skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Tomáš SK: nie nie dnes som jazdil so sprinterom a iba trasa ivanka - SC 3krát

-> strucy: Tak ty provokujes??? tak to si nemal

mám aj detaily keby ste chceli
každý zvlášť

-> strucy: Hehe, dnes nas cestou do Prahy jedno Ducato do kopca obiehalo
Nebol si to ty?
Tym som ti odpovedal aj na tvoju otazku

tak ešte raz že by niekto neveril že to tolko ide , je to fiat ducato 2,8JTD

-> Tomáš SK: ty si už v BA ? ja som dnes šiel na večer od durika a pri schádzaní z Lafranconi som troška zbrzdil jedno bmw , ale nestihol ani bliknuť
, aj na dialnici niektorý týpkovia, blikneš mu nech uhnú no vidia dodávku tak serú na to ale potom ked vidí že ho už tlačím tak radšej uhýba
a je s toho v p*č* že ho fukla dodávka v 170

-> strucy: O ponahlani nic nehovor, dnes rano sme boli na krizovatke Tomasikova / Ruzinovska a kolegovi zhasol motor pri rozbiehani (nove auto, naj. 2tis km), ale pohotovo znova nastartoval a rozbiehal sa a za nami nejaky debilek na BMW radu 5 v kravate trubil, blikal, obiehal este v krizovatke a ked sa dostal vedla nas, maval svojim krasne dlhym ukazovakom a este sa choval, akoby nas chcel zablokovat a hadam si aj nieco zacat... nechapem takychto vylizanych chudakov, co maju vrecka plne penazi, jebaky na zadku a od jedu by sa aj posrali

-> Mishoooo: mi o tom hovor, stačí mi cesta do Prešova a späť a samý exot, a zvlášť ked sa ponáhlaš

-> strucy: Ty mas urcite najviac tych zazitkou... sa sem tam del o take prihody... mozes aj PK-ckarov snad sa Mauceu nenahneva
PS: akakolvek podobnost postav so skutocnostou je cisto nahodna a uz vobec nie zamerana na Maucea lebo ten jazdi uuuplne spickovo...

PS: akakolvek podobnost postav so skutocnostou je cisto nahodna a uz vobec nie zamerana na Maucea lebo ten jazdi uuuplne spickovo...

-> Mishoooo: tak to sa ti podrilo s tým PS, to je čo koňe?
-> mauceu: ale nedá . ja mám tiež názor na debilkov a to je mi jedno akú značku majú , napr dnes ráno debilko starý zakomplexovaný samo že PK na feldeš trepe sa 80 obehnem ho idem si 100 on nacapený na mne a potom ma obehol a zase le 80 . no čo dodať
-> Morda: blahoželám k mature
-> mauceu: ale nedá . ja mám tiež názor na debilkov a to je mi jedno akú značku majú , napr dnes ráno debilko starý zakomplexovaný samo že PK na feldeš trepe sa 80 obehnem ho idem si 100 on nacapený na mne a potom ma obehol a zase le 80 . no čo dodať

-> Morda: blahoželám k mature

-> DuriQ: Mas pravdu... slepi su urcite... to som si dnes potvrdil

-> mauceu: Teraz ako som isiel od Milosa tak na racianskej zapcha ako vzdy a pred prechodom stoja na chodniku flojdi samo ze z oboch stran uz rozbehnuty dochodcovia z a do lidlu BA zastavil a PK s favom v pravom pruhu aj ked vydel ze je tam ta policajna oktavka a ze uz su dochodcovia na prechode tak tam krasne prefrcal... a uz len oktavka gumovala za nim

-> DuriQ: Za to SC ti StruCy ale dááá...

Chlapi zmaturoval som z matiky a anglicktiny na dvojec

-> DuriQ: hmm to uz bude asi problem, ale skusim sa popytat, tieto ti najblizsie poslem po Milosovi
-> DuriQ: vymenim za rozoberatelne zadne na rapidu
co ty na to ? samo ze rozoberatelne

chooki: 

hovadooo
itchy: mozu mozu presne tieto mam rad mas aj na zadok ? ak by si vedel zohnat taketo na zo 120ky budem ti velmo zaviazany
to chcem na svoju shadinu kedze tam pojdu dozadu kratucke pruzinky chcelo by to aj kratsie tlmice ak sa da budem poteseny ak nie niekde si zozeniem

itchy: mozu mozu presne tieto mam rad mas aj na zadok ? ak by si vedel zohnat taketo na zo 120ky budem ti velmo zaviazany

-> DuriQ: pozeram, ze mas fakt skusenosti, do coho vsetkeho...Baska z teba musi mat radost...
len joke

len joke

minno: ne sedlac sa pozabija sama 

inac ako PK soferi NOu coment 

takisto SC,DS,SA,DT,NM,NO,KE a najlepsi experti su v IL tych milujem v tej lokalite jazdit len s tankom 

alebo TELEPOTROVAT sa
*3**3*
Mauceu: nic v zlom ale fakt podaktory carodeji z PK su fakt carodeji dobre mi nemame bliknkre ale tam ty tvoji nemaju oci sluch cuch ani vnem nevedia co je to spatne zrkadlo aj ked su na aute zvacsa 3kusi je tak tazke sa don pozriet *3* cest vinimkam aj pre SC,DS,SA... ale o IL si myslim svoje *3*
Chooki: mas pravdu ARSCH je kakacik a asche je popolcek ale ked niekto moze jablkovy kolac tak moze aj popol nee *3**3**3* ale chybu si uznavam *4*

Mauceu: nic v zlom ale fakt podaktory carodeji z PK su fakt carodeji dobre mi nemame bliknkre ale tam ty tvoji nemaju oci sluch cuch ani vnem nevedia co je to spatne zrkadlo aj ked su na aute zvacsa 3kusi je tak tazke sa don pozriet *3* cest vinimkam aj pre SC,DS,SA... ale o IL si myslim svoje *3*
Chooki: mas pravdu ARSCH je kakacik a asche je popolcek ale ked niekto moze jablkovy kolac tak moze aj popol nee *3**3**3* ale chybu si uznavam *4*
-> Mishoooo: bojim bojim
vsetci ma pozabijate na krizovatkach bez semaforov

ach jaj clovek tu na vas chvilu nedava pozor a hned sa rozsafarite
-> minno: TAK A TERAZ SI SI NASRAL CELY BA GANG OKREM MNA

Aby ste porozumeli: v BA jazdia vsetci nahovno, okrem Misa a v Pezinku jazdia tiez vsetci nahovno okrem Marcela

-> mauceu: Ja stale nechapem co si ich tam zastavas... ved si ich neucil jazdit ty... ci hej? Ja nehovorim ze BA jazdia dobre... jazdia tak ako vravys ty ja tak nejazdim ale PK jazdia tak ako vravym ja

-> Mishoooo: Akoze vy paštekáári ste excelentny vodiči... To treba fakt uznať. Pridete na krizovatku bez semaforu a cakate kto vas pusti...
Blinkre sa samozrejme nedavaju, lebo vy viete kam idete... Naozaj, klobuk dolu pred BA... Si ma akoze vazne urazil a nemienim sa s tebou o tom uz bavit.

uz vim co ma to dnes nasieralo pri motore. ozyval sa mi tam divny zvuk nieco ako tuf tuf tuf.. stupnovalo sa to s mnozstvom otacok... povolena sviecka na 4 valci, tak si tam tak veselo odfukovala a ja som sa uz trasol ze mam nieco s ventilom

-> Mishoooo: ja som už o tom s ním davnejšie písal , ešte ked som robil v meste každý deň som chodil po račianskej a tam som stretával samích PK a des a hrúza

-> strucy: Kurna ne aby makali na autach ale zasivaju sa za PC...
No a fakt niektore pripady s PK to sa mi rozum zastavuje... ale sa divym ze sa k nim priznava aj Mauceu
No a fakt niektore pripady s PK to sa mi rozum zastavuje... ale sa divym ze sa k nim priznava aj Mauceu

-> mauceu: Tak ja som automaticky myslel ze ti sa k nim nebudes radit ale ked myslis ze medzi nich patris tak ta kludne nakopem
Sak a ja viem ze o 17-tej ale ty si tam vzdy prvy tak som myslel ze uz si si urobil taky mali vydlacky zraz... ako vydim tak ste mali vydlacky zraz tunak

Sak a ja viem ze o 17-tej ale ty si tam vzdy prvy tak som myslel ze uz si si urobil taky mali vydlacky zraz... ako vydim tak ste mali vydlacky zraz tunak

-> mauceu: čo narobíš s paštekou, ešte ani čítať nevie
-> Mishoooo: výnimočne s tebou súhlasím aj ja ked väčšinou vidím EČ PK tak

-> Mishoooo: výnimočne s tebou súhlasím aj ja ked väčšinou vidím EČ PK tak

-> Mishoooo: A keby si uz cital pozornejsie, zistil by si ze stretko je o 17:00...
-> Mishoooo: Najprv pises "vsetci co maju znacku PK by som to mlatil ako zito!" a potom napises "nevravym ze kazdeho". Nabuduce najprv mysli a potom píš.
-> mauceu: No co vydlaaaci .... uz ste na stretku?

-> mauceu: Ja nevravym ze kazdemu jebnut ale tam tej urcite!!! Som dnes kvoli nej skoro urval napravu!
-> Mishoooo: Kolka skoda ze neprides dnes na stretko...
Kedze aj ja mam EC PK, tak by si si to mohol skusit...
A myslim ze to slovo "skusit" som pouzil vhodne, lebo nic ine by si ani nestihol.

-> mauceu: Inak ked uvidis tam u vas taky veeelky jeep tmavomodra metla a riadi to zena tak jej prosim ta jednu jebni a povedz jej ze nech sa nauci jazdit... Inak to tam u vas vsetci co maju znacku PK by som to mlatil ako zito!

-> Mishoooo: Lepšie ako byť paštekárom...

-> mauceu: Sak to nebolo vyhlasene... tomu sa hovori parapsycholofia... co si mal vypnutu antenu? aj jeden aj druhy? vy prespolny

-> Morda: to samostatne pochybujem ze zozenies...

-> mauceu: ser na nich sú to pašteky

-> Mishoooo: A nikto ma zase nezavolal... Tomu sa hovori kolegialnost...

-> Mishoooo: Co s tou RJ na ten central?
-> mauceu: Tak vidis... seriozny kamarati dosli pozret pracujuci narod... za co im dakujem
tomu sa povie kolegialnost

Ja vas serem... Mazem to radsej...
-> Mishoooo: Ake stretko? Ja o ziadnom neviem... Ved bolo napisane zajtra...
-> strucy: Vajcoooo ani ty si nebol... ty zbeh

-> mauceu: Ja som si to overil priamo u zucastnenych
A dnes si si pokazil statistiku.... co ste neprisli na stretko...
Bol aj Duro aj Milos aj Janko a samo aj ja... no mozte sa hanbit

A dnes si si pokazil statistiku.... co ste neprisli na stretko...
Bol aj Duro aj Milos aj Janko a samo aj ja... no mozte sa hanbit

ste sa vsetci hadali o tie moje xromove narazniky-xcete ix ci ako?? zadny je uplne ok a z predneho je uplne ok vodicova polovica-spolujazdcova je ohnuta..