skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010
-> bnjaro - bnzima: no já jel,jestli si tam viděl jako spolujezdec v červenim erku ze zadníma světlama z emka,s příčnákem,černou kapotou s nádechem a na apollech

-> GRED-Činpokomon :D: to mi niekoho pripomina

-> Star LC20: ja ne - mam to ubludny, ale proste cekam od toho neco co ma spad, neco se tma deje, pokecam a ne ze tma budu dve hodiny cekat az se neco pohne 

-> VeTeV: Jihomoravský či Malokarpatský jsou rozhodně jiné, mnohem zábavnější. :o)
nevim jak vy při spanilce ale my jeli někam až do prdele,prostě sme neodbočili kde sme měli
sme se pak museli vracet 

-> VeTeV: No právě
Mimo to, myslím, že letos by ses možná umístil v rámci JM na bedně se svojí škůdkou. Moc libových užovek tam nebylo
Hlavně ale je tam partie norm., leckdy zasvěcených lidí, se kterýma se dá pokecat. Jenže otázka je, co vlastně na srazu hledáš, nebo spíše, co od něj očekáváš. Mým nárokům v tomto ohledu vyhovuje právě j.Želiv - auta, sprinty, soutěže atdatd

-> Star LC20: daleko nedaleko - s autem ujedu i vic - i kdyz je pravda ze to je opravdu tam zustat a ne jako u me obvykle se sebrat po 4 hodkach a odjet 

-> VeTeV: Podle mě, jarní Želiv je jistota solidní účasti a hojnost zajímavých aut. Takže bys měl na jaře určitě zase vyrazit tam a na podzim - podzim se nese ve znamení JM
Jenže to ty máš daleko...

Já tam byl jen na spanilku, pač sem zase nestíhal a po ní tam už moc aut na koukání nebylo. Až na kluka co jel při spanilce přede mnou se mi to celkem zdálo nezdálo, no jsem z toho na rozpacích, další účast si rozmyslím. Škoda že mám tu Želiv tak daleko no :(
tak já tam byl od pátku do neděle,ale fakt tam toho moc nebylo,a spanilka bych řek že se vůbec nepovedla

-> bnjaro - bnzima: tak uz som osprchovany a tlacim do hlavy rezne ,prisiel som cca 19:30
-> bibendum30: Doksy? tak tam moc zajimavej aut nebylo dle fotek...
a Zeliv? proste proti Jaru, ktery melo spad, bylo tma spousta zajimavejch aut a celkove prima atmoska, me to prislo takovy nijaky, divnejch aut tam bylo pozehnane a celkove to bylo takovy nevim... nenadchlo, neurazilo... ale je pravda ze hodnotim sve 4 hodky co sem tam byl
a Zeliv? proste proti Jaru, ktery melo spad, bylo tma spousta zajimavejch aut a celkove prima atmoska, me to prislo takovy nijaky, divnejch aut tam bylo pozehnane a celkove to bylo takovy nevim... nenadchlo, neurazilo... ale je pravda ze hodnotim sve 4 hodky co sem tam byl

-> VeTeV: A v čem ti to přijde jako slabota??
-> Fén: no o tom jsem ochcoten do budoucna uvazovat - porad se rika, ze je jinej - tdyle srazy ala Doksy a ted i Zeliv me nebavej a je to mrhani casem 

-> VeTeV: Měl si jet na Jihomoravák. :o)
koukam slabota stejne jak zeliv... no asi zase ty srazy prestanu navstevovat - radsi si vyjedu nekamna zamek

tak bnjaro navrat bananovce 17:15 a bol som aj na zelivi
len tam este nikdo nebol 

-> Targa 19.09.10 13:28:08: nádherné garde

-> Vojťas 19.09.10 13:46:49: Právě že ne... jinak by to bylo o něčem jiném. 

Targa 19.09.10 13:30:19 napsal: stovečkatohle kilčo dal dokupy táta kluka co byl na jaře bílym Pick-upem
,ještě nějaká práce je ale jinak je Top

-> Targa: Vojtik a spol nebyli ? :)
-> Bobesh: tak nějak... byli sme tam od 9,00 asi do 14,00 pak na bezděz.. a domu a jeste sme v HK stihli dožínky

-> Targa: Vyzerá to tam nějak vymeteno

aut tam sice moc nebylo ale pocasi bylo pekny:)
No ani Zeliv ted nebyla zdaleka takova jako na Jare 

jsem koukal na jednu galerii a pěkně to prořídlo
-> afro100 18.09.10 22:47:29: to je asi lepsi nez doksy
-> tominooo: to si kludne cakat mohol, ked vsetci boli na zelivi :D
-> VeTeV: Me to je jedno 

-> Syny: lidi na to serou 

tak já nejedu... mám neschopenku takže musim sedět doma na prdeli
a to mi je dneska už docela dobře 

-> havlik: Ja bych rekl, ze bude i tam pekny prd... Posledni dobou mi prijde ze to vsichni akorat rusi :)
-> havlik 17.09.10 12:07:15:
-> xtuner 17.09.10 11:55:11: abys tam nebyl sám z virtu

-> xtuner 17.09.10 11:55:11: abys tam nebyl sám z virtu