skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
all: a ostatny tiez ak budu mat xut 

Mishoooo: ved daj potom vediet 

-> DuriQ: Normalne ty muuudro vravis....
No s tou sobotou to doma preberem s rodinou radou a uvidime
A stretko mozte aj tu na parkovisku... ja budem len raaad... alebo dajte take podvecerne a mozno sa zastavim na to zraaadlo

No s tou sobotou to doma preberem s rodinou radou a uvidime

A stretko mozte aj tu na parkovisku... ja budem len raaad... alebo dajte take podvecerne a mozno sa zastavim na to zraaadlo

all: inac tu skapal pes... ? ked do niekeho rypem ste jak male deti eeee mno tak teraz tu majte zabavku s krasneho ticheho prixodu leeeta 

chooki: ja pojdem v sobotu zit ked chcete mozte sa pripojit
mishoooo: v spojke by mal byt deep-house ala lumier tak dufam ze to bude stat zato zatial sa mi jeho mixlungi celkom lubili
tak ak by si nemal do coho vrznut tak pod... ostatnych taka hudba moc nebere teda zabudol som este na Evku
takze ak nebudete mat do coho vrznut
ale kedze v nedelu robis tak to asi nebude real 
all: a co tak spravit strekto u miskaaaa v praci

alebo u mna poznam jedno velke parkovisco a robia tam aj zradlo a piti co je libo

mishoooo: v spojke by mal byt deep-house ala lumier tak dufam ze to bude stat zato zatial sa mi jeho mixlungi celkom lubili

all: a co tak spravit strekto u miskaaaa v praci

chlapi, co sa tyka stretka, nebolo by lepsie to nejak planovat na vecery,+spojit to z nejakou "kulturnou" akciou (nejaka chlastacka alebo tak), predsa len teraz je teplo, a len tak zabijat cas poobede na parkovisku sa mi nexce,
ja osobne teraz cez vikedny bud niekde cez den idem, alebo robim auto, ale vecer mavam niekedy cas ... co poviete ?
ja osobne teraz cez vikedny bud niekde cez den idem, alebo robim auto, ale vecer mavam niekedy cas ... co poviete ?
-> strucy: Neverim.... struuucik priiiide....
Ale ja ho neuvydim.... ja makam...

Ale ja ho neuvydim.... ja makam...

-> Milos: ja len v nedelu
-> mauceu: vela komaru vis, a tak a skus zisti ty motokary co za co a pod
-> mauceu: tak jo nedela a le dajme skorej kuwa nw vecer,
-> Milos: Tu sem strýcu...
Ja sem vzdy nablízku ked treba. Len akosi sa nebolo k comu vyjadrovat, tak som radsej nepisal.
No ja by som to videl na nedelu...

-> strucy: coho sa ti zaxcelo ??? strucik ?
ale ne srandujem aj som srandoval, ten kdo pozna texty od kontrafaktu, tak vie ze som trosku citoval , nenadaval som na doolaca, len som to pocuval prave a tak som to napisal
, ale ten druhy prispevok je skoro pravda, stoji to tu za dve ...
a co v nedelu ?? aj v sobotu premna za mna, kde je hlavny zvolavac mauceu f1
halooo
ale ne srandujem aj som srandoval, ten kdo pozna texty od kontrafaktu, tak vie ze som trosku citoval , nenadaval som na doolaca, len som to pocuval prave a tak som to napisal

a co v nedelu ?? aj v sobotu premna za mna, kde je hlavny zvolavac mauceu f1

ale už o inom čo v nedelu bude niečo?
-> Milos: ser na to , kto to vůbec začal
je to pravda, len neviem ci iba v tomto vlakne alebo to nakazilo cely web alebo ktore vlakno to zacalo, jedno je iste
ide to pekne dole vodof
ide to pekne dole vodof

-> DOOlittle: je to tu samy prstovac a cistokrvny buzerant, a ty si kdo ? ty tu ides neco hovorit ?
kdo pisal toto ?
17:52:32 24.05.2005DOOlittle
-> Milos: tiez si mi pripomenul jednu z nemenovanych tvari
kdo pisal toto ?
17:52:32 24.05.2005DOOlittle

chalani tu zdochol pes. vobec sa to tu neda v poslednej dobe citat. nemozem si pomoct ale je to tak

-> Milos: ešte nie ale budem musieť bo mám u neho hrdlo nalievacie ty tam máš ešte tie krytky na náboje? ozaJ náboje od sakyho už máš doma?
-> strucy: som napisal iba moj nazor, ja sa neurazam, iba pozastavujem...
z oliverom si nebol ?? nahodou
z oliverom si nebol ?? nahodou

-> Milos: sa nemusíš hned urážať

-> Milos: No neviem ci zohnal... pravdepodobne na ne ide pozret

-> Milos: aha
-> itchy: on zhanal z litra, ne z uzo
-> Milos: mPravdu vravíš, až mi je to divnô... Čo piješ?
Inak už zistujem či je ten termin na tu akciu volny...

-> DuriQ: Strepem,neboj sa sak som uz minimalne mesac nechlastal.
*89* *89* *92* *89* *89* *133* *89* *116* *116* *116* *173* *21* a potom sa tvrdo pustim do ukoncovacich prac, samozrejme ze az ked budem fit aby som sa uz konecne mohol vozit *179* *179* *179*

-> itchy: ok...

-> Mishoooo: napis Oliverovi, on by za ne neni davno ruky ulamal
-> ALL: Tak nikdo nechcete tie chromove narazniky od Miku??? Ja som ich chcel pre Freda ale on akosi nema zaujem no a to som myslel ze bude na ne rada a teraz nikdo nic?
Sak pomozte chalaniskovy

Sak pomozte chalaniskovy

Milos: to si mi tymto niekoho pripomenul 

neviem preco davate na fotky moje meno, jako cakate ze budem prispievat tiez taketo kokotiny ??, xlapci sa uvedomte ...
all: inac uz som pridal foto aut... este musim najst jedno auto a budem mat svoj vozovy park po kope 

strucy: ale musim uznat ze som krasne maca...
inac milos je tak este daky nadrncany 

Misko tam je tak troxu sfeovany 

Morda: ti gratulujem k maturite
ne ze sa strepes jak svinaaa... vis maturita to neni len tak sak vis maturita nee ale inac pohodicka... 

mauceu: klasiQ tak to som sa pobavil
RajOooo KlasicQ v prasku na Arsch 

-> Mishoooo: Ja som ti uz povedal ze na tuto temu sa s tebou odmietam bavit. A to myslim vazne... A ako by klasiQ povedal... MOŽEŠ MI FÚKAŤ KAKAOVÝ PRÁŠOK MEDZI LÍCNICE... A to myslim tiez vazne.

no tak ked uz hustite, dufam ze sa ty dvaja neurazia, ale na toho zajaca som nemohol vydrzat

-> strucy: Na mna? ja ta nepoznam.... kto si

-> Mishoooo: sa vyhovorím na teba

-> strucy: neskoro
ulozene v PC

-> Mishoooo: nie je problém ich jedným ťahom zmazať

-> strucy: No tak tu dam aj ja jeden original... Takto dopadnes potom co aj ostatny uvydia tie fotky

-> Mishoooo: len tie tvoje fotky sú padelky moje sú origo

-> strucy: Struuuucik , stuk, struk, stupik, stu, to vsetko si ty ... len tak do buducna aby si vedel

-> Mishoooo: kto je stuk?
-> Mishoooo: ani nie