-> mauceu: jaj do pyce sxurvenej ja si tiez musim zanadavat bo mi bok utrhne. poj3bala macka vtacka klincom rovno do cur4cka. kurv4 chlapi nejak sa nam to tu j3b3 dol3 vodou........
-> mauceu: Uz som pocul expertou co nenatreli druhu stranu alebo to lepili po 20 minutach (nebol to zrovna ruzovy), alebo sa snazili doladit po nalepeni...takze zasa si mudrejsi
-> strucy: Chemopren! ale bacha je to kontaktne lepidlo takze natret obidve plochy nechat odvetrat a ked ich potom spojis uz s nimi nepohnes... ale zato drzi!!!
asi pred rokom mi ukradli telefony firemný aj sukromný, nokia 3310 a SE T610, dnes som mal telefonát , no najskôr mama , bo jej čislo som písal pri výpovedy na polýcii, dvihla to samozrejme utajené číslo , tam sa jej ozvalo že policia že či môžu hovoriť s pánom Struharňanským, mama si najskor myslela že s otcom chcú hovoriť ale potom povedali že ohladom telefonu, si mislela že sa niečo stalo tak sa roztriasla, dala im číslo na mňa. mne zvonil tel samo že utajené , (nemám rád ked niekto vola takto, a reku dvihnem, trocha som skríkol že NOOO ta,m sa ozvalo policia podunajské biskupice ale hlas sa mi zdal povedomý ako kamarátov tak som odpovedal že rob si piču s vieš koho a ona že por. melichova alebo tak nejako a JA že ups našťastie to nepočula , že tel . sa našiel v nejakej založni že v pondelok sa môžem poň zastaviť , ja reku že ok len neviem či budem niekde poblíž BA tak že ona mi dá číslo že nech sa pondelok ozvem , a ja že môžte diktovať len musím zastaviť s autom bo šoférujem, že počká takže v pondelok mám svoj tel.
-> Milos: no pekna skodula...takychto Trikov (trajkov, nie trikov:)) videl dost, aj ked bez plechov.
pozriem ten slalom, co to bude a aka ucast, 2krat sa mi zbytocne na babu nexce, setrime teraz... mozno by bolo lepsie nejaka opekacka, ze mishooo, ked uz mas drevo v aute :))
-> Mishoooo: hovorim ti ze orava nie, prievidza sa to mu hovori, co nepamatas
-> mauceu: nikomu nebudem, nex si .. sam , este to by tak vvypadalo
-> ALL: tak kedy teda a co a kde hlavne spaxame, wikend nic??, na slalomik mozme teda ist len treba strycy co vedia okolo toho viac tak nex daju vediet
-> mauceu: Sak nech si myslia co chcu...co sa tu mam pred niekym ukazovat aky sme mi slusne vychovany chlapci ? Sak tu nereprezentujem Slovensko... na to su iny chvapi... ktory to aj tak dojebali, snad na buduci rok.
Ja si tu normalne chcem pokecat s vami a poriadne si zanadavat a zasmiat a neviem co furt do PICE mate!!!
-> Mishoooo: Mne to nadavanie az tak moc nevadi... Len mi yšlo o to, ze ked sem pride niekto new, tak si nieco o nas pomysli... -> ALL No a xata nie je. Ale ten slalom na Babe bude gut. Duriq hned ako precital ze sa ide mimo BA, tak radsej uz vopred vyhlasil ze ma nejaku robotu... Strýcu () nenastíme mu tam?
-> Mishoooo: hmm, zeby som sa do niekoho pustil? Ale neni dovod, zatial. Budem sa snazit auto dorobit ale ide to velmi pomaly, 1.7 by som ho xel mat hotove tak uvidime, keby ma len ta posrata skola nezdrzovala
-> Mishoooo: Ano, tak sa asi dohodneme s Evzenom, ze po bodovani zrusime aj smajliky, prispevky s nevhodnym obsahom a gramatickymi chybami a nakoniec aj auta s prilis hlucnymi vyfukmi
-> DuriQ: ja uz mam po strednom veku, zadny prexod ani nic ine, vajco jakesy galvanizujuce z dubravky -> Mishoooo: ale priznaj sa, ze si madar ?, ti sa fakt nevedia naucit po slovensky
uz sme tu jak ... na dvore... co sa tyka stretiek pridem ked budem mat chut cas a bubaky... teraz si to vymenim ja chookim cez viiikendy ma neuvidite a cez tyzden tiez nie... dlhsiu dobu jedine ak by niekto po mne strasne tuzil alebo ja po nom to len preto aby bolo jasne vopred ze namam cas a venujem sas inym uslachtilim aktifitam na svojom kare
-> Milos: Tak ale aby niekomu vadilo ci si tam precita Y alebo I tak ma YrYtuje!!! Sak ked sa vam nelubi tak necitajte... no nie? Aj tie nadavkI... sak ked sa nepaci tak si zakrijem oci a posunem to... To nemyslim len teba Milos... to berte vseobecne.
Ved dakedy tu bola sranda a teraz uz ani nemozes napYsat co mas na jazIku! Sa dohodnite s U-geenom ze tu budete dobrovolne robit Cenzuru...