacha na to aj ja mam PK tak klud lebo ta nahlasym na narodnom vybore a na SNB a uvidime ako budes vysvetlovat kto ti povolil tie upravy
a tak isto toho vydlaka si odpust bo ja byt z vetsej dedina jak ten pezinok a tak isto mi madarsky nekreslime mi byt cisty lovak

-> mauceu: ahaho...vydlak sa jeduje...
Preloz mi to... nerozumiem madarskych obrazkom

Preloz mi to... nerozumiem madarskych obrazkom

-> DuriQ:

-> MiSZoooo:

-> Peto85: 0905 831 814 to druhé mám firemné
-> strucy: ja mam len jedno tvoje ciselko takze mohol by si my poslat to druhe
-> Miszhoooo: ten 2000 príspevok som mal ja ak nevieš rátať
-> chooki: ako povedal hocikde kde predávaju drevarske výrobky, a robia s drevom
-> chooki: ako povedal hocikde kde predávaju drevarske výrobky, a robia s drevom
sem musime dura dostat sa mu poskladame pretekarovi, vysklada podvozok a bude lepit jak tie male jedovite pily co tam vrcali
Mishoooo: sme vcera boli este na kofole a zaparkoval tam taky jeden nanik formana ale tak uzasne ze to svet nevidel
a priznal to aj maucel ale ked som prinôtil ze to takto moze zaparkovat iba PK mal si vidiet ten pohlad
ale ne mauceoo vravim cest vinimkam ale tych mate v PK fakt desne malo 

-> DuriQ: to som asi nemal...co? vydlaci sa zasa budu certit

Mishoooo: 

-> mauceu: ronbim auti nie kola... ty madar....
Kua ... zere to prachy ako diva svina...
som bol prave v tvojich koncinach na konci sveta... to bol des okolo mna same PK...

Kua ... zere to prachy ako diva svina...

sa pacilo aj prudukcii

mauceu: preco 

-> DuriQ: Uz sa na tom pracuje...
Noo a k tomu repete... Ako vravel Milos, uz sme sa o tom bavili. Trosku to popremyslame a nieco snad vymyslime... Ale aj taka jazda do vrchu by nebola zla... A inak sa stava z teba TV-star...

-> chookeles: Aj ja mam priamociaru pilu... Ale DuriQa mas blizsie... A este sa mate aj tak radi...

Milos: ale videyko bude hadam hodnotnejsie
aj ked tato foto je tiez hodnotna 

-> MiSZhoooo: Hmm, robis auti? Noo tak to uz mas teda urcite jupiky aj s new gumami nahodene.

chooki: ja mam ak myslis tu na rezanie ovalov a pod...